Tippek utazáshozCsaládi kiruccanás

5+1 Facebook csoport utazáshoz és programtevezéshez, ha te is szenvedélyes utazó vagy

1 perces olvasási idő
Fotó: Kőröshegyi Levendulás facebook oldal

Unod, hogy törni kell a fejed a hétvégi programtippeken? Szeretnél naprakész infókból tájékozódni az utazásod előtt? A Facebookon rengeteg hasznos csoportot és oldalt találsz utazási és programlehetőségek témában. A tartalmaik között számos ingyenes programtipp és szebbnél-szebb fotók várnak, amiktől egyből kedved támad útra kelni. Hogy könnyebb legyen a böngészés és garantáltan ne legyen egy unalmas hétvégéd sem, összegyűjtöttünk Neked határon innen és túli oldalakat egyaránt. Következzen hát 5+1 Facebook csoport utazáshoz és programtervezéshez. Ha szenvedélyes utazó vagy, feltétlenül csatlakozz és kövesd őket!

5+1 Facebook csoport utazáshoz és programtervezéshez

🆕 🎒 Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! – belföldi tippünk hétvégi programodhoz

A Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! csoportban jó helyen jársz, ha Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait szeretnéd felfedezni, belföldi utazási tippeket, tanácsokat szeretnél kapni vagy akár másokkal megosztani. COVID alatt érdemes itt tájékozódni, hiszen turisztikai programszakértők is segítenek naprakész információkkal. 

Mesés fotók utazóktól-utazóknak, szuper hely kis hazánk eldugott ám nagyszerű kirándulóhelyeinek felfedezéséhez!

https://www.facebook.com/groups/programtippek365

I ❤ Horvátország

Az I ❤ Horvátország csoport az egyik legtöbb taggal rendelkező magyar nyelvű csoport, amelyben napról-napra rengeteg tippet kaphattok Horvátország témában. Csodás fotók, strandtippek, pálmafás képek tömkelege és mediterrán nevezetességek. Ha adriai nyaralást tervezel, érdemes belépni, tájékozódni! Igazi gyöngyszemekre bukkanhatsz a posztok között.

https://www.facebook.com/groups/399702436839210

Csodahelyek Szlovéniában

A méltán híres Csodahelyek Magyarországon csoport kistestvére, amely a szlovén „csodahelyeket” kutatja fel, fő témája barangolás, programtippek és kihagyhatatlan látnivalók. Akár a természet, akár a városok hangulata miatt vonz Szlovénia, itt garantáltan nem maradsz lehetőségek híján. Barlangok, tengerpart, kisvasutak, hegyi kirándulóhelyek és számtalan rafting hely rejtőzik a “legzöldebb” szomszédunknál – és a Facebook csoport posztjai között.

https://www.facebook.com/groups/csodahelyek.szlovenia

Csodahelyek Ausztriában

Airwalk – Kilátó Ausztria legnagyobb duzzasztógátja mellett

Távol, mégis közel igazi csodákat tartogatnak az oszták „csodahelyek” is, ezeket gyűjti össze a Facebook csoport. Akár pár órás utazást követően a legváltozatosabb hegyi kirándulóhelyek, völgyi túrák, alpesi látványosságok és programtippek érhetőek el nyugati szomszédunknál. Kultúra, gasztronómia és a hegyvidék csodás látványa, mi kell még?! Vigyázat, a csoportban kifejezetten magas lehet az egy posztra jutó Milka tehenek száma!

https://www.facebook.com/groups/csodahelyek.ausztria

A francia Riviéra, Provence és Lyon magyar szemmel

Szemet gyönyörködtető fotók, szuper programajánlók, kulturális ajánlatok, gasztronómia, receptek az Alpes Maritimes-ből indulva a Provence-Alpes-Côte d-Azur ( PACA) régióra kiterjedő kalandozásokkal. Városkalauzok Marseille-től Cannes-ig, Antibes-on át Monacoig és Mentonig.

A csoport magyar nyelvű, de francia nyelvű tippeket is kaphattok Anettől, így még az utazás előtt megtanulhattok pár szót, hogy igazán profik és felkészültek legyetek egy provence-i utazásra! Bon voyage!

Figyelem! Ha te is a csodás tengerpartok szerelmese vagy, szívfájdítóan gyönyörű képeket láthatsz itt nap, mint nap és garantáltan törni fogod a fejed egy francia kiruccanáson! Mi szóltunk előre! 🙂 

https://www.facebook.com/groups/914293761996501

Zero waste adok-veszek,hulladékmentes életünk

A családias facebook csoport utazáshoz és programtervezéshez ad és oszt meg zero waste tippeket. Ha igazán környezettudatos vagy a mindennapokban és az utazásaid során sem szeretnél lemondani a tudatosságról, akkor érdemes követned őket. Szuper pakolós tippeik mindenkinek jól jöhetnek, hiszen olyan örök témákat is kifejtenek, hogyan utazz kisebb csomaggal, miként tudod ezáltal is csökkenteni az utazással járó ökológiai lábnyomodat. Tudatosságra fel!

https://www.facebook.com/groups/196513154834310/


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%