Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakáció

Hotel Famulus, a találkozások szállodája Győrben

1 perces olvasási idő

Győrt a találkozások városának is nevezik. Hogy miért?

Győr, a találkozások városa

A nyugat-magyarországi megyeszékhely három ország fővárosához, Budapesthez, Bécshez és Pozsonyhoz képest is elérhető távolságra fekszik, a város területén több folyó is találkozik egymással és formálja a városképet, barokk belvárosa és egyházi épületei pedig a múltba repítik vissza a látogatót. Győr épített öröksége, természeti látnivalói és gazdag kulturális programjai szinte egész évben csábítják a turistákat, és ha a látogatáshoz valaki megfelelő szállást keres, én a Hotel Famulus****-t ajánlom.

Hotel Famulus****, Győr

A győri Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában, a belvárostól alig pár perc sétára helyezkedik el a Hotel Famulus, amely 2018-ban megújult arculattal és modern dizájnnal várja a vendégeket.

Érkezés

Aki autóval érkezik, a győri hotel ingyenes parkolójában garantáltan talál magának parkolóhelyet, de a busszal vagy vonattal érkezők se essenek kétségbe, hiszen mind a győri vasútállomás, mind a buszállomás 1,5 km távolságra fekszik a hoteltől.

Hotel Famulus****, Győr

Az épületbe belépve kellemes, meleg színek, modern berendezés, mosolygós recepciósok és sok-sok virág fogadja a vendégeket. Utóbbinak különösen örültem, mivel a tavasznak még se híre, se hamva nem volt ottjártamkor, de így legalább sikerült feledtetni az esős időszakot.

Recepció, Hotel Famulus

Szobák

Az 59 szoba mindegyike tágas és modern berendezésű, a standard, franciaágyas szobák mellett a hotelben egy lakosztály és 2 mozgáskorlátozottak részére kialakított szoba (nagyméretű fürdőszobával) is található. A lakosztály különösen népszerű az esküvők idején, hiszen fontos, hogy az ifjú pár elegáns környezetben, tágas térben öltözhet és készülhet fel élete legszebb napjára. A hotelben pihenő családok kényelméről egybenyitható, pótágyazható szobák gondoskodnak.

Lakosztály a Hotel Famulusban

Franciaágyas szoba a Hotel Famulusban

A Hotel Famulus egyik emeletén, a szobáktól távol több konferenciaterem is található, ahol hétköznap rendezvényeket, konferenciákat, hétvégenként pedig esküvőket is gyakran szerveznek. Az én személyes kedvencem az egyik konferenciaterem melletti panorámaterasz, itt napsütéses időben, egy kávé és süti társaságában élvezhetjük a győri kilátást.

Konferenciaterem

Kikapcsolódás

Győrben nincs hiány látnivalókból, elég csak a barokk épületekkel és terekkel tarkított belvárosra, a Püspökvárra, a székesegyházra vagy a Rába-folyó partjára gondolni. De ha a városon kívül is szeretnétek kirándulni, a Pannonhalmi Főapátság és arborétuma kötelező látnivaló.

Széchenyi tér, Győr

Egy kellemes városnéző nap után a hotelbe visszatérve javaslom kipróbálni a testi-lelki felfrissülést nyújtó masszázst, míg az aktív pihenést kedvelők a bowlingterem, a fallabda, vagy a fitnessterem szolgáltatásait vehetik igénybe. Aki pedig szívesen úszna vagy termálvízben ejtőzne, a közeli Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő egész évben megteheti.

Bowlingterem

És amíg a felnőttek relaxálnak, a legkisebbeknek is bőven jut programokból: a kicsik szórakozását gyereksarok és animátorok által vezetett kreatív foglalkozások biztosítják.

Gasztronómia

A hotel földszintjén található Pódium étterem finom fogásokkal és menüvel várja a vendégeket minden nap 11 és 22 óra között.

Pódium étterem

TIPP: Érdemes előre tájékozódni az étterem programjairól, hiszen gyakran szerveznek itt előadóesteket és zenés koncerteket is, amelyek tovább színesíthetik a győri látogatást.

Kinek ajánlom?

A Hotel Famulusra sokan elsősorban konferenciahotelként gondolnak, ugyanakkor a családok, párok részére is ideális lehet a szálloda. A belváros közelsége, az elegáns dizájn, a kitűnő szolgáltatások és minőségi gasztronómia miatt méltán nevezik a Hotel Famulust a találkozások szállodájának.

Reggeli a Hotel Famulusban ****

Találkozzunk mi is Győrben!

További részletek és foglalás ⇒

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%