Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásNyári vakációWellness + Hotelek

Last minute szállások az augusztus 20-i hosszú hétvégére

1 perces olvasási idő

Későn kapcsoltál és már sehol nem találsz belföldi szállást az augusztus 20-i hosszú hétvégére? Ne ess kétségbe, inkább nézd meg az ajánlatainkat. Az alábbi hotelekbe még garantáltan tudsz szobát foglalni last minute is.

augusztus 20 szállások

Augusztus 20-i hotelkörkép – last minute ajánlatok

1. Aktív és passzív szórakozás egyszerre: Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét****

A vízi kalandok szerelmeseit egy szuper wellness részleg fogadja ebben a különleges hotelben. Ússzatok le pár hosszt a feszített víztükrű medencében, lazítsátok el fáradt izmaitokat a gőzkabin forró párájában és masszíroztassátok ki a hátatokat a jakuzzi csiklandozó buborékjai között, vagy a szárazföldi programokért keressétek fel a bowlingpályát! A szobákért sem kell aggódnotok, mert mindegyik kényelmes és komfortos éjszakákat fog biztosítani.

2. Modern és fiatalos hotel: Open Hotel Szentes****

Gyönyörű, modern szálláshelyet kínálunk nektek a Kurca partján, mely a fürdőtől alig pár perc sétára fekszik. Élvezzétek a legnagyobb melegben is a légkondis, hűs tereket, az igényesen berendezett, komfortos szobákat, szép időben pedig csobbanjatok bátran a kristálytiszta medencében!

3. Kilátás a Tűztoronyra: Hotel Sopron ****

Egy igazán izgalmas városnézésre vágytok egy kis wellness-szel kiegészítve? Akkor a Hotel Sopron**** a legjobb választás számotokra, ahol elképesztő panorámában lehet részetek a jakuzzizás és a medencés csobbanás alatt is. Élvezzétek a hihetetlen kilátást a szobátok ablakából, és kóstoljátok meg a szálláshely éttermének mennyei kínálatát is!

4. Minden egy helyen: Centrál Hotel és Étterem Nyíregyháza ****

Igényes, makulátlan szobakínálatot és kifogástalan vendégszeretetet fogtok találni ebben a remek hotelben. Próbáljátok ki a magyar és nemzetközi konyha finomságait az étteremben, élvezzétek ki a csodaszép szobák nyújtotta kényelmet és legyen részetek a tökéletes testi-lelki feltöltődésben a pezsgőfürdőnek, a medencének vagy a szaunának köszönhetően!

5. Egzotikus wellness oázis: Hotel Villa Classica Pápa****

Egy ízléses, patyolattiszta szálláshely, mely különleges építészeti elemeivel igazán hangulatos és exkluzív élményt kínál a látogatóknak. Az egzotikus wellness részlegben valódi kikapcsolódásra lelhettek, amely ráadásul sokáig igénybe vehető. Érdemes letesztelni a finom étekkínálatot is!

6. Szuper élmények: Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék****

Ha Budapest környékén szeretnétek szálláshelyet találni, akkor utazzatok el a festői Zsámbékra, ahol ebben az exkluzív hotelben minden adott lesz a tökéletes pihenéshez. Az otthonos szobák, a kényeztető wellness kalandok és az olyan sportolási lehetőségek, mint a squash, a tenisz vagy a bowling lehetőség gondoskodik a folyamatos szórakozásról a nyaralás alatt.

7. Városnézők kedvence: Park Hotel Pelikán Szombathely****

Könnyen megközelíthető helyen, a belváros szívében lelhettek rá erre a szuper szállodára, ahol alapnak számítanak a légkondis, komfortos hálószobák és a kitűnő wellness részleg is. Tempózzatok kedvetekre a medencében, méregtelenítsetek a szaunában és tisztítsátok meg a légútjaitokat a kitűnő sószobában!

8. Gyerkőcökkel is ideális: Gálosfa Vendégház

Pazar természeti környezetben, a Zselici dombság gyönyörű vidékén rejtőzik a Gálosfa Vendégház, ami 24 csodaszép szobájával és hangulatos borospincéjével várja az érkezéseteket. Ha gyerkőccel mentek, akkor a legkisebbek szívét biztosan hamar elrabolja majd a kültéri és a beltéri játszó helyiség.

9. Tökéletes választás: Hotel Kálvária Deluxe és Superior Győr ****

Látogassátok meg hazánk egyik leggyönyörűbb barokk belvárosát Győrben, és a felfedezéshez válasszatok egy olyan szállodát, mely minden igényeteket kielégíti. Wellnessezzetek és élvezzétek ki az otthonos, kényelmes, valamint szuper falhűtés-fűtés technológiával kialakított szobakínálatot!

10. Múltidéző hangulat: Klebelsberg Kastély Hotel Budapest ****

Rajongtok a múltbéli hangulatokért? Akkor van a tarsolyunkban egy olyan szálláshely, ahol visszautazhattok az időben és mégis modern megoldásokkal találkozhattok: ez a Klebelsberg Kastély Hotel Budapest ****. Csendes, békés pihenéshez a legjobb választás, mert a gyönyörű szobákban nyugodtan hajthatjátok álomra a fejeteket, a festői parkban pedig varázslatos környezetben sétálgathattok.

Még több szálláshely -nemcsak a hosszú hétvégére – a szallas.hu oldalán >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%