Őszi élményszüretCsaládi kiruccanás

5 családi programtipp az őszi szünetre

1 perces olvasási idő

Ti is alig vártátok az őszi szünetet, hogy kicsit több időt tudjatok együtt tölteni a családdal?  Szerencsére már nem kell tovább várni, viszont ha még nem találtátok meg a megfelelő programot ezekre a napokra, érdemes áttekinteni programajánlónkat.

Mátra Múzeum – Gyöngyös

Ha a gyerekek mindig is kíváncsiak voltak milyen egy éjszaka a múzeumban, Gyöngyösön választ kapnak erre a kérdésre. Október 30-án készítsétek elő a hálózsákokat és a zseblámpát, mert a legkisebbek a Természettudományi Pavilonban ismerkedhetnek a rovarok sokszínű világával. Nem maradhat el a zseblámpás keresőjáték és természetesen az esti mese sem.

A Mátra Múzeum kedvezménye ide kattintva

A legjobb szálláshelyek a Mátra Múzeum környékén>>

Katica Tanya Élményközpont – Patca

A Katica Tanyán is extra programokkal várják a látogatókat november 4-ig. November 1-jén “Tökjó” napokat rendeznek, kipróbálhatjátok ügyességeteket az erdei kötélpályákon vagy megsimogathatjátok az aranyos szurikátát. Emellett minden nap kézműves foglalkozásokon vehettek részt, sőt még azt is megtudhatjátok, milyen hajítógéppel lőni.

A Katica Tanya kedvezménye ide kattintva

A legjobb szálláshelyek a Katica Tanya környékén>>

Miniversum Élményközpont – Budapest

A kis kalandorok kedvence lesz a Miniversum, hiszen végigjárhatják Magyarország, Ausztria és Németország nevezetességeit – a világ egyik legnagyobb terepasztalán. Az őszi szünetben azonban ezen felül további programokkal is kedveskednek nektek. Október 31-ig a Halloween napok alkalmával töklámpást készíthettek, 28-tól pedig éjszakai fényekben is megcsodálhatjátok a maketteket.

A legjobb szálláshelyek a Miniversum környékén

Forrás: Facebook – Miniversum

7 Vezér Történelmi Kalandpark és Garabonciás Farm – Garabonc

A vidéki élet szépségeit kedvelő családoknak érdemes a 7 vezér Történelmi Kalandparkot választani. A lovas programok mellett íjászmester vezet titeket körbe a gazdaságban és szakvezetéssel vagy akár hintón is látogathatjátok a farmot. A tyúkudvarban begyűjthetitek a tojásokat, megnézhetitek hogy zajlik a tehénfejés és megetethetitek a nyuszikat is. Természetesen a házias ízek is hozzátartoznak a látogatáshoz, így sajtokat és házi termékeket kóstolhattok.

A 7 Vezér ide kattintva kedvezménye ide kattintva

A legjobb szálláshelyek a 7 Vezér környékén

Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Szentendre

A Szentendrei Skanzenben különleges, tematikus kerékpáros túrákon vehettek részt. A Bortúrán a hagyományos bortermelés fortélyaival ismerkedhettek, vagy tekerhettek Mákszem és Gubó, a skanzen két eltévedt mesehőse nyomában. Ha pedig átélnétek milyen is volt a régi, társas feldolgozó munka, kukoricafosztás, morzsolás és csutkából készült játékok készítése közben ebbe is belekóstolhattok.

A Szentendrei Skanzen kedvezménye ide kattintva

A legjobb szálláshelyek a Szentendrei Skanzen környékén


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%