Nyári vakációCsaládi kiruccanásVárosnézésekWellness + Hotelek

Állati vakáció a Pangea Hotelben – ide vidd nyaralni a gyereket!

1 perces olvasási idő

Képzelj el egy hotelt, ahol reggel az oroszlánok és majmok hangjára ébredhetsz, az ebédet pedig dinoszauruszok körében fogyasztod el. Nem, ez nem a Jurassic Park, de még csak nem is egy trópusi dzsungelszálloda, hanem Nyíregyháza egyik legmenőbb szálláshelye, a Hotel Pangea!

Nyíregyháza Pangea Hotel

Pangea Hotel Nyíregyháza – szálloda az állatparkban

A Hotel Pangea ideális nyári helyszín azon családok számára, akik szeretnék a vakációt különleges környezetben tölteni. A szálloda ugyanis a Nyíregyházi Állatpark közvetlen szomszédságában, egy 35 hektáros tölgyerdőben fekszik! Sőt, Magyarországon egyedülálló módon a szobaárakhoz korlátlan állatkerti belépő is tartozik, így akár a gyerekek délutáni alvása sem vágja ketté a napot: a pihenés után lehet folytatni az állatpark felfedezését. És itt még nincs vége az állati megoldásoknak!

Nyíregyháza Pangea Hotel

Állati szobák a Pangea Hotelben

A 38 szoba kialakítása és berendezése a könnyed, letisztult vonalat követi és mindegyiket más-más állat inspirálta. Választhatunk, hogy zsiráfok, orrszarvúak vagy mókusok „társaságában” szeretnénk pihenni.

A Pangea Hotelben minden korosztály kényelmesen érezheti magát, hiszen rendelkezik:

  • 33 db standard kétágyas szobával
  • 2 db egylégterű családi szobával
  • 2 db impozáns kétlégterű lakosztállyal
  • 1 db mozgáskönnyített szobával.

Gondolva a nagycsaládosokra, a kétágyas szobák többsége összenyitható és családi szobává alakítható.

És hogy kerülnek ide a dinók?

A Hotel Pangeában nem csak a ma élő állatok szerelmesei érezhetik jól magukat, hanem azok is, akik a dinoszauruszokat kedvelik. A Pangea földtörténeti utazásra invitálja vendégeit, hiszen a szálloda kertjében egy hatalmas dinópark és játszótér került kialakításra. A „dinoszauruszsimogatóban” a szórakozás mellett a gyerekek játékosan tanulhatnak a földtörténeti korszakokról és élővilágról.

Nyíregyháza Pangea Hotel

Nyári program a Nyíregyházi Állatparkban: Zoo Suli

2019. nyarán is várja a gyerekeket a nyíregyházi Zoo Suli, ahol szakképzett pedagógusok és főiskolai hallgatók vezetésével ismerhetik meg testközelből az élővilágot. A diákok bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, s a 5 nap alatt a szervezett programok keretében megismerkednek Földünk állatvilágával. Amíg a szülők pihennek és felfedezik Nyíregyháza látnivalóit, a gyerekek részt vehetnek a játékos foglalkozásokon. Este pedig újra együtt pihenhet (vagy játszhat) mindenki a Pangea Hotelben.

Nyíregyháza Pangea Hotel

Még több látnivaló a környéken:

  • 1.1 km Nyíregyháza, Sóstói Múzeumfalu 
  •  Nyíregyháza, Aquarius Élmény- és Parkfürdő (a szallas.hu-n foglalóknak 10% kedvezmény  jár a belépő árából)
  •  Nyíregyháza, Sóstói Parkfürdő 
  •  Nyíregyháza, Trattoria Amici Olasz Étterem és Pizzéria 10% kedvezmény
  •  Nyíregyháza, Luther Teaház és Ajándékbolt 10% kedvezmény
  •  Nyíregyháza, Kállay Gyűjtemény 20% kedvezmény
  •  Nyíregyháza, Jósa András Múzeum 25% kedvezmény
Nyíregyháza, Aquarius Élmény- és Parkfürdő

Vendégértékelések a szallas.hu oldalán

„Közvetlen átjárás az állatkertbe, barátságos személyzet, tó parti elhelyezkedés, csendes, nyugodt környezet, csodálatos látványelemekkel bővelkedő szálloda, mely kiválóan alkalmas a pihenésre, pozitív feltöltődésre”

„Nagyon barátságos volt a személyzet, tisztaság volt a hotelben. Nagyon tetszett, hogy a szobák elé mozgásérzékelővel működtetett világítással állatokat vetítettek, igy a kisebb gyerekek is megtalálhattak a szobájukat a számok ismerete nélkül is.”

„Nagyon örültem a játszószobának, így a kisfiam el tudta magát foglalni rossz idő esetén is, vagy ha csak egy fél óránk volt 2 program között. Nagyon szép az egész hotel, minden nagyon dekoratív és új volt. Tetszett a szobába készített popcorngép és popcorn.”

Az eddigi vendégek elégedetten távoztak a Pangea Hotelből, próbáld ki Te is családoddal és töltsetek el egy állati vakációt Nyíregyházán! Tovább a szálloda oldalára >>


Fotók: Hotel Pangea


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%