ÍzkalandCsaládi kiruccanásTavaszi zsongás

4 csodás hely az édes ízek kedvelőinek

1 perces olvasási idő

Lazításhoz, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez, kirándulások utáni pihenéshez és baráti beszélgetésekhez ideális helyszín lehet egy cukrászda. Ha szeretitek az édességeket és a finom kávékat, mindenképpen olvassatok tovább, mert összegyűjtöttük nektek a leghangulatosabb helyeket.

Anna Café Kávézó és Cukrászda – Balatonfüred

A Balatont tavasszal is érdemes meglátogatni. Balatonfüreden pedig egy kis időutazással egybekötött sütizés vár titeket, az Anna Caféban. A reformkori belvárosban reformkori receptek alapján készülnek a finomabbnál finomabb édességek. Jászai Mari, Mikszáth Kálmán és Rippl József is megfordultak egykor a cukrászda falai között.

A legjobb balatonfüredi szálláshelyek ide kattintva>>

Még több információ és az Anna Café kedvezménye ide kattintva

Czukor Borsó – Siklós

A Czukor Borsó Siklóson igazi nyugalom szigete a Máriagyűdi Kegytemplom szomszédságában. Engedjétek, hogy lenyűgözzön titeket a hely varázsa, vidéki bája, a történettel bíró berendezés. Kóstoljátok meg a friss édességeket, a Villányi borvidék borait, a házi szörpöket, a szezonális macaronokat és a bonbonokat.

A legjobb siklósi szálláshelyek ide kattintva>>

Még több információ és a Czukor Borsó kedvezménye ide kattintva

Vintage World Cafe & Shop – Debrecen

Eltérés a megszokottól – ez jellemzi a Vintage World-öt Debrecenben. Sütemények hada és hazai pörkölésű, prémium kávé csábítja az ide betérő vendégeket. Debrecen legfinomabb sajttortáját és a smoothie variációkat sem éri meg kihagyni. Az üzlet, amellett hogy kávézó és cukrászda, egyben virág- és ajándékbolt is, vintage hangulatban, szebbnél szebb csokrokkal és virágdobozokkal. 🙂

A legjobb debreceni szálláshelyek ide kattintva>>

Még több információ és a Vintage World kedvezménye ide kattintvaStella Cukrászda – Paks

Ha szeretitek a családias hangulatú berendezést és a különleges süteményeket, a Stella Cukrászdát mindenképpen látogassátok meg. A melegebb idő közeledtével a kerthelyiségben is élvezhetitek a finomabbnál finomabb ízeket. Macaron, fagyi, sós és édes süti, francia és olasz monodesszertek és kávékülönlegességek várnak – csak győzzetek válogatni.

A legjobb paksi szálláshelyek ide kattintva>>

Még több információ és a Stella Cukrászda kedvezménye ide kattintva

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%