Wellness + HotelekCsobbanóhelyekKedvenc szállásokŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyekVidéki vendégség

7 lenyűgöző wellness apartman pezsdítő jakuzzival és frissítő medencével

1 perces olvasási idő

Jól jönne már egy kis lustálkodás? Akkor ne habozzatok az utazással! Ugorjatok fejest velünk a legjobb wellness kalandokba, mert listába szedtünk nektek 7 olyan kiváló apartmant, ahol beltéri medence, szauna, pezsgőfürdő vagy épp nyakzuhany kényeztet majd titeket! Csobbanásra fel!

1. Ahonnan ki sem kell mozdulni: Wellness Villa, Békésszentandrás

Otthonos kényelem, hatalmas terek, tökéletes felszereltség jellemzi leginkább a Kákafoki holtág partján fekvő Wellness Villát, mely saját stéggel is büszkélkedhet. A gyönyörű teraszon szuper grillpartykat, ping-pong csatákat vagy úszóversenyt is rendezhettek. A hűvösebb északokban pedig a beltéri medence és a szauna gondoskodik majd a felhőtlen szórakozásról!

ITT tudtok szállást foglalni >>

2. Az unalom kizárva: Molnár Vendégház, Abaújvár

Találjatok rá a harmónia útjára a Molnár Vendégház hangulatos, természetes anyagokkal megmunkált épületében! Ez a meseszép porta ugyanis nem csak finn szaunát, jakuzzit és feszített víztükrű, beltéri medencét rejt, hanem a hívogató kertben az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek is tartogat meglepetéseket. Például: futball- és kosárlabdapályát!

ITT tudtok szállást foglalni >>

3. Megnyugtató természet: Thermal Residence Apartman, Zalakaros

Nyugtató pasztellszínek domináltnak a Zalakarosi Fürdő szomszédságába magasodó Thermal Residence Apartmanban, ahol akár 4-en is elfértek a franciaágynak és a pihe-puha kanapénak köszönhetően. Az erkélyen ücsörögve pedig bármikor elmerülhettek a csodás természeti környezetben, ami a Termáltóra nyílik, vagy épp csobbanhattok egyet a 32 fokos medencében!

ITT tudtok szállást foglalni >>

4. Vízi kalandok a Balaton partján: Marcello Wellness Apartment, Siófok

Minden igényt kielégít a 45 négyzetméteres Marcello Wellness Apartment, ami központi elhelyezkedésének hála a városnézőknek és a láblógatásra vágyóknak is kitűnő választás. Ráadásul, ha szeretnétek, akkor közösen pezsgőfürdőzhettek, pancsolhattok és szaunázhattok is a szuper wellness-részleg jóvoltából.

ITT tudtok szállást foglalni >>

5. Wellness birodalom minden generációnak: Honti Apartmanház, Visegrád

Minek kötnétek kompromisszumokat a nyaralás során? Látogassatok el inkább a Honti Apartmanházba, ahol akár 8-an is kényelmesen álomra hajthatjátok a fejeteket! Az itt található, 340 négyzetméteres wellness oázis pedig – a páratlan szépségén túl – a színes szauna kínálatával, a hatalmas felnőtt- és gyermekmedencéivel, valamint a sókamrájával is elbűvöl majd titeket!

ITT tudtok szállást foglalni >>

6. Egyből levesz a lábatokról: Luxury Wellness Apartman, Tihany

Igazi luxuslakásban henyélhettek a Luxury Wellness Apartmanban, ahol az igényesség és jól felszereltség mellé még varázslatos panorámát is kaptok. A tökéletes nyaralást az idilli wellness birodalom koronázza majd meg, ahol gőzfürdő és medencés bár is helyet kapott. Mindezek mellett a gyerkőcökre is gondoltak – őket a remek játszótérrel kenyerezik majd le! 

ITT tudtok szállást foglalni >>

7. Sodrófolyótól az elképesztő kilátásig: River Lux Apartman, Dunaszentmiklós

Hesszeljetek egy jót az igézően szép Neszmélyi borvidéken, a River Lux Apartmanban, ahol semmire sem lesz gondotok! A 102 négyzetméteres, hatalmas lakásban amerikai konyha, komfortos ülőgarnitúra és síkképernyős televízió is található. A szálláshely vonzereje pedig nem csak az élménymedencével, relax szobával és sodrófolyóval ellátott pazar wellness-részlegben rejlik, hanem az elképesztő kilátást biztosító teraszban is, ahonnan a Gerecse vonulatait csodálhatjátok meg!

ITT tudtok szállást foglalni >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
83%
Imádom
Imádom
17%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%