Site icon Szallas.hu Blog

Ide utaznak 2020 év elején wellnessezni a magyarok


Míg nyáron főleg vízpartok közelében, télen inkább wellness hotelekben töltjük legszívesebben a szabadságunkat. Egyre többen választják karácsonykor és szilveszterkor is a belföldi wellness szállodákat, 2020-ban pedig már január-februárra is rengeteg foglalás érkezett a szallas.hu oldalán. Hogy hova utaznak 2020. elején wellnessezni a magyarok? Íme egy top10-es lista Hévíztől Gyuláig. Lehet válogatni és persze szállást foglalni!

Ide utaznak 2020. elején wellnessezni a magyarok

1. Hajdúszoboszló

Magyarország egyik legnépszerűbb fürdővárosa, a Debrecentől 22 km-re fekvő Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexumával és számos kitűnő szálláshellyel várja a vendégeket. A városban minden korosztály minden évszakban megtalálja a kedvére való fürdőt és gyógyvizet, hiszen a Hungarospa egy szabadtéri Strandból, az Aquaparkból, az Aqua-Palace fedett élményfürdőből és a fedett Árpád Uszodából áll. 

Szállások Hajdúszoboszlón >>

Szállástipp: Hotel Atlantis Hajdúszoboszló ****

2. Eger

A képzeletbeli dobogó második helyére is egy kelet-magyarországi város került Eger személyében. Heves megye székhelye barokk belvárosának, borturizmusának, történelmi és kulturális látnivalóinak, török emlékeinek, valamint híres fürdőinek köszönheti hihetetlen népszerűségét.

Szállások Egerben >>

Szállástipp: Hotel Eger & Park **** 

3. Balaton

A Balaton nem csak nyáron trendi úti cél! Ez nagy mértékben köszönhető azoknak a wellnesshoteleknek, amelyek minden évszakban tárt karokkal (és kapukkal) várják a vendégeket. Balatonfüred, Vonyarcvashegy, Siófok, Zamárdi….Te melyik városban töltenél el egy januári wellnesshétvégét?

Szállások a Balatonnál >>

Szállástipp: Hotel Wellamarin Zamárdi  ****+superior

4. Budapest

Budapestet nem lehet megunni! És ezt azok is így gondolják, akik 2020. év elején fővárosi wellness szállodában pihenik ki a tavalyi év fáradalmait. Három-, négy- és ötcsillagos hotelek közül is választhatunk mind a belvárosban, mind a külső kerületekben.

Szállások Budapesten >>

Szállástipp: Aquaworld Resort Budapest ****

5. Velence

Míg a Velencei-tó nyáron vonzza a legtöbb turistát, addig a környékbeli wellnesshotelek (pl. Gárdonyban, Velencén) egész évben nyitva tartanak. Látnivaló télen is akad, de azt is megértjük, ha valaki január-februárban nem szívesen mozdul ki a szaunából és a melegvizes medencéből.

Szállások Velencén >>

Szállástipp: Velence Resort & Spa **** 

6. Egerszalók

A dobogón végzett Eger mellett a szomszédos Egerszalóknak is sikerült bekerülnie az élmezőnybe. Egyre többen választják januárban és februárban is a Heves megyei települést, amelynek Európa-hírű természeti képződménye, a sódomb is megér egy kirándulást.

Szállások Egerszalókon >>

Szállástipp: Villa Cuvée Egerszalók

7. Gyula

A toplista 7. helyén a népszerű fürdőváros, Gyula végzett, ahol egész évben lehet kikapcsolódni, hála a különleges látnivalóknak, a színes programkínálatnak és a várfürdő wellness-szolgáltatásainak.

Szállások Gyulán >>

Szállástipp: Elizabeth Hotel Gyula **** 

8. Cserkeszőlő

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cserkeszőlőt akár a toplista meglepetésének is gondolhatnánk. De aki járt már ott és ismeri a Gyógy és Strandfürdőt, egész biztos nem kételkedik a település népszerűségében. Cserkeszőlő a 8. legnépszerűbb település, ahová 2020. elején wellnessezni mennek a magyarok!

Szállások Cserkeszőlőn >>

Szállástipp: Anna Korona Apartman Cserkeszőlő

9. Miskolctapolca

A miskolctapolcai Barlangfürdő és a közelben lévő kirándulási lehetőségek (pl. Lillafüred, Diósgyőr stb.) garantálják, hogy az ide érkezőknek bármelyik évszakban jól érzik majd magukat. Ezt mutatja az is, hogy 2020. év elején sokan töltik téli pihenésüket Miskolctapolcán.

Szállások Miskolctapolcán >>

Szállástipp: Aurora Hotel Miskolctapolca ****

Aurora Hotel Miskolctapolca ****

10. Hévíz

Természetesen nem maradhat ki egy népszerűségi listáról Hévíz sem, amely 2020. első hónapjaiban is sok-sok vendéget fogad. A Hévízi Gyógytó nem csak a magyarok körében kedvelt, hanem külföldről is sokan érkeznek megcsodálni és részesülni a gyógyító hatásaiban. Aki pedig szállást keres, garantáltan talál a pénztárcájának megfelelő színvonalú helyet.

Szállások Hévízen >>

Szállástipp: Palace Hotel Hévíz ****

Ez volt a 2020-as toplista. Ti hova utaztok év elején wellnessezni?

Még több belföldi szálláshelyért nézz körül a szallas.hu oldalán >>

(fotó: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version