Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 hangulatos szálláshely Visegrádon


Visegrád megunhatatlan! Bármikor a környéken járunk, mindig akad valami, amire éppen rá lehet csodálkozni, és mindig találunk valami újat, amiért érdemes visszatérni. A Dunakanyar egyik legszebb városa rengeteg látnivalóval, sok-sok kalanddal, gasztronómiai különlegességekkel, csodálatos természeti környezettel és hangulatos szállásokkal várja a pihenni, feltöltődni vágyókat. Programot és látnivalót már sokat ajánlottunk Visegrádon, most íme 10 hangulatos szálláshely is, ami még valami pluszt hozzá tud adni a vakációhoz.

A visegrádi Salamon-torony, háttérben a Duna

TOP 10 hangulatos szálláshely Visegrádon

A legnépszerűbbek

A TOP 10 leghangulatosabb visegrádi szállás között természetesen szerepelnek a város legnépszerűbb szálláshelyei is. Nem véletlenül tartoznak a legkeresettebbek közé, hiszen stílusukkal, szolgáltatásaikkal és kedves személyzetükkel kiérdemelték a vendégek szeretetét, és bebizonyították, hogy egy nagyobb hotel is lehet hangulatos.

Royal Club Hotel Visegrád, ahol garantált a felhőtlen kikapcsolódás 

Aki már többször járt a városban, és a szokásosnál hamarabb körbejárja a már jól ismert látnivalókat, annak igazán kitűnő választás lesz a Royal Club Hotel, ahol a fennmaradó időben végigpróbálhatja a legkülönfélébb wellness szolgáltatásokat. Masszázsmedence, fiatalító spa kezelés, bizsergető egzotikus masszázs, vagy éppen a Himalája sókristály szoba mind a lazulást segíti. Ugye, milyen jól hangzik?!

Ráadásul a rengeteg szobatípus között mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Van családoknak kialakított lakosztályuk, pároknak ideális romantikus hangulatú erkélyes szobájuk és jól felszerelt konyhával ellátott apartmanjuk is.

Bővebben a szállásról >>

Silvanus Konferencia és Sport Hotel, ahol családtagként látnak vendégül 

Hitvallásuk: „A vendéget úgy kell vendégül látni, mint amikor barátainkat, testvéreinket, szeretteinket hívjuk meg otthonunkba.” A kényelmes, hangulatos szobák és lakosztályok is ennek megfelelően lettek kialakítva, ráadásul a panoráma is egészen fantasztikus a Dunakanyarra, a Fellegvárra és az erdő felé is. Aki a hotelt választja pihenése helyszínéül, az számos wellness szolgáltatás közül válogathat, majd a szálloda éttermében hódolhat a kulináris élvezeteknek, miközben gyönyörködik a Duna felé nyíló páratlan kilátásban, és a pihenés végén testileg-lelkileg megújulva, feltöltődve térhet haza.

Bővebben a szállásról >>

Butikhotel Visegrád, azoknak, akik valami exkluzívra vágynak 

A 2019 szeptemberében nyílt 12 szobás butikhotel az egyik legmodernebb és legnépszerűbb visegrádi szálláshely. A ragyogó tisztaság mellett a választékos büféreggeli, és a rendkívül kedves személyzet is hozzájárult ahhoz, hogy a hotel rövid idő alatt Visegrád egyik legnépszerűbb és leghangulatosabb szálláshelyévé vált. A teljes relaxációt a wellness részleg mellett a szabadtéri medence is biztosítja, ráadásul kis hotel lévén nincs tömeg, így még meghittebb a pihenés.

A hangulatos, erdőszéli, felnőttbarát Patak Park Hotel 

Az erdővel szegélyezett Apátkúti-patak partján található szállás hangulatát egyértelműen a csodás környezetnek és a friss levegőnek köszönheti. Gondolj csak bele, milyen lehet távol a város zajától patakcsobogást és erdei madarak énekét hallgatva relaxálni! Legszívesebben már csomagolnánk is, és indulnánk! A csodás külső mellett viszont meg kell még említeni pozitívumként nem hétköznapi konyhájukat is, ahol a világ minden tájáról származó gasztronómiai különlegességeket is tálalnak.

A helyet azoknak ajánljuk, akik kifejezetten felnőttbarát hotelt keresnek, ugyanis csak 18 éven felüli szállóvendégeket fogadnak.

Bővebben a szállásról >>

Családias, hangulatos kis szálláshelyek Visegrádon

Nem mindenki szereti a nagy hoteleket, még akkor sem, ha kifejezetten családias a hangulatuk. Nekik is mutatunk néhány tippet, hiszen a festői Visegrádon nagyon klassz kis apartmanokat és vendégházakat is találhatunk.

Vár Hotel Kastélyszálló

Görgey Artúr egykori vadászkastélyában ma is igazi nemesi hangulat fogadja a vendégeket. A gyönyörű berendezésnek köszönhetően igazi időutazásban lehet része annak, aki itt száll meg. Akik szeretik az ehhez hasonló, ódon épületeket, és azok különleges hangulatát, azoknak kitűnő választás lesz ez a romantikus kis hotel.

Villa Harmónia Vendégház fűthető borospincével

A szálláshely hangulatát már a neve is tükrözi, gyönyörű környezetben, a patak mentén található a családok, baráti társaságok kedvenceként ismert 10 szobás Villa Harmónia Vendégház. Akik nagyobb társasággal érkeznének, kifejezetten élvezni fogják, hogy a szálláshoz egy saját, fűthető borospince is tartozik, ahol az egész társaság összejöhet egy jó hangulatú esti beszélgetésre, borozásra.

A stílusos Provence Apartman 

Aki egy kis provence-i hangulatra vágyik, ne is keresgéljen tovább, itt a tökéletes szállás, amiért elég a Dunakanyarig utazni! A 2019 decemberében teljeskörűen felújított apartmanok elhozzák számunkra a tökéletes Provence-életérzést, hiszen a vendéglátók gondosan ügyeltek a legapróbb részletekre is. A 2 apartman 7 férőhelyet biztosít, így ideális külön bérelve pároknak, vagy egyben nagyobb családoknak is.

Mókus Ház saját kerttel 

A visegrádi Mókus Ház egy igazi mesebeli kis lak, amihez egy 400 négyzetméteres saját kert is tartozik. Mivel a 2 hálószobás házat egyben adják ki, így legideálisabb választás családok számára, akik háborítatlanul szeretnének pihenni egy hangulatos, vidéki stílusú, jól felszerelt kuckóban.

Mókus Ház Visegrád

Kerekeskút Vendégház „welcome kuglóffal” 

A gyönyörűen felújított, takaros családi ház a Fő utca csendes részén 6 főnek kínál nyugalmas pihenést, így elsősorban a nagyobb családoknak ajánljuk. Az otthonos hangulatról nem csak a jól berendezett vendégház gondoskodik. Ehhez nagyban hozzájárul a szállásadók kedvessége, és figyelmessége, ami egy ízletes „welcome kuglóf” és a hozzá kínált házi lekvár formájában meg is testesül.

Kerekeskút Vendégház Visegrád

Ezüstfenyő Üdülő azoknak, akik a retro hangulatot keresik 

A hatalmas park közepén elhelyezkedő műemlék épület korábban az MTA üdülője volt. Haladva a korral, de megőrizte retro hangulatát, így azoknak, akik a régi korok hangulatát keresik, esetleg egy hangulatos tábortűz mellett nosztalgiáznának, tökéletes választás. Adottságainak köszönhetően alkalmas szálláshely akár nagyobb baráti társaságoknak, osztályoknak, vagy egyénileg érkező családoknak, pároknak is. Ami miatt pedig biztosan megszereti még az is, aki nem kifejezetten a retro szerelmese, az a fantasztikus étterme, ahol kiváló házias ételeket szolgálnak fel.

Ezüstfenyő Üdülő Visegrád

Programok és látnivalók Visegrádon

Ha a szálláshely mellé klassz programot is keresel Visegrádon, nézd meg az alábbi ajánlatunkat: Bombasztikus családi programok

Neked melyik lesz a kedvenc szállásod a fentiek közül? Még több szálláshely Visegrádon a szallas.hu oldalán >>

(fotó: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version