ÍzkalandCsaládi kiruccanásNyári vakációProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásToplisták

TOP 5 kézműves fagyizó vidéken

1 perces olvasási idő

Nincs nyár fagyi nélkül! A hőségben mindig jól esik a hűsítő finomság, pláne ha a fagyi családi recept alapján, minőségi alapanyagokból készült. Mivel rengeteg jobbnál-jobb kézműves fagyizó található országszerte, ez a lista nem teljeskörű, de azért mégis ad némi ízelítőt (majdhogynem szószerint) a legjobb fagyikból!

TOP 5 vidéki kézműves fagyizó

Nosztalgia Fagyizó, Fonyód

Kóstoltatok már olyat, hogy bazsalikomos vagy mentás fagyi? Itt megtehetitek! Egészen különleges kézműves fagylaltok közül válogathatunk, és az allergiás vendégek is nyugodtan fogyaszthatnak, mert tej, cukor, ételfesték és keményítőmentes fagyit is kínálnak. Ráadásul a kézműves fagyizó valóban nosztalgikus hangulattal rendelkezik; 1954-ben alapították, és saját recept alapján, hazai alapanyagokból készítik a fagyit. Fedett terasszal és kerthelyiséggel rendelkezik.

Cím: 8640 Fonyód, József Attila utca 37.

Ha Fonyódon vagy a környéken foglaltok szállást, 10 % kedvezményt kaptok a Nosztalgia Fagyizóban!

TOP 5 vidéki kézműves fagyizó
Nosztalgia Fagyizó, Fonyód

Szállástipp Fonyódon:

Éder Apartmanház Fonyód

További szállások Fonyódon >>

Balajti Cukrászda, Miskolctapolca

A Balajti Cukrászda családi vállalkozásként működik 2006 óta, ahol egyedi recept alapján főzött fagylaltok bőséges választéka vár. Emellett sok más finomságot is kipróbálhatunk; a cukrászda tágas teraszán vagy a kényelmes benti részen elszürcsölhetünk egy finom jégkását, vagy megkóstolhatunk egy házias ízű süteményt.

Cím: 3519 Miskolctapolca, Miskolctapolcai út 41/B

A környéken foglalók 15 % kedvezményben részesülnek a fogyasztás árából!

TOp 5 kézműves  fagyizó vidéken
Balajti Cukrászda, Miskolctapolca

Programtipp Miskolctapolcán: Látogassátok meg Magyarország egyik legkülönlegesebb fürdőjét, a Miskolctapolcai Barlangfürdőt, ahova 30 % kedvezményt kaptok a belépő árából, ha itt foglaltok szállást!

Szállástipp Miskolctapolcán:

Park Hotel Miskolctapolca

Még több szállás Miskolctapolcán >>

Stella Cukrászda, Paks

A paksi Stella Cukrászdában 1992 óta viszik tovább a családi hagyományokat. Itt nem csak a fagylalt választék különleges, hanem a cukrászda berendezése és a sütemény felhozatal is. A cukrászda belseje az elegáns régi időket idézi, és a finomságok közt számos francia és olasz, időnként extravagáns kinézetű desszertet találunk. Emellett 15 féle minőségi olasz kávé közül is választhatunk, melyeket koffein- vagy laktózmentes változatban is kérhetünk.

Cím: 7030 Paks, Kossuth Lajos utca 1 – 3.

A környéken foglalók 10 % kedvezményben részesülnek a fogyasztás árából!

top5 vidéki kézműves fagyizó
Stella Cukrászda, Paks

Szállástipp Pakson:

Familia Pizzéria Panzió Paks

Szállások még Pakson >>

Rózsavölgyi Cukrászda, Celldömölk

A Rózsavölgyi Cukrászda is családi vállalkozásban működik, és kizárólag olyan fagyit árulnak, ami saját recepten alapul, és ami természetes alapanyagokból készült. A minőségi fagyiválasztékot különféle sütik, torták és pohárkrémek egészítik ki. Igény szerint cukor- és laktózmentes desszertet is rendelhetünk. Celldömölök szívében található, családias, hangulatos környezetben!

Cím: 9500 Celldömölk, Dr. Géfin tér 7.

top 5 vidéki kézműves fagyizó
Rózsavölgyi Cukrászda, Celldömölk

Tipp: Foglaljatok Celldömölkön vagy a közeli Pápán, és nem csupán a Rózsavölgyi Cukrászdába kaptok 10 % kedvezményt, de olyan helyekre is, mint például a Pápai Várkertfürdő vagy az Esterházy-kastély!

Szállástipp a közelben:

Viola Vendégház Pápa

Szállások Celldömölkön >>

Jókai Cukrászda, Pécs

Pécs belvárosában találjuk ezt a francia alapokra épülő fagylaltműhelyt, ahol a saját készítésű fagyik mellett egyéb, helyben készült francia süteményeket is kipróbálhatunk. Mivel a hangulatos Jókai téren helyezkedik el, így egy pécsi városnézés közben bármikor tehetünk egy kis kitérőt. Beülhetünk az elegáns, francia stílusú cukrászdába, vagy kiülhetünk a kerthelyiségébe megpihenni egy hűsítő fagyival.

Cím: 7621 Pécs, Jókai tér 6.

top 5 vidéki kézműves fagyizó
Jókai Cukrászda, Pécs

Pécsi foglalás mellé 10% kedvezmény jár a Jókai Cukrászdába!

Szállástipp Pécsen:

Napraforgó Wellness Ház és Panzió Pécs

További pécsi szállások >>

+ 2 Fagyis szállástipp, ha közvetlenül a szálláson szeretnél magadnak egy egész fagyizót!

Nefelejcs Fagyizó és Apartmanház, Kistolmács

Szeretnétek megszállni valahol Horvátországba menet? Akkor irány Kistolmács, ami Nagykanizsához és Letenyéhez is közel van! Itt épp csak a szobánk küszöbén kell átlépni, hogy máris fagyizhassunk egy jót. A szállás kellemes környezetben található, erdős, csendes tó-parton. Kifejezetten baba-és családbarát hely, saját étteremmel rendelkezik, és légkondival felszerelt. Az ugyanitt árusított fagyi pedig már csak a hab a tortán (némi képzavarral élve).

Claudia Vendégház és Cukrászda, Zalaegerszeg

Zalaegerszeg egész évben remek vakációs célpont, hiszen számos programnak ad otthont. Ha a környéken szeretnétek megszállni, nem is kell tovább keresgélni. A Claudia Vendégház a Zalai dombvidék nyugodt környezetében, a Zalai Termálfürdőtől mintegy 2 km-re található. A kertben akár grillezhetünk is, és persze a Vendégház előtt működtetett fagyizó finomságait se hagyjuk ki! Családoknak ideális, és háziállat is bevihető.

Fagyira fel! Keressétek meg a foglalásotokhoz legközelebb eső kézműves fagyizót, és tartsatok kóstolót! Szállások >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%