Site icon Szallas.hu Blog

Dézsafürdős házikó Szent György-hegyi látnivalókhoz – Benu House Apartman


Sokszor elképzelted már, hogy milyen lehet egy panorámás dézsafürdőzés a Tapolcai-medencében? Alig várod, hogy a látványkandalló mellett borozgass, miközben a szőlőtőkék vidáman mosolyognak rád? A Benu House Apartman nemcsak a Balaton-felvidék egyik legszebb kilátásával ajándékoz meg, hanem az idilli kikapcsolódás édes élményével is.

Ha nincs ötleted, hogy hol pihenhetnél a szerelmeddel édes kettesben, ahol a csend és a nyugalom alapfelszereltség, ez az apartman ideális választás lesz számotokra. Többnapos, kirándulós programokhoz szintén remek döntés itt megszállni, hiszen a környék kirándulóhelyei és gasztroélményei biztosan levesznek a lábadról.

Mutatjuk, miért mondj azonnal igent a Kisapátiban fekvő házikó által kínált kalandokra! 

Barátságosan berendezett teraszos apartman

Élvezd a tanúhegyek panorámáját!

Mindig is szeretted volna tudni, milyen érzés a Szent György-hegy lábánál ébredni, ahol a bazaltorgonák köszöntenek reggelenként? Badacsony, a Gulács-hegy és Szigliget szőlőültetvényekkel tarkított látványa olyan panorámával ajándékoz meg, amely meggyőz arról, hogy az apartman a Tapolcai-medence igazi ékszerdoboza.

Pihenj csendes környezetben, távol a stresszes hétköznapoktól, és élvezd a tanúhegyek panorámáját a szeretteid társaságában! 

A látványkandalló mellett borozgatnál? 

A ház modern berendezése gondoskodik arról, hogy otthonosan érezd magad a nappaliban és a galérián is. 

Az apartmanban 4+1 fő fér el kényelmesen, a galéria részen egy franciaágy, míg a nappali részen egy ágyazható 2 személyes kanapéágy található, ahol egy 6 évnél kisebb gyerek még alhat veletek. 

A sötétített biztonsági üvegezés gondoskodik a diszkrécióról, a látványkandalló pedig minden napszakban elvarázsol. 

Megnézem a házat >>

Külön élmény, hogy az ágyból csodálatos panoráma nyílik a szemközti hegyekre, míg a konyhában kapszulás kávéfőző vár. 

A hűtő/fűtő klímaberendezésnek köszönhetően minden évszakban komfortosan érezheted magad a házban, amely a kerttel és a terasszal együtt valóságos álomotthon a kikapcsolódás ideje alatt. 

Harmónia, wellness, chill

Imádsz bográcsozni, esténként pedig az egyik kedvenc programod a szalonnasütés? Nem fogsz csalódni, ha a Benu House Apartmanban pihensz, ahol ráadásul grillezési lehetőség is van. Jóleső érzés lesz sütögetés közben nagyokat beszélgetni, miközben a sercegő hús illata kíséri a hangulatos estét

A chill sarok segít elfelejteni a munkával teli hétköznapok stresszes óráit, míg a fűthető dézsafürdő 6 személy részre biztosít wellness élményt a szabadban. 

Csak napoznál, vagy olvasnál a kertben? Ez is külön élmény lesz, hiszen a szőlőtőkék látványa a nap minden pillanatát különlegesebbé teszi.

Programok és látnivalók a Szent György-hegy környékén

Ha Tapolca közelében kirándulsz, érdemes felfedezned a 415 méter magas Szent György-hegyet, a tanúhegyek királyát. A Balaton-felvidék népszerű tanúhegyének kihagyhatatlan látnivalói és programjai a következők: 

Legszívesebben már ma a Szent György-hegy lábánál álló apartmanban pihennél? Foglalj szállást a pároddal, és élvezzétek a panorámás dézsafürdőzést >>

Kiránduljatok a közeli Badacsony-hegyen és pillantsatok be a vulkánok világába:

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version