Hű! - A Szallas.hu új hűségprogramjaBalatoni élményekBalcsiBarátokkalCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

4 nap, tengernyi élmény – Így szerezz akár 20% szálláskedvezményt a Balaton-körbetekeréssel

1 perces olvasási idő

Csodás balatoni panoráma, hűsítő falatok és felejthetetlen biciklis élmények várnak rád, ha úgy döntesz, két keréken fedezed fel a Balatoni Bringakör 204 km-es távját. Foglalj szállást egy 4 nap/3 éjszakás kalandra, lépj azonnal a Szallas.hu hűségprogramjának 2. szintjére, és szerezz 15-20% kedvezményt a további utazásaidra! 

Ugye ismered a Szallas.hu hűségprogramját? 

A Szallas.hu új hűségprogramjával egy 7 millió forintos álomautót nyerhetsz, ráadásul kedvezményesen foglalhatsz ezentúl szállást is, amihez ajándék programkuponokat adunk. Minden egyes leutazott foglalásoddal magasabb szint felé haladsz. Mutatjuk, hogyan:

  • Az 1. szintet úgy érheted el, hogy fiókot regisztrálsz a Szallas.hu-n, így 10% azonnali hűségkedvezményt kapsz válogatott szálláshelyeken, illetve ajándék programkuponokat. 
  • A 2. szintre 2 utazással kerülsz, így akár 15% azonnali hűségkedvezményt kapsz válogatott szálláshelyeken, és ajándék programkuponokat. 
  • A 3. szint eléréséhez 5 utazásra van szükség, ráadásul így akár 20% azonnali hűségkedvezményt kapsz válogatott szálláshelyeken, illetve ajándék programkuponokat.

Hogyan repíthet a Balaton-körbetekerés azonnal a 2. szintre? Mi sem egyszerűbb ennél. Egy 4 nap/3 éjszakás programba kényelmesen belefér a 204 km tekerés, emellett jut időd a pihenésre, a panorámára és a helyi ízekre is. Tarts velünk, segítünk a tervezésben! 

4 nap, tengernyi élmény – Így szerezz akár 20% szálláskedvezményt a Balaton-körbetekeréssel

Balaton-körbetekerés – 4 nap/3 éjszaka a Balatoni Bringakörön

A Balaton-körbetekerés nem teljesíthetetlen küldetés, de érdemes rá felkészülni, ha nem ülsz minden nap biciklin. Az útvonalat szabadon teljesítheted bármilyen irányban, mi most Siófoktól indítjuk az utat Balatonfenyves irányába. 

Szállások hű! tagoknak a Balatonnál >>

Bátran bevállalhatod akár úgy is, hogy Budapestről vonattal érkezel, a biciklidet pedig vagy magaddal hozod a vonaton, vagy bérelsz egyet. A lényeg, hogy élvezd ezt a kalandot, hiszen a balatoni bringázás nagy élmény. 

Kapd elő a térképet, írd össze, hogy milyen látnivalókat sűrítenél a programba, és irány a Balaton! 

Top programok és látnivalók >>

1.nap – Két keréken Siófoktól Balatonfenyvesig

A táv: 55 km

A déli part legszebb részein tekersz majd, miközben felkeresheted Siófokon a legendás Víztornyot, Földváron a Hajózástörténeti Látogatóközpontot, Szárszón a József Attila Emlékházat, Bogláron pedig a lombkoronasétányt, vagy a Gömbkilátót

4 nap, tengernyi élmény – Így szerezz akár 20% szálláskedvezményt a Balaton-körbetekeréssel
Lombkorona sétány, Balatonboglár

Balatonszemesen a Kistücsök Étterem, Balatonlellén pedig a Geleta Cukrászda kihagyhatatlan megálló

Szállástipp az 1. nap végére: Ria Nyaraló Balatonfenyves

2.nap – Tekerj Balatonfenyvesről Szigligetre

A táv: 50 km

Ezen az útszakaszon mindenképpen érdemes megállni a balatonberényi Csicsergő Madárles kilátónál, a keszthelyi Festetics-kastélynál, a balatongyöröki Szépkilátónál és a szigligeti várnál

4 nap, tengernyi élmény – Így szerezz akár 20% szálláskedvezményt a Balaton-körbetekeréssel
Szépkilátó, Balatongyörök

A Balaton minden évszakban és napszakban szép, de még izgalmasabb, ha feldobod egy ebéddel a keszthelyi Vitorlás Bisztróban, vagy egy délutáni fagyival a szigligeti várudvarban

Szállástipp a 2. nap végére: Villa Pedro Vendégház Szigliget

3.nap – Irány Tihany! 

A táv: 55 km

A Balaton-körbetekerés harmadik napján már gyakorlott kerékpárosként pusztítod a kilométereket, miközben gyönyörködsz a melletted elhaladó tájban

Badacsonytomaj kötelező állomás, nem lehet kihagyni a móló panorámáját, ráadásul akár egy rövid sétahajózás is beleférhet a programba. Ezután vár a Folly Arborétum, majd az út végén feltérképezheted Tihany programkínálatát

4 nap, tengernyi élmény – Így szerezz akár 20% szálláskedvezményt a Balaton-körbetekeréssel
Folly Arborétum és Borászat, Badacsonyörs

Egy megállót mindenképpen iktass be a Rév Büfénél Révfülöpön, ami a Balaton part egyik legjobb hamburgerezője, a Bringakali Kerékpáros Pihenőnél szintén finom falatok várnak. 

Szállástipp a 3. nap végére: Shambala Apartman Tihany

4.nap – Bringázz Tihanytól egészen Siófokig

A táv: 58 km

A Balaton-körbetekerés utolsó napján egy kicsit még meg kell húznod a tekerést, ami kétségkívül igen fárasztó lesz, de néhány megállót muszáj beiktatnod, mert kár lenne kihagyni a környék programjait

Balatonfüreden a Tagore sétány közelében számos program és látnivaló vár, míg Fűzfőn a BalatoniBob Szabadidőpark remek célpont. 

4 nap, tengernyi élmény – Így szerezz akár 20% szálláskedvezményt a Balaton-körbetekeréssel
Tagore sétány, Balatonfüred

A balatonivilágosi Csók István sétány a Balaton egyik legkülönlegesebb kilátópontja. Örök kérdés, hogy ez, vagy az akarattyai magaspart ajándékoz-e meg szebb panorámával.

Szívesen megállnál valahol frissíteni? Alsóörsön a Bitang Burger & Coffee Shop kihagyhatatlan, Balatonakarattyán pedig a balatoni biciklis útvonal mentén található Nánásiék falatozója, a Nekem a Balaton.

Nekem a Balaton – Nánásiék, Balatonakarattya

5 dolog, amit érdemes tudnod a Balatoni Bringakörről

  1. A Balatoni Bringakör teljes hossza 204,4 km.
  2. A balatoni kerékpárút a Balaton körül húzódik, általa kerülhető meg a tó biztonságosan kerékpárral.
  3. Az út néhol kiépített kerékpárút, máshol kerékpározásra is alkalmas közútból áll. Az útburkolat 100%-ban aszfalt
  4. A bicikliút a Balaton partját követi, néhol közel hozzá, máskor távolabb. Az összes emelkedő hossza 1,59 km, míg az összes lejtő 2,41 km.
  5. A kerékpárutat táblákkal is jelzik a jobb tájékozódás miatt, ahol az egyes települések közti távolságokat is feltüntetik.

Kedvet kaptál a biciklizéshez, és szívesen ugranál azonnal a Szallas.hu hűségprogramjának a 2. szintjére? Ne feledd, 2–4 leutazott foglalással máris elérheted a 15% kedvezményt a következő utazásaidra! Foglalj hű! tagként szállást a Balatonnál >>

A legjobb kerékpáros szálláshelyek a Balaton körül >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
33%
Imádom
Imádom
67%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%