Site icon Szallas.hu Blog

A tökéletes ajándék karácsonyra pároknak – Szálláshely válogatás a romantika jegyében


Élményeket gyűjts, ne tárgyakat, tartja a mondás, amit érdemes is szem előtt tartani, ha felnőtteknek keresünk ajándékot karácsonyra. Szeretteid között párok is vannak, akiket meglepnél egy mesés utazással? Az ötlet remek, mi pedig cikkünkben segítünk neked megtalálni a tökéletes ajándékot pároknak karácsonyra!

Pénztárcabarát szállások 

1. Cuki Apartmanok Dombóvár

Barátságos, bekuckózásra hívogató lakrészek várják a párokat Dombóváron, a Cuki Apartmanokban. Kedvező árfekvésű szállás kiváló elhelyezkedéssel, ahonnan a híres Gunarasfürdő is könnyen elérhető.

Cuki Apartmanok Dombóvár

Dombóváron ezek a programok várnak >>

2. Malomtó Vendégház Tapolca

Nagy örömet szerzel, ha pároknak karácsonyi ajándékként a tapolcai Malomtó Vendégházba foglalsz szállást. A fantasztikus reggelit kínáló szálláshely a Malom-tó partján fekszik, ráadásul a Tapolcai Tavasbarlang egy kényelmes sétával elérhető innen. 

Malomtó Vendégház Tapolca

Tapolca változatos programkínálatát itt találod >>

3. Zenit Panzió Miskolctapolca

Miskolctapolca szívében, közel a Barlangfürdőhöz áll a Zenit Panzió, mely szállodai színvonalú szálláshelyként várja a pihenni vágyó párokat. Színterápiás szobáikban a vendégek keverhetik ki szobájuk színét.  

Zenit Panzió Miskolctapolca

Látnivalók Miskolctapolcán >>

4. Boruzs Apartman Hajdúszoboszló

Számos wellness szolgáltatást kínáló, modern apartman vár Hajdúszoboszlón, pár percre a gyógyfürdőtől. Tökéletes választás gyógyvizeket kedvelő párok számára karácsonyi ajándékként. 

Boruzs Apartman Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló programkínálata >>

5. Erzsébet Apartman Gyula

Nem kisebb elismeréssel, mint az Év Szállása 2020 – Minőségi Díj I. helyezésével büszkélkedhet a gyulai Erzsébet Apartman. Kényelmes, modern berendezésű, az elhelyezkedése pedig kiváló, hisz közel van a város fő látnivalóihoz.

Erzsébet Apartman Gyula

A legjobb programok Gyulán >>

6. Bruckner Villa Apartman Balatonfüred

Gyönyörű, igényes villaépület várja a romantikázni vágyó párokat Balatonfüred egyik legszebb részén. A Balaton csodálatos látványában gyönyörködhetnek itt a vendégek, így ha a magyar tenger szerelmeseinek keresed a legjobb ajándékot karácsonyra, ezt a szállást válaszd.  

Bruckner Villa Apartman Balatonfüred

Balatonfüred szépségeit itt találod >>

Wellness szállodák 

7. Forgách Kastély Hotel Mándok*****

Ajándékozz karácsonyra pároknak főúri pihenést az ország északkeleti peremén! Az ötcsillagos mándoki Forgách Kastély Hotelben szinte történelmi díszletek és kényelmes wellness részleg vár minden utazót.  

Forgách Kastély Hotel Mándok*****

Látnivalók Mándokon és környékén >>

8. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

Tökéletes ajándék lehet karácsonyra minden történelemért rajongó párnak egy pihentető hétvége a bikali Puchner Kastélyszállóban. A wellness szálloda marokkói fürdőjében és a Reneszánsz Élménybirtokon megelevenedik a múlt, itt akár korabeli kosztümben is járhatnak a vendégek.

Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

Bikal és környéke további látnivalókkal vár >>

9. Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Az egykori parádsasvári Károlyi – kastély pompás épületében várja a párokat a Kastélyhotel Sasvár Resort. Karácsonyra ajándékozz néhány mesés napot szeretteidnek, hogy elmerülhessenek a régi nagyúri világ hangulatában!

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Parádsasvári programok >>

10. Corvin Hotel Gyula***

A Corvin Hotel Gyula verhetetlen, ha romantikus szálláshelyek között kell választanod. A szálló minden szobája kifejezetten párok számára kínál különleges lehetőséget meghitt percek megélésére. 

Corvin Hotel Gyula***

Gyulai programok >>

11. Hotel Divinus Debrecen*****

Ötcsillagos élményekben lehet része minden párnak, akik a debreceni Hotel Divinus vendégei lesznek. A számtalan wellness szolgáltatás, az ízletes falatok és az elegáns szobák mind garantálják, hogy egy pár napos kikapcsolódás a szállodában tökéletes ajándék lesz karácsonyra.

Hotel Divinus Debrecen*****

Debreceni programok >>

12. MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros**** +superior

Felüdülés minden mennyiségben – ebben lehet része minden vendégnek, aki a MenDan Magic Spa zalakarosi wellness szállodában pihen. A hotel megérdemelten nyerte el az Év Szállása 2019 – Népszerűségi Díj III. helyezését is. 

MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros**** +superior

Zalakaros felfedezését itt kezdd >>

Kisebb wellness szálláshelyek 

13. Tündérliget Panzió Egerszalók

Igazi zen-élményekben lehet része a vendégnek az egerszalóki Tündérliget Panzióban. A felnőttbarát szálláshely bámulatosan csendes és nyugodt tájon fekszik, wellness részlege kitűnő. Ha olyan párnak keresed a legjobb ajándékot karácsonyra, akik túlhajszolt hónapokat tudnak maguk mögött, ide foglalj szállást számukra.

Tündérliget Panzió Egerszalók

Egerszalók látnivalóit itt találod >>

14. Love and Dream Élményvilla Zalakaros

Privát fényterápiás jacuzzi és infraszauna is része a Love and Dream Élményvillában található lakosztályok berendezésének. A zalakarosi felnőttbarát szálláshely igazi luxuskörülményeket kínál minden párnak, akik meghitt, pihentető napokra vágynak. 

Love and Dream Élményvilla Zalakaros

Zalakarosi programtippek >>

15. Lesence Major Lesencetomaj

Gerendás mennyezet és igazi falusi romantika fogad a Badacsony lábánál fekvő Lesence Majorban. Az egykori malom épületének új életet adó vendégház igazi kis ékszerdoboz, nagyszerű wellness szálláshely a Balaton északi partján.

Lesence Major Lesencetomaj

Látnivalók Lesencetomajon és környékén >>

16. Honti Panzió Visegrád

Barátságos miliő fogad a Honti Panzió falai között, mely egy remek wellness szálláshely Visegrádon. Nem véletlen, hogy magának mondhatja az Év Szállása 2015 – Minőségi Díj Panzió Kategória II. helyezését. Vendégeik a szomszédos Hotel Honti épületében wellness élmények sokaságát próbálhatják ki. 

Honti Panzió Visegrád

Még több romantikus szállást ajánlunk Visegrádon:

Wellness faházak

17. Holiday Homes Noszvaj

Tóparti wellness szálláshely privát jacuzzival. Jöhet? A Holiday Homes bájos kis faháza a nyugalom szigete, ahol igazán közel érezheted magad a természethez. A környező táj meseszép, a fából készült bútorok és a lambéria melegséget csempésznek a falak közé.

Holiday Homes Noszvaj

18. Fekete Rigó Noszvaj

Láttál már tökéletes luxus búvóhelyet pároknak az erdő közepén? Még nem? Akkor vedd szemügyre a Fekete Rigó Noszvaj faházát és a teraszon pihenő fűthető dézsát. Itt minden évszakban kellemes hőmérsékletű vízzel várnak, ráadásul beépített tisztító rendszerrel is fel vannak szerelve. A kétszemélyes házacskát a Bükk erdei veszik körül, így nem csak természetközeli, de akár a természettel összeolvadó, romantikus pillanatok is várnak itt.   

Fekete Rigó Noszvaj

Noszvaj látnivalóit itt találod >>

Bízunk benne, hogy összeállításunkból már ki is választottad azt a szálláshelyet, amely a legtöbb élményt nyújtja majd a megajándékozott párnak. Foglald is le, csak pár kattintás az egész!

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version