Site icon Szallas.hu Blog

Bor, mámor, Balaton – Nádtetős Balaton-felvidéki vendégházak


Arborétum, borászatok, kilátók és megannyi meseszép látnivaló tarkítja a Balaton-felvidéket, melyekért megéri útra kelni. A kalandokhoz pedig szuper szállás is dukál, ezért elhoztuk nektek a nádfedeles Balaton-felvidéki vendégházak legszebbjeit, amiket vétek lenne kihagynotok! Ti melyik balatoni úti célt választanátok? 

Nádtetős Balaton-felvidéki vendégházak

1. A Káli-medence gyöngyszeme: Nádfedeles Házikó Pálköve

Ismerjétek meg ezt az aprócska települést a Balaton közvetlen közelében és töltsetek el pár napot ebben a remek vendégházban. Akár nagy csapattal is érkezhettek, összesen 28 fő fér el kényelmesen a vendégházban. A szállás a stranddal szemben található, ahol kedvetekre élvezhetitek a Balaton hűsítő vízét! Finom ételekkel és kedves fogadtatással várnak benneteket.

2. Egy varázslatos hely: Sajkodi Nyaraló, Tihany

Élvezzétek a lenyugvó vagy a felkelő Nap sugarait egy partközeli, 6 férőhelyes házikóban, ahol hangulatos cserépkályha, jól felszerelt amerikai konyha, valamint kedves házigazdák várnak rátok! És persze a legjobb programok Tihanyban.

3. Különleges atmoszféra a Balaton közelében: Nádas Nyaralóház Balatonederics

Csendes, nyugodt környezetben szeretnél pihenni a Balaton közelében? Akkor irány Balatonederics, ahol a Nádas Nyaralóház kiváló alternatíva a kikapcsolódásra. Látogasd meg a helyi Afrika múzeumot, fedezd fel a közeli cseppkőbarlangot, vagy biciklizz egy nagyot a kiépített útvonalon. Ez a hely tökéletes aktív pihenésre, de ha csak az egyedi panorámában gyönyörködnél, akkor is jó helyen jársz.

4. Extravagáns hely: Portus Home Vendégház, Dörgicse

Egyedi építészeti megoldások, végtelenbe nyúló terek és remek felszereltség? Mindez elérhető a Portus Home Vendégházban! A különleges hangulatú birtokon ugyanis a modern és a hagyományos stílus keveredik egymással – a végeredmény pedig páratlan! Családoknak, baráti társaságoknak is alkalmas, de akár kettesben is érkezhettek.

5. Vidéki nyugalom: Nádfedeles Ház, Szigliget

A Szigligeti vártól karnyújtásnyira lelhettek rá erre a szép parasztházra, mely a felújítás ellenére megőrizte a hagyományos vidéki hangulatát. Élvezzétek a színvonalas felszereltséget és a makulátlan tisztaságot ezen a kitűnő szálláshelyen!

A ház felszereltsége maximális lehetőséget kínál arra, hogy felejthetetlen nyaralásban legyen részetek, valamint, hogy kényelmes kikapcsolódást nyújtson egyaránt pároknak és családoknak.

6. Praktikus kis faház: Strandház, Szigliget

Csodás hímzések, faragott bútorok és díszek tarkítják ennek a barátságos vendégháznak a falait, melynek nádteteje alatt összesen 4-en fértek el kényelmesen. További jó hír, hogy a strandok is csupán párszáz méterre találhatók innen. Nézzétek meg közelebbről ti is és élvezzétek a tiszta, balatoni levegőt a nyaralásotok alatt!

7. Pingpong csaták a kertben: The Pearl of Balaton Villa, Szigliget

A Balaton-felvidéki vendégházak egyik gyöngyszeme ez a szálláshely. Ebben a hatalmas, tökéletesen felszerelt, fagerendákkal tarkított házban tuti nem fogtok unatkozni. Alkossatok a remek konyhában, vívjatok pingpong csatákat vagy grillezzetek kedvetekre!

Ha pedig felfedeznétek a környéket, akkor kiváló kirándulási lehetőséget találhattok a közelben. A szigligeti vár és múzeum mindössze csak 2 km-re található, amelyet akár gyalogszerrel is megtehettek.

Ugye, hogy ezek a Balaton közeli vendégházak rögtön utazásra csábítanak? Ha még nem találtad meg a tökéletes helyet, a Szallas.hu oldalán még több Balaton környéki szálláshely között böngészhetsz >>

A Balaton-felvidék kincsei >>

(Fotók: Szallas.hu)


Exit mobile version