9.7

Új családi kalandmedencével vár a Danubius Hotel Bük

2 perces olvasási idő

Az újra nyitást követően új kalandmedencével és pihenőtérrel bővült a Danubius Hotel Bük Bükfürdő **** wellness részlege! A melegvizű medence izgalmas sodrófolyósóval, vízi ösvénnyel, kosárpalánkkal és további kalandelemekkel teszik teljessé a négycsillagos hotel gyermek élményvilágát. A sokszínű és változatos szolgáltatásoknak köszönhetően a legkisebbektől a legnagyobbakig, a család minden tagja belekóstolhat a tökéletes kikapcsolódás és az élményekben gazdag időtöltés világába. Wellness-fitness lehetőségek, rekreációs élmények, igazi kulináris élvezetek és a Bubbles Club gyerek animációs programjai mellett, számtalan szolgáltatás biztosítja a pazar pihenést és a választás örömét a bükfürdői hotelben.

Danubius Hotel Bük

Új kalandmedence az élményekre hangolva

A pandémia alatti üzemszünetet kihasználva idén, 110 négyzetméteren új családi kalandmedence került kialakításra, a már jól ismert gyermek élménymedence és a tágas medencetér között. Az új tér élmény elemeit elsősorban a kamaszokra, 8-14 éves gyerekekre és a kalandvágyó felnőttekre hangolták. Persze korosztálytól függetlenül bárki élvezheti a medencében kialakított sodrófolyosó, a beépített víz alatti gejzír, a vízi ösvény és a vízköpő páratlan világát. Aki pedig egy kis labdajátékra vágyik, a medencében elhelyezett kosárpalánk segítségével ezt is megteheti, vagy éppen dobótechnikáját is csiszolhatja a habok között. A fedett téri 32 Celsius fokos vízben rossz idő esetén is kalandozhattok, és a hely szűkösségétől sem kell tartani, hiszen akár 50 vendég is kényelmesen elfér a medencében. Az új kalandmedence létrehozásával teljesedett ki a Danubius Hotel Bük Bükfürdő **** gyerek élményvilága.
További képek és részletek a szállásról >>

Büki élményvilág az egész család számára

Wellness paradicsom

A szálloda ideális pihenőhely gyermekes családok részére, amíg a kicsik aktívan töltik az időt az animátorokkal, a felnőttek gondtalanul lazíthatnak akár a kültéri, akár a beltéri medencékben. A wellness oázis részeként nyitott és fedett úszómedence, jacuzzi, szauna, élményfürdő masszázs fúvókákkal, légbefúvókkal, sakk és kártyaasztalokkal várnak. A belső felnőtt pihenőtér mellett, jó időben tágas zöld kertben és napozó teraszon élvezhetitek a kikapcsolódást. Ha pedig a feltöltődés mellett egy kis szépülésre is vágytok, kozmetikai kezelések, masszázs, manikűr és pedikűr is elérhető a Danubius Hotel Bük Bükfördő **** szolgáltatásai között.

A medencék mellett, tágas pihenőrész is kiegészíti a szálloda wellness terét, ahol nemcsak a szülők, de a gyerekek is kényelmes helyet találnak a csobbanások közti időszakokra. Hívogató fotelek és pihenőágyak sorakoznak a gyönyörű térben, valamint egy falra erősített képernyő is extra szórakozási lehetőséget kínál a tévésarokban.

A kulináris élvezetekről sem feledkezett meg a szálloda, a büféasztal szinte egész nap ínycsiklandó kínálattal és a gyerekek kedvenceivel – hot dog, lángos, palacsinta, hamburger, pizza, fagyi –  csábítanak az all inclusive fogyasztásra. A Nils Holgersson Étterem terasszal, egészséges, kímélő ételekkel, valamint a legjobb italokat is megkóstolhatjátok a drinkbárban a lobbyban és a kertben.
Tovább a szállás oldalára >>

All inclusive sport


És ha még mindez nem lenne elég, tenisz, asztalitenisz, mini-golf, billiárd, bowling és újdonságként játékgépek, ügyességi és interaktív játékok várnak rátok a Danubius Hotel Bük Bükfürdőben ****. Az izgalmas Sega ügyességi és szimulátor játékgépek, interaktív, sport-, reflex- és rekreációs játékokkal a gyerekek és a felnőttek is hamar megtalálhatják a kedvencüket. A térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások sora sem rövid:

  • tenisz a szabadban
  • asztalitenisz
  • minigolf
  • nordic walking
  • petanque
  • csoportos gimnasztika programok.

Még több sportolási lehetőség térítés ellenében:

  • fedett teniszpálya a fűtési szezonban
  • sporteszközök (ütők) bérlése
  • játékok a -1. szinten (rex, biliárd, bowling taifun, darts, Xbox, Wii)

Ha pedig a szállodán kívüli programokra is kedvet kapnátok, a közelben lovaglási és golfozási lehetőség is elérhető. A környék számos híres és eldugott felfedezésre váró látványosságot rejt, amit érdemes felfedezni egy- egy kirándulás alkalmával.
Kirándulás tippek a környéken >>

Danubius Hotel Bük, a biztonságos vakáció helyszíne

A járványhelyzetre és a vendégek védelmére tekintettel, szigorúbb biztonsági és higiéniai szabályzatot vezetett be a szálloda a működési rendjébe az alábbi szempontok szerint:

  • A szállodai Pihenésbiztos személyesen áll a vendégek rendelkezésére, ha bármilyen kérdése merülne fel.
  • A szálloda munkatársai minden munkakörben megfelelő védőfelszerelést viselnek.
  • Rendszeres időközönként fertőtlenítenek a hazai és a nemzetközi szakmai iránymutatásoknak megfelelően. Kizárólag professzionális termékekkel dolgoznak a megfelelő higiénia garantálásához.
  • Az éttermekben magas színvonalú kiszolgálással, és a biztonságot szolgáló óvintézkedések betartása mellett várják a vendégeket.
  • Külön figyelmet fordítanak a gyermekekre. A Bubbles Club sárkányai játékosan tanítják meg a legfontosabb tudnivalókat a kicsiknek.

Megnézem a szabad időpontokat >>

Szoba

A tökéletes családi nyaralás receptje

Boldog gyerekek és pihenő szülők, kell ennél több egy tökéletes családi nyaraláshoz? A Danubius Hotel Bük Bükfürdő **** wellness oázisának és széles szolgáltatási körének köszönhetően nem kell, hogy fejtörést okozzon a családi vakáció megtalálása és lefoglalása.

Tudtad? A Danubius Hotel Bük állatbarát, így ha számodra is csak négylábú kedvenceddel teljes a család, vidd el őt is a nyaralásra!

Foglald le a család bükfürdői pihenését! >>

(Fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.7
Szállás szakértőnk és a vendég értékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Gyerekbarát

9.0

Nyugalom

10.0

Wellness

Előnyök

  • +Család- és gyerekbarát szálloda
  • +Wellness oázis és élményvilág
  • +Aktív kikapcsolódás és sportolási lehetőségek
  • +Zöldövezeti környezet

Hátrányok

  • -Ne ide indulj, ha a tengerpartra vágysz
  • -Ha a kikapcsolódás során kerülnéd a gyerekeket
  • -
Megnézem