10.0
Romantikus búvóhelyekKedvenc szállások

Romantikus faházak a bakancslistádra – jacuzzi, szauna és természetközeliség vár a Feelmore Tiny House szállásain 

1 perces olvasási idő

Privát jacuzzi, finn szauna, friss levegő és a természet közelsége – Jól hangzik, ugye? 2024-ben két új csodahely nyitotta meg az ajtókat a város zajából kiszakadni vágyók előtt. A Feelmore Tiny House romantikus faházai rögtön felkerültek a bakancslistánkra. Szökjetek el a világ elől, és töltsetek néhány éjszakát a különleges házaikban, ahol garantált nyugalom vár benneteket. Hoztunk öt érvet, hogy miért nem érdemes kihagyni az egri és a nagylóci Feelmore szállásokat.

1. Luxusfaházak, ahol alap az extra felszereltség 

A Feelmore Tiny House házak jacuzzival, hatalmas terasszal, Nespresso kávégéppel, ingyenes wifivel, légkondival és házimozi rendszerrel várnak, hogy valóban luxusélmény legyen a pihenés. Emellé popcorn készítési lehetőség is van, hogy teljes legyen a moziélmény. 

2. Romantika és nyugalom  

A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően akár a franciaágyból gyönyörködhettek a naplementében, vagy kiülhettek a fűtött jacuzziba egy pohár borral a kezetekben. A nagylóci ház emellett panoráma szaunával is fel van szerelve, hogy teljes legyen a wellness-élmény. 

3. Engedjétek el a munkát és a rohanós hétköznapokat

A Feelmore házak olyan helyekre épültek, amelyek távol vannak a város zajától, és a városi szmogtól. Minden egység gyönyörű panorámával, friss levegővel, fényszennyezés mentes csillagos éggel vár. Ha este megnéznétek egy jó filmet, a házimozi rendszer és az ingyenes wifi nem hagy benneteket cserben.   

4. A tökéletes úti célok természetközeli pihenéshez

Egy egész napos kirándulás után esik majd csak igazán jól a házak tökéletes felszereltsége! Ha ki sem mozdulnátok, úgy is élvezhetitek az örökpanorámát a természetre. A bekészített távcsővel is kémlelhetitek a tájat. Ha fontos számotokra, hogy látnivalók, programok és gyönyörű túraútvonalak legyenek a szállásotok közelében, a Feelmore házakkal megtaláltátok a tökéletes helyeket! A kifejezetten párok számára válogatott társasjátékok gondoskodnak a minőségi időtöltésről egy túrázással és felfedezéssel teli nap végén. A napindítás miatt sem kell aggódnotok, felár ellenében reggeli kosár fog várni ébredés után.

5. Négy évszakos faházak 

A házakból a színpompás, köd lepte őszi vadonlesés vár, vagy a téli hóesésben is gyönyörködhettek, mert a nagylóci Feelmore Tiny House és az egri Feelmore házikók padlófűtéssel rendelkeznek, hogy egész évben élvezhessétek őket.  Korlátlan kávéfogyasztás gondoskodik a hidegben a forró italokról. 

A Feelmore Tiny House egri egységei és nagylóci luxusfaháza egyformán minden igényt kielégítő felszereltséggel várnak, de mindkét helyszínnek megvan a maga egyedisége is. Szerintünk mindkettőt érdemes kipróbálni. 

Segítünk melyik Feelmore Tiny House-t válaszd: Eger vagy Nagylóc?

Feelmore Tiny House Eger

Egerben öt Feelmore Tiny House vár, ahol három barátságos alpakával találkozhattok. A természet közelsége biztosítja a tökéletes nyugalmat, miközben a városra nyíló lenyűgöző kilátást is élvezhetitek.

Az Egri Vár mellett nem érdemes kihagyni a Gárdonyi Géza Emlékházat, a Fazola kaput, és az Egri Road Beatles Múzeumot sem. Emellett Jóbarátok-rajongóknak a Central Park Café kötelező állomás. 

Feelmore Tiny House Nagylóc

A Feelmore Tiny House Nagylóc Hollókőtől nem messze található, így mindössze egyórás autóúttal elérhető Budapesttől. A luxusfaház a falu végén, egy domboldalon áll, ahonnan álomszép kilátás nyílik a környező hegyekre és a csodaszép völgyre. Privát jacuzzi, panoráma szauna és házimozi rendszer is hozzájárul a tökéletes pihenéshez.  

Ha erre jártok, ne hagyjátok ki az 1987 óta az UNESCO kulturális és természeti világörökségi listáján szereplő Hollókő-Ófalut. A hely a palóc hagyományokról és népi építészeti stílusáról ismert világszerte. Érdemes még meglátogatni a Hollókői Falumúzeumot, a Kertek-alja tanösvényt, és a népviseleti kiállítást bemutató Guzsalyas házat is. 

Próbáljátok ki ezt a semmihez sem hasonlítható, páratlan szállásélményt! Élvezzétek a nyugalmat, a friss levegőt és a csodás kilátást! Egerbe itt, Nagylócra pedig itt tudtok foglalni.  

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

10.0
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Tisztaság

10.0

Komfort

10.0

Szolgáltatások

Előnyök

  • +Tisztaság
  • +Komfort
  • +Szolgáltatások

Hátrányok

  • -
Megnézem