Site icon Szallas.hu Blog

Ettől leesik az állad – Luxus hotelek Magyarországon


Tudod, mit jelent a luxus szó? Fényűzést, pompát, s éppen ezt a nagystílű miliőt kínálják a luxushotelek Magyarországon is. Főúri kastélyok, misztikus hangulatú spa élmények, és a nagybetűs kényelem vár minden utazót ezekben a szállodákban. Kedvet kaptál hozzá? Akkor böngészd végig ajánlónkat!

Luxushotelek vidéken

1. Avar Hotel Mátrafüred****+superior

Az újjászületett mátrafüredi Avar Hotel nem kisebb elismerést kapott a közelmúltban, mint az „Év Szállása 2021 – Minőségi Díj” I. helyezését, ez pedig garancia a legmagasabb fokú igényességre. A hotel széleskörű wellness szolgáltatásokat kínál, a családokat pedig számos babagondozási felszerelés várja.

Avar Hotel Mátrafüred****+superior

Ezt nézd meg Mátrafüreden >>

2. Hotel Azúr Prémium Siófok*****

Az Év Szállása 2016 – Szakmai Díj III. helyezésének nyertese a Hotel Azúr Prémium Siófok, egy szenzációs luxushotel a Balatonnál. A magyar tengerre panorámás szobákat is kínáló ötcsillagos szállodában mindent megkapsz, ami csak kellhet egy fényűző nyaraláshoz.  

Hotel Azúr Prémium Siófok*****

Siófoki programok >>

3. Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz*****

Hévíz egyetlen ötcsillagos luxus wellness szállodája a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz, mely fantasztikus spa élményeket és hagyományos gyógykezeléseket kínál. Kis vendégekkel érkező családokat babagondozási felszerelés és játszószoba várja.

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz*****

Hévízi programok >>

4. Hotel Divinus Debrecen*****

Az ötcsillagos Hotel Divinus vendégeként istenien érzitek majd magatokat. Családi vagy páros luxusnyaraláshoz egyaránt kiváló szálloda Debrecenben, ahol számtalan wellness szolgáltatás, ízletes falatok és elegáns szobák garantálják a feltöltődést.

Hotel Divinus Debrecen*****

Debreceni látnivalók >>

5. Forgách Kastély Hotel Mándok*****

Olyan luxusszállodát keresel Kelet-Magyarországon, ahol wellness élmények is várnak? Mindezt megtalálod a mándoki Forgách Kastély Hotelben, ahol érkezésed első pillanatától fogva hercegnőnek vagy hercegnek érezheted magad.

Forgách Kastély Hotel Mándok*****

Mándok és környéke programjai >>

6. Andrássy Kúria & Spa Tarcal*****

Időutazásra invitál a tarcali Andrássy Kúria, melynek szobáiban és termeiben mintha ma is magyar főurak laknának. A Tokajhoz közeli luxushotel egyre több wellness élményt is kínál látogatóinak, s persze a finom borokat sem kell nélkülöznünk.

Andrássy Kúria & Spa Tarcal*****

Tarcal és környéke legjobb programjai >>

Luxusszállodák Budapesten

7. Mystery Hotel Budapest*****

Egy titkokkal övezett szabadkőműves épület kelt új életre a Mystery Hotel Budapest megnyitása óta, s a vendégeket valóban körülveszi egyfajta misztikus hangulat. A budapesti luxushotel spa részlege egyedülálló szépségű, a szálló szobáiban és termeiben pedig az ókori görög stílusjegyek köszöntik az ide látogató párokat, családokat.

Mystery Hotel Budapest*****

8. Párisi Udvar Hotel Budapest in Hyatt’s Unbound Collection*****

A Párisi Udvar Hotel Budapest újranyitását óriási várakozás előzte meg, s akik fényűző enteriőrt és luxust vártak tőle, nem is csalódtak. A mesés szecessziós épület igényes lakrészeibe nemcsak párokat és egyéni utazókat, de családokat is várnak, gyerekek ráadásul 12 éves korig ingyenesen szállhatnak itt meg.

Párisi Udvar Hotel Budapest in Hyatt’s Unbound Collection*****

9. Hilton Hotel Budapest*****

Kell illusztrisabb hely, mint egy ötcsillagos szálloda a budai királyi palota közelében? A Hilton Budapest finom eleganciáját remekül kiegészíti páratlan elhelyezkedése, hisz a szobák ablakán kitekintve lábaink előtt hever az egész város. 

Hilton Hotel Budapest*****

10. InterContinental Hotel Budapest*****

A főváros egyik leghíresebb szállója az InterContinental Hotel, mely gyönyörű helyen, a Dunakorzón található. Ha budapesti városnézésre érkezel családdal, párosan vagy egyénileg, és könnyen megközelíthető luxushotelben szeretnél megszállni, itt a helyed!

InterContinental Hotel Budapest*****

Budapest leghíresebb látnivalóit itt találod >>

A luxus szálláshoz fenséges kirándulást is ajánlunk:

Az új év mindenki számára új lehetőségeket, élményeket tartogat, köztük lehet akár néhány csodás nap egy luxushotelben Magyarországon. Válaszd ki a számodra legvonzóbb helyet és foglalj szállást oldalainkon.

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version