Site icon Szallas.hu Blog

19 varázslatos faház és búvóhely a Dunakanyarban


Mesebeli vendégházakból élveznétek a Dunakanyar szépségét, miközben épp a függőágyban pihentek egy pohár borral vagy a csillagok alatt sütögetitek a vacsorát? Akkor csapjatok le a most következő kiadó búvóhelyekre, ahol természetközelben töltődhettek fel!

1. Kirándulóknak és láblógatóknak: Moha és Páfrány Kabinház, Dunakanyar, Dömös

Ízléses, jól felszerelt és minden igényt kielégítő szálláshely rejtőzik a Rám-szakadéktól kevesebb mint 1 kilométerre. Itt akár 4-en is kiélvezhetitek a ház előtt csorgó Malom-patak és sűrű erdő látványát vagy rengeteg aktív programot szervezhettek a környéken!

2. Megérint a természet: Ház Az Erdő Szélén Vendégház, Nagymaros

Bakancsos túrákra, csendes környezetre vagy csak elvonulásra vágytok egy szuper kis kuckóban? Akkor válasszátok a Ház Az Erdő Szélén Vendégházat, mely a Julianus-kilátótól egy kellemes kirándulásra fekszik, a kertben pedig grillezhettek is!

3. Bohém lazaság: Zöld Kabin Faház, Kismaros

Színek és formák kényelmes elegye alkotja az eklektikus Zöld Kabin Faház lelkét, mely egy 40 négyzetméteres szállással és ennél is nagyobb, csodás terasszal vár benneteket. A helyet azonban az egyedi üvegház teszi igazán különlegessé, ahol étkezés közben sem kell nélkülöznötök a zöld környezetet. 

4. Stresszűző tipp: Örökzöld Vendégház, Zebegény

Napsütötte belső terek, melengető kandalló és otthonos kényelem járja át az Örökzöld Vendégházat, ahol a Dunakanyar földöntúli szépségében gyönyörködhettek alkonyattól pirkadatig. Nézzétek csak…

5. Présházból nyaraló: Zebegény Apartman, Zebegény

Dobjátok fel a hétköznapokat vagy a hétvégéket a jól felszerelt Zebegény Apartmanban, mely egy régi présházból született újjá! A henyélés mellett aztán ne feledjétek el felkeresni a pár perces sétára fekvő Kós Károly-kilátót és az eszméletlen panorámát ígérő Sárkánydombot se!

6. Gyermekbarát szolgáltatások: Mitlaker Faház, Kismaros

Romantikázzatok egyet a bájos Mitlaker Faházban, ahol napozóterasz, saját kerékpártároló és szalonnasütésre tökéletes tűzrakó is helyet kapott! Ráadásul, ha gyerkőc is van a fedélzeten, akkor sincs gond, hiszen a gyermekbarát szolgáltatásoknak hála itt minden korosztály jól érzi majd magát!

7. Mint a mesében: Csendilla Vendégház, Zebegény

Bontsatok egy palack finom bort, majd üljetek ki a Csendilla Vendégház teraszára, ahol nemcsak az ízekben, hanem a fenséges kilátásban is elmerülhettek! A kiváló felszereltségnek és a stílusos berendezésnek köszönhetően nem lesz gondotok semmire. Ha pedig szeretnétek, akár dézsafürdőzhettek is a csillagok alatt.

8. Alpesi életérzés: Cédrus 2 Vendégház, Zebegény

Csöppenjetek hegyvidéki hangulatba a Cédrus 2 Vendégházban és csodáljátok meg a festői panorámát az ágyból vagy a fürdőkádból! Ezt a rusztikus házikót tuti hamar megkedvelitek majd! A frissítő, kerti medence és a kerti sütögetés már csak hab lesz a tortán!

9. Ékszerdoboz a javából: Terasz Vendégház, Zebegény

Árnyas verandával, vintage hangulatával és búbos kemencéjével hódít a patakparti Terasz Vendégház, ahol végre átélhetitek a régen vágyott nyugalmat és békét. Foglaljatok szállást ide és tapasztaljátok meg a maximális kikapcsolódás élményét!

10. Osztozni a pillanaton: DunaKanyar Apartmanház, Zebegény

Nagyobb családdal vagy baráti társasággal indulnátok útra? Akkor térjetek be a DunaKanyar Apartmanházba, mely egyszerre 16 kényelmes férőhelyet is tud biztosítani számotokra! Bográcsozzatok vagy telepedjetek ki a panorámás teraszra és garantált a jó mulatás!

11. A szabadság íze: Őzgida Nyaralóház, Zebegény

Olvasgassatok a kandalló melletti puha bőrfotelben, süssetek-főzzetek a jól felszerelt konyhában vagy csak ejtőzzetek a csodás természeti környezetben, mert az Őzgida Nyaralóházban megízlelhetitek a szabadság gondtalan perceit!

12. Börzsönyi henyélés: Kiskalács Vendégház, Kismaros

Mesebeli, 6 fős szállást kerestek a Börzsöny ölelésében, egy kőhajításnyira a Királyréti Erdei Vasúttól és a Visegrádi Fellegvártól? Ez esetben irány a Kiskalács Vendégház, mely praktikus berendezéssel és szuperkedves házigazdával csak az érkezésetekre vár! Higgyétek el: nem fogtok csalódni!

13. Jobb, mint otthon: Cédrus Vendégház, Zebegény

Rejtőzzetek el a világ elől a csodás Cédrus Vendégházban, mely akár 4 főt is tud fogadni! Ebben a klimatizált kuckóban az otthon kényelme vesz majd körül benneteket, míg a szépen karbantartott kertben fűthető medencét is találtok, hogy még egyedibbé tehessétek a vakációt. Ráadásul akár bográcsozni vagy szalonnát sütni is tudtok a tűzrakónak köszönhetően.

14. A harmónia útján: Dézsa-vü Vendégház, Zebegény

Töltődjetek fel az álomszép Dézsa-vü Vendégház falai között, mely a kutyákat és a macskákat is szívesen látja! A hely fénypontja kétségkívül a lenyűgöző terasz, ahol parajdi sóval gazdagított, forró dézsafürdőben lazíthatjátok el a testeteket és lelketeket. A gyerekek pedig biztosan rajongani fognak azért a távcsőért, amivel végigpásztázhatjátok a környéket!

15. Aktív kikapcsolódás a közelben: Törökpatak Faház, Kismaros

Jó volna kiszakadni a városi nyüzsgésből és egy kicsit elbújni a természetben? Akkor ideális megoldás számotokra a 4 fős Törökpatak Faház, ahol pihe-puha ágy és rattanbútorok sorakoznak. Bár igaz, érdemes felderíteni a környéket, hiszen olyan aktív kikapcsolódási lehetőségek közül szemezgethettek, mint a horgászat, a túra vagy a lovaglás. 

16. Idilli pihenés: Duna Glamping Faház, Dunabogdány

A természet szerelmesei biztosan díjazni fogják a Duna Glamping Faházat, ahová a kutyát és a macskát is ingyenesen magukkal vihetik. Forduljatok befelé és lógassátok a lábatokat a hangulatos függőágyban egy remek könyvvel, túrázzatok kedvetekre a hegyekben, vagy vegyetek napfürdőt a csodaszép kertben!

17. Akár kenuzhattok is: Panoráma Nyaraló, Tahitótfalu

A 2 hálószobás, 4 férőhelyes Panoráma Nyaraló pompás elhelyezkedése miatt hamar az egyik kedvelt úti célotok lehet. Napközben a környék felfedezésén túl horgászhattok a Duna-parton, illetve a segítőkész és kedves szállásadók akár kenut is tudnak a rendelkezésetekre bocsátani, ha úgy döntötök, hogy csónakba pattanva folytatnátok az utat.

18. Szalonnasütéstől a kandallóig: Börzsönyliget Kisház Vendégház, Kismaros

Hamar átjár majd benneteket a hamisítatlan erdei környezet a Börzsönyliget Kisház Vendégházban, mely praktikus konyhai berendezésekkel, zuhanyzós fürdőszobával, valamint a leghűvösebb napokon is melegséget adó kandallóval van felszerelve. A gyönyörű terasz tökéletes alkalmat nyújt egy kártyapartihoz, borozgatásokhoz vagy nagy beszélgetésekhez – ráadásul a szabad ég alatt még sütögethettek is!

19. Luxusvakáció, ahogy kell: Hilltop Hideout, Szentendre

Nem szerettek kockáztatni, amikor szálláshelyet választotok? Akkor tegyétek le a voksotokat a Hilltop Hideout mellett, mely tökéletes kényelemmel, remek felszereltséggel és álomszép kilátást ígérő terasszal csábít benneteket! A rusztikus kandalló és az alpesi világot idéző belső tér könnyen magával ragadja a látogatókat, ráadásul, ha kedvetek tartja, akkor még a forró szaunában vagy a pezsgőfürdőben is lazíthattok!

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version