Lovassy Lodge Vendégház Lovas – rátaláltunk a Balaton-felvidék legújabb romantikus gyöngyszemére!

1 perces olvasási idő

Hunyd le a szemed és gondolj egy romantikus vendégházra a Balaton-felvidék szőlőtőkéi ölelésében, ahova elbújhattok a hétköznapok zaja elől. Ami minden évszakban tele van élménnyel, a hangulata melegséget áraszt, ahol nem lesz semmire sem gondod. Egy olyan házra, ahol a jakuzzi és a finn szauna is balatoni panorámás, ahol megannyi vidám estét tölthettek a téliesített nyárikonyhában és ahol egy forró habfürdő vár a hálószobában… Most pedig nyisd ki a szemed, mert ez a hely itt van előtted. Fedezd fel velünk az újonnan nyitott Lovassy Lodge Vendégházat, és ismerd meg azt a helyet, ahová mindig vissza fogsz vágyni!

Lovassy Lodge Vendégház Lovas
A Balaton-felvidék legújabb romantikus gyöngyszeme

Lovassy Lodge Vendégház – Romos présházból romantikus gyöngyszem

Ma már nehéz elképzelni, de pár éve még a környék egyik legelhanyagoltabb épülete volt az egykor présházként működő 3 szintes romos ház. Azonban az új tulajdonosai valósággal csodát tettek vele és olyan szálláshellyé varázsolták, amibe lehetetlen első látásra nem beleszeretni. A teljeskörű felújítás során egy olyan romantikus gyöngyszemet alkottak meg, ahova az utazó minden évszakban vissza fog vágyni!

Lovassy Lodge Vendégház Lovas
Minden évszakban tökéletes választás

Miért éri meg a hűvösebb hónapokban is felkeresni ezt a romantikus vendégházat?

A meleg hónapokban a Balaton közelsége és a hatalmas kert nyújt számtalan kikapcsolódási lehetőséget. Azonban a Lovassy Lodge Vendégházban télen is varázslatos hangulat vár! A meleget a nappaliban található rusztikus kandalló biztosítja. Vitathatatlanul az egyik leghangulatosabb téli időtöltés, egy hideg estén bekuckózni ide és hallgatni a tűz halk ropogását pároddal, vagy kedvenc könyved társaságában.

Lovassy Lodge Vendégház Lovas
Bekuckózós balatoni romantika

De a romantikus lehetőségeknek ezzel közel sem értünk a végére! Vár rátok egy balatoni panorámás szauna és egy szabadon álló fürdőkád a legfelső szint hálójában, ha kényeztetésre vágytok. Egy finom forralt bor vagy forró csokoládé elfogyasztásához pedig a bájos tetőteraszt ajánljuk, ami a csillagok megszámlálására is tökéletes hely éjszakánként.

MEGNÉZEM A SZABAD HELYEKET >>

A szívből jövő vendéglátás, mely utánozhatatlanná teszi az élményt

A Lovassy Lodge stílusos és modern, otthonos és rengeteg élménnyel vár. Mindezek mellett, ami viszont az igazi lelkét adja a szálláshelynek, az a szívből jövő vendéglátás. Egyik kedvenc szolgáltatásunk, a becsületkasszás bárszekrény. A kis tároló minőségi rövidital kínálattal, pezsgővel és csopaki borválogatással segít ellazulni a pihenés során. A tartózkodás végén pedig nem fogják kiállítani neked a számlát a fogyasztásról, rád van bízva, mennyit tudsz éppen rászánni.

Lovassy Lodge Vendégház Lovas
Becsületkasszás bárszekrény

Jó ha tudod: egyszerre mindig csak egy társaság szállhat meg a szálláson, így nem kell másokkal osztoznod a szolgáltatásokon!

A magával ragadó figyelmességek sora nem ér itt véget. Foglalhatod szállásodat reggelis ellátással, melyet úgy oldottak meg a vendéglátók, hogy reggelente a helyi termelői piacról beszerzett finomságokkal megpakolt kosarat helyeznek az ajtó elé. Mire felébredsz, a legjobb minőségben beszerzett friss reggelit már csak tálalni kell!

Lovassy Lodge Vendégház Lovas
Ínycsiklandó fogások, páratlan környezetben

Tipp: Ne hagyd otthon négylábú kedvencedet se! A szálláshely állatbarát, a telek körbekerített, így a legaranyosabb utazóknak is garantált a kikapcsolódás.

Nyárikonyha és panorámás jakuzzi, avagy a kert, ahol napokat lehetne eltölteni kimozdulás nélkül

Itt az ideje megemlíteni egyik kedvenc helyünket, a téliesített, közel 40 négyzetméteres nyárikonyhát. Az itt található Kamadó grill akár BBQ sütésre is alkalmas, így ínycsiklandozó húsokat, zöldségeket készíthettek rajta. A hamisíthatatlan vidéki ízeket pedig a fűszerkertből szedett fűszernövények biztosítják. A fedett konyha a közös sütés-főzés mellett az ellazulásra is tökéletes lehetőséget nyújt. Található rajta étkező, és egy panorámás hintaágy is.

A másik nagy kedvenc, a romantikus, holdfényes pezsgőzések helyszíne, a balatoni panorámás jakuzzi. A jakuzzi mellett található egy napozóterasz és egy rusztikus kerti zuhany, ami biztos felfrissülést nyújt a tikkasztó nyári melegben.

MEGNÉZEM A SZABAD HELYEKET >>

Pattanj ebike-ra és fedezd fel a Balaton-felvidék kincseit!

A Lovassy Lodge egy hétvégi kiruccanáshoz is tökéletes (utazzatok párban vagy akár családdal), azonban megéri hosszabban is elidőzni itt, hiszen maga a szálláshely és a Balaton-felvidék is rengeteg élménnyel vár. Ráadásul most könnyen felfedezheted a környéket a szálláshely elektromos kerékpárjaival, amiket ingyenesen használhatsz.

Lovassy Lodge Vendégház Lovas
Ingyenes használható elektromos biciklik

Össze is gyűjtöttük pár látványosságot, amit semmiképp se hagyj ki, ha erre jársz:

Miért érdemes tehát felkeresni a Lovassy Lodge Vendégházat?

A kérdésre a választ a szálláshely hitvallásában találjuk: “Vannak azok a pillanatok, amikor úgy érzed, hogy minden a helyén van körülötted, minden klappol, és egyszerűen csak az jut eszedbe, hogy “most jó itt lenni”. Ilyenkor szeretnéd, hogy lelassuljon az idő, és minél tovább tartson, de aztán elmúlik, mert ilyen a világ, semmi sem tart örökké.”

A Lovassy Lodge ezekért a pillanatokért született.

Ha te is szeretnéd átélni ezeket a pillanatokat a Balaton-felvidék egyik legújabb romantikus szálláshelyén, ne habozz, foglalj a Lovassy Lodge Vendégházba!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
71%
Imádom
Imádom
14%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
14%