Nyári vakációCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokVidéki víkend

15 szuper medencés vendégház, ami csobbanásra csábít

2 perces olvasási idő

Igaz, hogy vannak, akiknek a víz közelsége nem elsődleges szempont utazáskor, de valljuk be, legtöbbünknek fontos a csobbanás lehetősége nyaraláskor. Erre a legbiztosabb mód, ha olyan szállást foglalunk, ahol ott helyben van medence. Így nem kell messzire menni, ha egy kis napozásra, úszkálásra vágyunk, vagy a medence mellett sütögetnénk a kertben. Következzen 15 saját medencés vendégház, és szuper medencés apartman!

15 saját medencés vendégház, apartman és nyaraló, ami családoknak is ideális:

Villa Nautica Balatonalmádi

Nyúljatok el a frissen vágott fűben, vagy ugráljatok a medencébe, itt szabad a móka! Modern szálláshely, tágas terek, panorámás terasz, mini játszótér, egy boutique szálloda színvonala és esztétikája – körülbelül ezekkel a címszavakkal lehet a legjobban összefoglalni a villát. 7 apartman van, és ha nagyobb társasággal érkeztek, egy kisebb kerti partit is tarthattok, kültéri fényekkel, viharlámpákkal.

GreenTree Vendégház Budakalász

Ez a légkondis, 8 férőhelyes és kétszintes medencés vendégház a Dunakanyar kapujában várja, hogy birtokba vegyétek. A gondozott udvarban lévő medencében bármikor úszkálhattok egy jót – persze csak ha marad erőtök egy kiadós túra után a közeli Pilisben.

Megálmodta-Lak Apartmanház Balatonfűzfő

Bár a 10 fős apartman közel van a balatonfűzfői strandhoz, lehetséges, hogy el sem akarjátok majd hagyni a kerti medencét, ami fedhető, így rossz időben is használhatjátok, és hangulatos kerti pavilon található mellette, sütögetővel. Nagyobb családoknak vagy baráti társaságnak is tökéletes!

1edi Vendégház Velence

Egyedi, az biztos, a legjobb értelemben véve! Itt ugyanis a kertből fantasztikusan rálátni a Velencei-tóra – naplementekor üljetek ki a teraszra, és élvezzétek a fenséges panorámát. Csupa zöld és nyugalom vesz körül, ráadásul az úszómedence mellett jakuzzi is rendelkezésetekre áll. Bónusz, hogy a tulajdonos nem az ingatlanon a lakik, így csak a tiétek lesz a 10 férőhelyes ház!

Pelso Garden Vendégház Alsóörs

A 3 szobás, kényelmes nyaralóhoz nem csak medence tartozik, de kellemes terasz és szép, parkosított udvar is, ahová bármikor kiülhettek egy finom bográcsra. A ház Alsóörs nyugis övezetében fekszik, a Balaton partja és a strand pedig csak 8 perc sétára van.

Bella Pool House Balatonakarattya

Ha fontos a jó környék, ez tetszeni fog: gyönyörű ősfás környezetben található a 6 férőhelyes medencés apartman, mindössze 500 méterre a strandtól. A félig fedett teraszon rosszabb időben is kiülhettek grillezni, a medence mellett pedig a napozóágyak és kerti bútorok nyújtanak kifogástalan kényelmet.

Bandi Vendégház Zamárdi

A vendégház előnyei közé tartozik, hogy egy új építésű sorházban alakították ki; hogy csupán 5 perc séta a strand; és hogy kutya-macska ingyenesen bevihető. Ehhez jön még a kellemes kis medence, ahol felfrissülhettek, és a fedett terasz, ahol eltölthettek egy hangulatos, beszélgetős-borozgatós estét.

Aranyhal Vendégház Sukoró

Sukoró a Velencei-tó és Velencei-hegység közt elterülő festői falu, ahol a szállás két szintje egyben foglalható, magyarán tiétek lesz a terep! A nyugodt környéken megbújó családias, barátságos ház 3 szobával vár. Felfedezhetitek a környékbeli túraútvonalakat vagy a Sukorói Vadasparkot, és persze megmártózhattok a medence hűs vizében!

Szépkilátás Apartmanház Balatonfűzfő

A név kötelez; és valóban, páratlan panoráma tárul elétek a tóra, ahogy a teraszon szürcsölitek a reggeli kávét. A medencés nyaraló egy ikerház fele, így akkor a legjobb választás, ha nem vágytok zajos összejövetelekre, csak nyugis pihenésre. Ezt segíti a gondozott udvar, kerti pavilonnal és medencével. A településen sok-sok programlehetőség vár, a Balaton északi „csücske” pedig egy kőhajításnyira terül el a háztól!

Ferienhaus Magyar Vendégház Lovason

Alsóörs mellett található ez a medencés vendégház, amit akár 2 baráti család is kibérelhet. Ugyanis 4 szoba, és 8 férőhely van, tágas, szellős belső terekkel. Ha nincs kedvetek lesétálni a negyedórára lévő Balaton-parthoz, akkor ott helyben, a kertben lévő medencében is hűsölhettek, a kölykök pedig tutira imádni fogják a nagy kinti trambulint!

Samu Vendégház Vértesszőlős

Fantasztikus helyen, a Vértes és a Gerecse közé ékelődve, festői lankák, erdők és tavak közelében bújik meg ez a külön bejáratú családi ház. A felszereltsége kiváló, a billiárdasztaltól kezdve a csócsón és grillen át a légkondiig minden van, ami a kényelmeteket és szórakozásotokat biztosítja. A falusi környezet révén pedig madárcsicsergés, friss levegő és belassult nyugalom fogad titeket!

Ancsa Hause Apartman Dömsöd

Ha egy medencés apartman a cél a mesés Dunakanyarban, akkor bátran javasoljuk ezt a  szálláshelyet. A 6 fős apartman kertje egy igazi kis oázis, a wellness szolgáltatások pedig nem állnak meg a kültéri medencénél: van szauna, szolárium és edzőterem is a pinceszinten, a fürdőben pedig pezsgőkád vár. A környéken kirándulhattok, horgászhattok, és ingyen igénybe vehetitek a szállás által biztosított kerékpárokat is!

Kalózlak Vendégház Paloznak

Paloznak település Csopak és Alsóörs közé ékelődve nyúlik a Balaton partjáig, itt várja a szaunás, medencés vendégház, hogy birtokba vegyétek. Az extra tiszta, 3 szobás ház csendes környéken bújik meg, így kipihenhetitek a város zaját. 

Ferienhaus Josef Vendégház Alsóörs

Egy újabb saját medencés vendégház Alsóörsön, amit szeretni fogtok. Az új építésű medence fedhető, így nem kell tartani a rossz időtől, belül pedig 4 franciaágy és modern, amerikai konyhás nappali szolgálja a kényelmeteket. Családi nyaraláshoz kiváló választás!

Barackvirág Apartmanház Tihany

Nem akármilyen apartmanokban foglalhattok Tihany szívében: 6 darab dizájnos, vidéki stílusban berendezett stúdió apartman vár pár percre a központtól és az Apátságtól, elragadó kilátással a teraszról. A romantikus, nosztalgikus hangulat miatt kiváló célpont pároknak, vagy kisebb, 3 fős családoknak. 

Nálatok is nagy sikert arat a medencés szállás gondolata? Akkor válogassatok bátran, mert bőséges a kínálat az ország több pontján is!

A szűrők segítségével az összes medencés nyaraló, apartman és vendégház itt megtalálható, egy helyen listázva >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%