Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásVidéki víkend

7 stílusos falusi szálláshely, ahol otthon érezheted magad

1 perces olvasási idő
Nívós szállások: Nád a házam teteje vendégház terasz

Családdal vagy baráti társasággal, gyerekekkel vagy kettecskén, romantikus hétvégére is tökéletes választás lehet egy vidéki vendégház, illetve apartman, ahol az egyedi stílushoz az otthonosság érzése társul. Békésszentandrástól Mindszentkálláig számos stílusos szálláshely közül válogathatunk, az alábbi 7 szállás csak a jéghegy csúcsa!

7 stílusos szálláshely Magyarországon

Kálium Vendégház Mindszentkálla

stilusos-falusi-szallasok-Kálium-Vendégház-Mindszentkálla
Kálium Vendégház Mindszentkálla

Mindszentkálla a Káli-medence szívében, a Kopasz-hegy lábánál elterülő kis falucska, melyen keresztülvezet az Országos Kéktúra útvonala is. A település főutcáján található a Kálium Vendégház, amely 3 apartmanból áll.
A közel 100 éves, kőből épült ház a legnagyobb nyári melegben is kellemes klímát biztosít a vendégeknek.

Még több fotó a szálláshelyről >>

Nád a házam teteje Vendégház Békésszentandrás

Stilusos-falusi-szallashely-nad-a-hazam-teteje-bekesszentandras
Nád a házam teteje Békésszentandrás

Közvetlen vízparti, nádfedeles ház… 4 szoba, 2 fürdőszoba, tágas amerikai konyha, nappali-étkező, cserépkályha, vízre néző erkély és terasz található a békésszentandrási szálláshelyen. A parkosított kert rönk játszótérrel, (csúszda, hinta, mászóka), másfél méter mély medence sörpaddal, gyermek pancsolóval, kerti grillezővel és hozzá tartozó pagodával rendelkezik. A 25 méteres vízparton saját fedett stég, ingyenes csónak és kenu használati lehetőség van.

Tovább a vendégház oldalára >>

Diófa Vendégház Tiszadob

Stílusos-szálláshely-Diófa-Vendégház-Tiszadob
Diófa Vendégház Tiszadob

A tiszadobi Diófa Vendégház két- és három fős apartmanokkal várja vendéget egész évben. Az apartmanok jól felszerelt konyhával, konyhai berendezésekkel, zuhanyzós fürdővel vannak ellátva. A szálláshely kerékpárt, kajakot, kenut is biztosít a szabadidő eltöltésére.

Még több fotó a tiszadobi vendégházról >>

Hét Fenyő Vendégház Sukoró

stílusos-szálláshely-vidéken-hét-fenyő-vendégház-sukoró
Hét Fenyő Vendégház Sukoró

„Nehéz szavakat találni, mert minden túlzásnak tűnne annak, aki még nem volt ott és nem érezte ennek a háznak és a környéknek a varázsát… Szeretettel ajánlom, ha békére, csendre és igazi feltöltő pihenésre vágysz, csodaszép és komfortos házikóban.” (Vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Kattints a további részletekért >>

Vadlúd Vendégház & Wellness Dinnyés

stilusos-falusi-szallas-vadlud-vendeghaz-dinnyes
Vadlúd Vendégház & Wellness Dinnyés

Az új építésű, két apartmanos wellness vendégház ötvözi a családias hangulatú pihenést a wellness nyújtotta élvezettel. Az apartmanokból egy lépéssel megközelíthető, külön bejáratú wellness helységben jakuzzi, infraszauna és Jade köves masszázságy áll rendelkezésére. 

Foglalj szállást a Vadlúd Vendégházban >>

Katica Vendégház Tarcal

stilusos-falusi-szallas-katica-vendeghaz-tarcal
Katica Vendégház Tarcal

„A szállás egy régi felújított ház, amely stílusában, letisztult egyszerűségében, anyagaiban, finom emberléptékű arányaiban a múltat őrzi, de minden kényelem megtalálható benne. Szervesen illeszkedik, része a tájnak, így rögtön az otthonosság érzetét adja. A szállásadó kedves, segítőkész.” (Vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Tovább a tarcali szálláshely oldalára >>

Naprózsa Vendégház Fenyőfő

stilusos-falusi-szallas-naprozsa-vendeghaz
Naprózsa Vendégház Fenyőfő

A vendégház az Öreg-Bakony lábánál, a Kék-hegy, Kőrishegy közelében, az egyedülálló mikroklímával rendelkező Fenyőfői ősfenyves közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A szálláshely összesen 3 apartmanból, egy különálló társalgóból, és két pihenő teraszból áll. 

Nézz körül a Naprózsa Vendégház oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
63%
Imádom
Imádom
38%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%