10.0

Dalma Panzió Balatonvilágos – páratlan hangulatú, felújított szálláshely közvetlenül a Balaton partján

2 perces olvasási idő

Igazi gyöngyszemre bukkantunk Balatonvilágoson, a Budapestről háromnegyed óra alatt elérhető balatoni településen. Ezzel a gyöngyszemmel ismerkedhetsz meg a következő sorokon, mely tipikusan az a szálláshely, aminek lelke van, hangulata pedig magával ragadó. Őrzi és építi a balatoni nyaralások hagyományait, miközben a modern elegancia letisztultságával ejt ámulatba. Környezetébe harmóniával olvad, hagyja hogy a balatoni miliő legyen a főszereplő. Ismerd meg velünk a teljesen felújított Dalma Panziót és keresd elő a fiókból a bakancslistád, mert rövidesen szükséged lesz rá!

Dalma Panzió – Balatonvilágos

A balatoni miliő, ami rögtön szerelembe ejt

A Budapestről és Siófokról is könnyedén elérhető Balatonvilágoson lelt otthonra az idei évben kívül-belül megújult Dalma Panzió. Ahogy megérkezel ide, rögtön beszippant és többé nem ereszt a csodás balatoni miliő. A szálláshely közvetlenül a parton található, hatalmas terasza káprázatos panorámával csábít naplementés borozgatásra. Saját strandján pedig csak a szálláshely vendégei élvezhetik a napsütést és a vidám csobbanást a magyar tenger hűsítő vizében.

Csodás balatoni miliő

Az abszolút favorit viszont a hatalmas napozóterasz, melyből egy szintén méretes privát stég vezet a szelíden csillogó hullámok fölé. Nehéz elképzelni ennél hangulatosabb helyet arra, hogy kiszakadj kicsit a hétköznapokból és újra a romantikáé legyen a főszerep. Ráadásul most az őszi szezonban is újdonságokkal várnak! Hamarosan elkészül a panzió saját wellness részlege, így legyen bármilyen évszak, érdemes lesz ide ellátogatni.

Napozóterasz és privát stég

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>

Teljesen megújult a Dalma Panzió – bájos retro a falon, modern elegancia a szobában

Ötletekkel teli és modern köntösbe öltöztek a Dalma Panzió megújult szobái. A berendezés nem csak látványra szép, de minden igényt kielégítő is. A szobák klimatizáltak, az ágyak kényelmesek, a színek vidámak, az összhatás letisztult. Felüdítő élmény belépni a helyiségekbe, itt minden adott a pihenéshez.

Megújult szobák

Muszáj kiemelni két kedvenc részletünket a szobákból. Az első a falak. Míg sok házban unalmas, betöltetlen falfelületek fogadnak, addig a Dalma Panzióban tökéletesen kihasználták a helyet! A falakon retro, múlt századbeli balatoni fényképek formájában elevenedik meg a régi nyaralások bájos hangulata. Órákig el tudnánk nézegetni ezeket a falfotókat, olyan hangulat árad belőlük!

Másik kedvenc részletünk a tetőtéri szobákban találhatók. Zseniális megoldás, hogy a tetőtéri ablakok minierkéllyé alakíthatóak. Odaülni, érezni a friss levegőt, a Balaton illatát, nézni a csillogó vizű tavat… olyan élmény ez, ami nem élhető át bármelyik balatoni szálláson!

Balatoni panorámás étterem a legjobb helyi fogásokkal, borokkal és kézműves sörökkel

Miután megnéztük, hol fogtok pihenni, ideje néhány szót ejteni arról is, mit lehet enni és inni a Dalma Panzióban! Az étterem sem maradt ki az idei megújulásból, így pazar környezet fogad, ha gyomrodra hallgatva ide vezet az utad. A beltéri rész mellett található egy fedett terasz is, így gond nélkül élvezheted a káprázatos balatoni kilátást rosszabb idő esetén is.

Balatoni panorámás étterem

Az étlapon jobbnál jobb, minőségi fogások találhatóak. Igazi közönségkedvencnek nevezhető a Citrusos Lazac Steak, amit mindenképp próbáljatok ki, ha erre jártok!

Ha gasztronómia, akkor az italok mellett sem mehetünk el szó nélkül. Sőt, a Dalma Panzió jó hangulatú borvacsoráknak is otthont ad, ahol környékbeli borászok tematikus estek során mutatják be legfinomabb boraikat. Azonban akkor sem fogsz szomjas maradni, ha inkább a finom söröket preferálod a borokkal szemben. Kedvedre válogathatsz a legjobb helyi kézműves sörök között, így amellett hogy kiváló italokat fogyasztasz, még a helyi kistermelőket is támogatod.

Pezsdítő italokkal és borvacsorával is vár a Dalma Panzió

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>

Boldogító igen a balatoni naplementében – tartsd az esküvőd a Dalma Panzióban!

Melyik menyasszony ne álmodna arról, hogy a naplementében, a csodálatos balatoni panorámával a háttérben mondja ki a boldogító igent? A Dalma Panzióban valóra válthatod ezt az álmot, és akár a 140 négyzetméteres stégen, a Balaton víztükrén fogadhattok egymásnak örök hűséget. Kültéri vagy beltéri esküvő, romantikus vagy laza hangulat, kis lagzi vagy hatalmas lakodalom (120 főig) gond nélkül tartható ezen a varázslatos helyen. 

Az étterem, az udvar és a többi helyiség is tökéletesen felszerelt ahhoz, hogy a nagy napot semmilyen váratlan kellemetlenség ne zavarhassa meg. A személyzet felkészült és udvarias, a násznép pedig 70 főig a panzióban szállhat meg. Mindemellett az ifjú pár ajándékba kapja a balatoni panorámás szobát a nászéjszakára. Ha felejthetetlenné tennéd az esküvődet, mindenképp vess egy pillantást a Dalma Panzióra is!

Tökéletes balatoni panoráma

Ezért éri meg a Dalma Panzióba utazni, legyen bármilyen évszak

Kétség sem férhet hozzá, a Dalma Panzió az egyik legszínvonalasabb balatonvilágosi szálláshellyé nőtte ki magát idénre. A felújítás minden eleme tökéletesen betalált, és még nincs vége az újdonságoknak, a vadonatúj wellnesst még csak az őszi szezonra fogják átadni! Utazz akár családdal, egy gyerekbarát szállást keresve, akár pároddal, egy romantikus kiruccanás reményében, a Dalma panzióval nem tudsz melléfogni.  De mindenképp jusson eszedbe ez a fantasztikus szálláshely akkor is, ha esküvőt vagy céges rendezvényhelyszínt keresel!

Fedezd fel a fantasztikus megújuláson áteső Dalma Panziót, hagyd hogy elvarázsoljon a balatoni miliő, és próbáld ki elsők között a kényeztető wellnesst már idén!

(Fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

10.0
Szállás szakértőnk és a vendég értékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Környezet

10.0

Tisztaság, kényelem

10.0

Megközelíthetőség

9.8

Gasztronómia

10.0

Rendezvények

Előnyök

  • +Vadonatúj, patyolattiszta, klimatizált szobák
  • +Ámulatba ejtő balatoni panoráma
  • +Villámgyorsan elérhető Budapestről
  • +Siófok csak pár perces autóútra
  • +

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem szereted a tiszta és gyönyörűen felújított szállásokat