Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakáció

Atlantis Hotel Hajdúszoboszló****, ahol élmény a kikapcsolódás

1 perces olvasási idő
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló****+superior

Magyarország népszerű üdülővárosa Hajdúszoboszló, ahol bárki megtalálhatja magának a tökéletes helyet a kikapcsolódásra. Az alföldi városban bugyogó termálvizeket érdemes meglátogatni, ugyanis segítenek a mindennapok stresszétől menekülőknek ellazulni. Az alábbiakban bemutatom nektek kedvenc hajdúszoboszlói szálláshelyemet, a Hotel Atlantis Hajdúszoboszlót!

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló****+superior

A Hotel Atlantis Hajdúszoboszló****+superior 2011-ben nyitotta meg kapuit wellnessezni vágyó vendégeinek. Káprázatos belső terei hűen mutatják, hogy a szálláshely a legfiatalabb Hajdúszoboszlón, hiszen modern építészeti megoldásokkal, tágas terekkel, és kreatív programokkal várja vendégeit. Családoknak is ideális, ugyanis a szálláshely baba- és gyermekbarát, így érdemes ellátogatni ide gyerkőcökkel is.

Az Atlantis

Belépéskor egy grandiózus lobby fogad minket jobb oldalon a recepcióval, bal oldalon pedig pihenésre alkalmas fotelekkel és ülőgarnitúrával. Bejelentkezés után könnyűszerrel megtaláltuk szobánkat, mely minden elvárásunkat felülmúlta. Szobánkhoz erkély, minibár és bekészített fürdőköntös tartozott, így egy gyors öltözés után elindultunk fürdőruhában, köntösben felfedezni a 900 m2-es wellnessrészleget.

Wellness-szolgáltatások

Amikor megérkeztünk a wellnessrészlegre, nem hittünk a szemünknek. A helyiség közepét a természetes fénnyel megvilágított úszómedence foglalja el, ahol kedvünkre lubickolhatunk órákon keresztül. A kisebbeket gyermekmedence várja, ahol felhőtlen játékukat semmi sem zavarhatja. Az élménymedencében pedig kortól függetlenül pihenhetünk, a derékmasszázs és az ülő pezsgőpad kényeztetésében. Ez volt a legkellemesebb medence mind közül, hőmérséklete és légköre miatt. A gyógyulni vágyók sem maradnak ki a fürdőzésből, hiszen termálmedence is található a szállodában, mely segíti a különböző betegségekben szenvedőket.

Érdemes ellátogatni a szaunavilágba is; itt találhatunk finn-szaunát, infraszaunát és gőzfürdőt. A wellness-szolgáltatások széles skáláját bővíti a masszázs is, ami kifejezetten jólesett a hétvége alatt. Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődtünk ottlétünk alatt.

Szállásfoglalás >>

Kulináris élmények az Atlantisban

Kikapcsolódásunk alatt soft-all inclusive ellátást választottunk, így reggelit, ebédre különleges leveseket, és svédasztalos vacsorát kaptunk. A svédasztalos ellátás kiválónak bizonyult, ugyanis olyan ételkülönlegességek is szerepeltek étkezéseink alkalmával, melyeket még sosem kóstoltunk.

A hagyományos ételek mellett igazán különleges volt az ebédre készített zöldborsókrémleves, mely édeskés ízével elnyerte tetszésünket. Gyermekeknek külön menüsor található az étteremben, így nem kell kompromisszumot kötni minden étkezés alkalmával.

Őszi programok Hajdúszoboszlón

Ősszel érdemes úgy meglátogatni az Atantist, hogy konkrét programon is részt veszünk, ezért hoztam nektek néhány olyan lehetőséget, melyek szerves részei lehetnek a kikapcsolódásnak.

Ilyen lehet a Szoboszlói Szüreti Fesztivál, mely október 20-22-ig tart, ahol a gasztronómia a fesztivál alapja.

Az október 27-én megrendezett Halloween zenés habparty-val egybekötött est az AquaPalace-ban kerül megrendezésre, melyet érdemes meglátogatni, ha egy kis tombolásra vágyunk.

Harmadik lehetőségként pedig remek program lehet a három napos Márton Napi Libalakoma, ahol újborral és libából készült ételekkel készülnek a vendéglátók november 16. és 18. között.

Még több fotó és információ a szállodáról >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%