Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásVárosnézések

10 ok, amiért a hajdúszoboszlói Délibáb Hotelben töltsd a pihenésed

2 perces olvasási idő
hotel délibáb
Deluxe lakosztály

Hajdúszoboszlón nem nehéz szállást találni, hiszen az alföldi fürdőváros az egyik legnépszerűbb úti cél Magyarországon. Aki viszont igazán jó szállást szeretne foglalni, érdemes alaposan körülnéznie a piacon. A négycsillagos Hotel Délibáb közel 2000 hiteles vendégértékelés alapján érdemelte ki a kiváló, 9.5 pontos minősítést a szallas.hu oldalán. De vajon mivel tud többet ez a szálloda, mint versenytársai? Van 10 okuk, amiért a Hotel Délibábban foglald le a következő wellness hétvégét! 

10 ok, amiért a hajdúszoboszlói Délibáb Hotelben töltsd a pihenésed
Deluxe lakosztály

10 ok, amiért a hajdúszoboszlói Hotel Délibábban foglalj szállást

1. A tökéletes helyszín: Hajdúszoboszló

Debrecentől 22 km-re, a Hortobágy szélén található Hajdúszoboszló, amely hírnevét elsősorban gyógyvizének és gyógyfürdőjének köszönheti. A Hungarospa Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, egységei a szabadtéri Strand, az Aquapark, az Aqua-Palace fedett élményfürdő és a fedett Árpád Uszoda. E komplexum közvetlen szomszédságában áll a Hotel Délibáb, amely 2012-ben teljesen felújított, art deco stílusú kényelmes szobákkal, a Délibáb Wellness Oázissal és elegáns a’la carte étteremmel várja vendégeit. 

2. Saját gyógyvizes medencék és terápiás részleg

Nem csak az idősebb korosztály választja a gyógyvizes kezeléseket, hanem a fiatalabbak számára is egyre trendibb olyan szállást foglalni, ahol a gyógyvíz stresszűző hatása helyben elérhető. A Délibáb Hotelből ki sem kell mozdulni ahhoz, hogy élvezzük a gyógyvíz áldásos hatásait. A szállodában két eltérő hőmérsékletű gyógyvizes medence (32-34 °C és 36-38 °C-os) és saját terápiás részleg van, ahol az iszappakolástól a súlyfürdőig sokféle gyógyászati kezelés vehető igénybe. Emellett reumatológiai szakrendelés várja a a vendégeket, ehhez még orvosi beutaló sem szükséges.

TIPP: Kevesen tudják, hogy az érvényes TAJ kártyával rendelkezők évente kétszer napi 4 kezelésből álló csomagot is igénybe vehetnek, amely például gyógymasszázst is tartalmaz. 

3. A’la carte étterem és panziós étkezés 

A szállodán belül 2 étterem is a vendégek rendelkezésére áll: a Borostyán étterem szolgálja ki a panziós étkezéseket (félpanzióban foglalt reggeli és vacsora), akik pedig valami különlegesre vágynak, azokat Mirage a’la carte étterem várja ínyenc fogásaival és különleges atmoszférájával. Utóbbi étteremben különleges borkóstolóval egybekötött gasztroesteket is szerveznek, érdemes figyelemmel kísérni a programokat.

10 ok, amiért a hajdúszoboszlói Délibáb Hotelben töltsd a pihenésed
Bőséges reggeli

4. Gyermekbarát felszereltség

Bár a Hotel Délibáb nem kifejezetten gyerekbarát szálloda, mégis sok olyan szolgáltatást kínál, amellyel megkönnyíti a gyermekekkel érkezők pihenését. Az olyan alap dolgok mellett, mint az utazóágy, etetőszék, bili, fürdetőkád, pelenkázó feltét egy nagyon jól felszerelt beltéri játszóház is várja a kicsiket. Itt dupla pályás hullámcsúszda labdatengerrel, „krokodilos mocsár” ügyességi pálya lengőkötéllel, fánkhinta, logikai játékok, babakonyha, Lego és Duplo szórakoztatja a kicsiket.

5. Állatbarát szálláshely

Nem kell otthon maradniuk a négylábú kedvenceknek sem! A hajdúszoboszlói szálloda szívesen látja a kisállattal érkezőket, a kutyáknak külön állatfekhelyet és törölközőt készítenek be.

10 ok, amiért a hajdúszoboszlói Délibáb Hotelben töltsd a pihenésed
A négylábú kedvencek se maradjanak otthon!

6. Hétköznap is remek választás! 

Sokan hétvégére tervezik a családi wellness vagy romantikus pihenést, de aki megteheti, nézzen körül a hétköznapi ajánlatok közötti is. Aki igazán nyugodt pihenésre vágyik, válasszon egy csendes hétköznapot, amikor garantáltan stresszmentesen töltődhet fel a melengető gyógyvízben.

10 ok, amiért a hajdúszoboszlói Délibáb Hotelben töltsd a pihenésed
A Hungarospa termálmedencéje

7. Minden évszakban

Hajdúszoboszló és a Hotel Délibáb minden évszakban remek választás a feltöltődésre. A tavaszi hónapok beköszöntével Hajdúszoboszlón egyre többet süt a nap, de az igazi nyári nyüzsgés és zsibongás még nem indul el. A város parkjai gyönyörű színekben pompáznak és a melengető tavaszi napsugarak is sétára csábítják a vendégeket.

Ezzel szemben nyáron a szálloda egyfajta „strand hotel”-ként működik, köszönhetően a Hungarospa közelségének. A recepción megvásárolható belépő fejében saját kapun keresztül (a szálloda nyitott udvarán keresztül közelíthető meg) léphetnek be a vendégek a Hungarospa területére. Te melyik évszakban keresnéd fel a szállodát?

Hajdúszoboszló tavasszal is sok programot kínál

8. Villámpihenésre is kiváló

Nincs egy teljes hétvégéd a relaxálásra? Nem probléma! A Hotel Délibáb azokat is szívesen látja, akik csak 1 éjszakát tudnak áldozni a wellness oltárán. Nekik speciális csomagajánlattal igyekeznek a rövid pihenést minél több kényeztetéssel megtölteni.

Megnézem >>

9. Látnivalók a közelben

Foglalj szobát a szallas.hu oldalán és 22 ajándék kedvezménykupont kapsz a közeli látnivalókhoz, éttermekhez. 10 % kedvezmény a Kemencés Csárdába, 20 % Gokartra, 25 % a Hajdúszoboszlói Fazekasházba vagy 20 % kedvezmény a Debreceni Református Nagytemplomba. Már csak az a kérdés, melyik programmal indítod a környék felfedezését?

Fazekasház

10. Vendégértékelések

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló értékelése 9.5 a lehetséges 10-ből, 1850 hiteles vendégértékelés alapján.

Vajon hogyan vélekedtek az itt eltöltött időről azok a vendégek, akik már jártak a szállodában?

  • „Bár csak egy éjszakát voltunk, nagyszerűen éreztem magam, mert a hotel igényes és szép.Az étterem elegáns, a a választék nagy az ételek pedig finomak voltak! a személyzet kedves és közvetlen .Biztos hogy még visszamegyünk de akkor már hosszabb időre!”
  • „Már másodszor voltunk itt a párommal. Teljes mértékben megvoltunk elégedve. Csodásak voltak az ételek . Bőséges volt a választék. A wellness rész modern és sokoldalú. A személyzet kedves és segítőkész. Aki szeretné kipihenni a mindennapokat annak csak ajánlani tudom. A szoba és egyben az egész szálloda modern korszerű és ízléses. Minden wellnessezéshez száraz meleg törölközőt biztosítanak. A parkolás ingyenes .”
  • “Modern, tiszta hotel. A személyzet kedves, segítőkész, ilyet még egyik szálláshelyen sem tapasztaltam, pedig elég sok helyen jártam már. Az ételek nagyon finomak, a pincérek szintén kedvesek. Gratulálok a vezetőségnek, hogy ilyen személyzete van, remélem hosszú ideig így is fog maradni.”

Kinek ajánljuk a Hotel Délibáb szolgáltatásait?

  • kisgyerekes családoknak
  • pároknak
  • nyugdíjasoknak
  • baráti társaságoknak

Ne várd meg a nyarat, foglald le még ma a következő wellness pihenést a hajdúszoboszlói Hotel Délibábban! >>

(fotók: Hotel Délibáb ****)

Szponzorált tartalom.


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%