Tengerparti szállásokCsaládi kiruccanásHorvátországNyári vakáció

A Valamar Tamaris Resort 4* téged vár – tökéletes családi üdülőközpont

2 perces olvasási idő
2014 Valamar Club Tamaris beach 1

Valamar Club Tamaris – saját tengerpart

Irány a napfényes tengerpart! A szallas.hu HORVÁTORSZÁG RESTART 2020 kampánya keretében több, mint 1000 szálláshely ajánlatait kínáljuk akár 21% kedvezménnyel. Június 24-től 2 héten át válogathattok a jobbnál jobb kedvezményes horvátországi ajánlatok között. Karantén nélkül!

Kérem a kedvezményes ajánlatokat >>

Valamar Tamaris Resort 4*
Valamar Tamaris Resort 4*

Valamar Tamaris Resort 4*

Hol található a Valamar Tamaris Resort 4*?

Poreč városa Isztria megyében található, annak egyik legszebb és legnépszerűbb nyaralóhelye, mely Magyarországhoz egészen közel esik. A római kori emlékekkel is büszkélkedő település központjától 13 kilométerre, közvetlenül a tengerparton terül el a csodaszép Valamar Tamaris Resort 4* üdülőközpont. A családbarát horvátországi szálláshely hatalmas parkjában tölgyek, fenyőfák magasodnak, mediterrán cserjék nőnek, területén négy, kiválóan karbantartott strand várja a napozni, fürdőzni vágyókat. 

Kérem a Horvátország Restart kedvezményes ajánlatait >>

A Valamar Tamaris Resort 4* szolgáltatásai 

A tengerparti üdülőközpont rengeteg kényelmi szolgáltatást nyújt minden vendége számára, hogy a családi nyaralás a lehető legkellemesebben teljen. Ingyenesen használható a parkoló, illetve a WIFI hálózat. Nem szükséges óriási bőröndökkel utazni, hiszen vegytisztító és mosoda is működik az üdülőközpontban, így mindig lesz tiszta ruhája az utazónak. Finom vacsorával vár több étterem is, az aktív pihenést kedvelők számos sportolási lehetőséget találnak.
Igény szerint reptéri transzfert is tudnak biztosítani.

Szállástípusok a Valamar Tamaris Resort 4* Porečben

Az üdülőközpont többféle szállástípusa között családok, párok, baráti társaságok is megtalálják a számukra tökéleteset. Az üdülőfalu központjában áll a Tamaris Hotel, mely egyágyas, kétágyas, illetve családi szobákat kínál, továbbá stúdiókat és lakosztályokat, tengerre vagy parkra néző kilátással.

Ha tágas, csendes helyen álló családi szállást keresel minél távolabb a tömegtől, válaszd a Casa Agava apartmanokat. A szintén családok számára ideális Casa Palma apartmanok egy sziklás mediterrán kert közepén, a Tamaris Hotel közelében állnak. Teljesen felszerelt konyhával és akár két fürdőszobával várják a családokat a villaépületek a medence partján, mediterrán cserjék ölelésében.

Elbújnál a világ elől, s mindezt luxus körülmények között tennéd? Akkor válaszd a Tamaris luxusvillákat, melyekhez saját medence és tengerparti napozóágy is tartozik. Baráti társaságok, nagyobb családok számára kínál eszményi megoldást a 160 négyzetméteres Világítótorony villa, amely 8 fő befogadására alkalmas, és saját lejárattal bír a tengerhez. 

Gasztronómiai élmények a Valamar Tamaris Resort 4* Porečben

Az Isztria megyében található Valamar Tamaris Resort 4* területén több kiváló étterem is várja a finom falatokra vágyókat, az ételek minősége pedig remek. All-inclusive ajánlat keretében reggelit, ebédet és vacsorát kínálnak italfogyasztással, napközben pedig rágcsálnivalókkal és italokkal lepik meg az itt nyaralókat. A 2020 – as év újdonságaként a Mediterraneo Restaurant prémium látványkonyhát visz majd. Ha igazán tökéletes tengerparti nyaralásra vágysz, keresd fel a medence mellett működő bárt is. 

Gyerekprogramok a Valamar Tamaris Resort 4* Porečben

A Valamar Tamaris Resort rendkívül közkedvelt szálláshely a családok körében, hiszen mesés gyermekprogramokkal és gyermekfelügyelettel várják a hozzájuk érkező kicsiket és nagyobbakat. Az üdülőközpont kabalafigurája Maro, a rák, aki mindenütt üdvözli a gyerkőcöket. A Super Maro családi játszóparkban új játszószobák, beltéri színház és mozi működik, az 1900 négyzetméteren elterülő szabadtéri Maro Play Zone-ban pedig többek közt játszóterek és adrenalinpálya található. A gyerekek kétféle medencében is nagyokat játszhatnak és kipróbálhatják a felfújható játékokkal felszerelt víziparkot is. Esténként óriási bulit csapnak a gyerekek számára, ahol a Maro Club animátorai vezetik a játékot, zenét, táncot. 

Kérem a Horvátország Restart kedvezményes ajánlatait >>

Sportolási lehetőségek a Valamar Tamaris Resort 4*területén

Aki aktívan szereti tölteni a családi nyaralást Horvátországban, az válogathat a számos nagyszerű sportolási lehetőség közül, melyek a Valamar Tamaris Resortban kínálkoznak, s melyek igénybe vételük benne foglaltatik az árban.

Választható sok más közt minigolf, asztalitenisz, szabadtéri bowling, futball, röplabda, strandröplabda, íjászat. Az újdonságok iránt nyitott nyaralók tanulhatnak szörfözni vagy vitorlázni is.

Fitness programokhoz is lehet csatlakozni, így például stretching órához vagy aqua-aerobichoz. A nyaralóközpontban kiváló futópályák és utak állnak rendelkezésre, és térítésmentes a kerékpárok használata, tárolása is. Aki szívesen felfedezi két keréken a környéket, részt vehet szervezett biciklitúrákon is. 

Látnivalók a Valamar Tamaris Resort 4*közelében 

Aki az egyedülálló vízi élmények mellett szeretne megismerkedni Poreč, illetve az Isztriai-félsziget legérdekesebb látnivalóival, kezdje a kirándulást az Óvárosban, sétáljon végig az ókorból fennmaradt Decumanus utcán. Az Euphrasius bazilika szintén kihagyhatatlan látványosság. Különleges lehetőség, hogy Porecből rendszeresen indulnak hajók a szemközti Velencébe, így aki még nem járt a világhírű olasz városban, ezt is megteheti.  

Családi nyaraláshoz Horvátországban, Isztria megyében tökéletes helyszín a Valamar Tamaris Resort 4* üdülőközpont, ahol számtalan kényelmi szolgáltatást, gyerekprogramot, sportolási lehetőséget és kiváló éttermeket talál az ide érkező. Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő szállástípust és ugorj fejest az igazi tengerparti élményekbe. 

Koronavírus intézkedések

Szerencsére Horvátország „corona free”, azaz koronavírus mentes országnak számít, de a hotel ennek ellenére mindent megtesz, hogy a nyaralás alatt a lehető legnagyobb biztonságban érezzük magunkat. A Valamar Tamaris Resort a koronavírusra való tekintetel kidolgozott egy külön Higiénia&Biztonság programot. Mindenre kiterjedő intézkedéseket és szabályokat hoztak a vendégek védelme érdekébem.

Szeretnél kedvezményes, nyári, horvátországi ajánlatokat? A Horvátország Restart, újraindítja a nyarat! Akár 21% kedvezménnyel is lefoglalhatod az ÁLOMNYARALÁSOD.

Kérem a Horvátország Restart kedvezményes ajánlatait >>

További információ a Valamar Tamaris Resort 4* üdülőközpontról >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%