Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Aura Hotel Balatonfüred****, ahol a pihenés nem gyerekjáték!

1 perces olvasási idő
Aura Hotel Balatonfüred****

Melyik szülő nem álmodozik néha arról, hogy egy csendes, nyugodt wellness hétvégét töltsön el a párjával, lehetőleg gyerekzsivaj nélkül? Sokan még mindig lelkiismeret-furdalást éreznek, ha gyerek nélkül kell elindulniuk pihenni, míg mások kifejezetten örülnek a gyerek- és zajmentes hétvégéknek.

Aura Hotel Balatonfüred****

Ma már nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy kipróbálhassunk felnőtt hoteleket, hiszen Magyarországon is egyre több ilyen szálláshely közül válogathatunk. A legújabb, exkluzív szolgáltatásokat nyújtó felnőtt szálloda, az Aura Hotel**** Balatonfüreden található, és 2018. november 4-től kizárólag 12 éven felüli vendégeket fogad, így biztosítva a pihentető kikapcsolódást és a zavartalan csendet vendégei számára.

Étterem az Aura Hotelben

Mit jelent a felnőtt hotel?

Ahogy a családbarát hotelekre, úgy a gyerekmentes szállások iránt is egyre nagyobb igény merül fel a vendégek részéről. Van, aki kizárólag a családtagjai körében tud igazán kikapcsolódni, míg mások a csendet és nyugalmat kívánják maguk körül a wellness hétvége alkalmával. Utóbbiak részére tökéletes választás lehet a balatonfüredi Aura Hotel****, ahol a vendégek inspiráló környezetben relaxálhatnak és töltődhetnek, felsőfokon!

Aura Hotel Balatonfüred****

A szállodába belépve a különleges belsőépítészeti miliő azonnal magával ragad és ugyanez a kifinomult, elegáns stílus jellemzi az épület többi részét és a berendezést is. A hotelben összesen 40 modern berendezésű szoba található, ezek 80 fő részére biztosítanak ideális pihenést.

Mindegyik szobában king size méretű franciaágy, esőerdő zuhany és organikus fürdőszobai bekészítések állnak rendelkezésre. Különlegesség, hogy a minibárban ingyenes ásványvíz található, amely segít a mindennapi hidratáció elérésében.

Foglald le most a legszebb hotelszobát! >>

Luxus wellness az Aura Hotel****-ben

Csendes, garantáltan gyermekzsivajtól mentes wellness részleg várja a vendégeket az Aura Hotelben, ahol minden a felhőtlen kikapcsolódásról szól! Élményelemek sokasága, pezsgőfürdő, extra nagy méretű körágyak és egyedileg kialakított szaunavilág szolgálja a zavartalan pihenést.

Élményelemek sokasága a wellness részlegen

A Pure Spa részlegben finn szauna, stollen szauna, infraszauna, gőzkabin, merülőmedence, élménymedence, ivókút, jégkút és a kültéri medence áll a vendégek rendelkezésére. Itt senki nem zavarja meg az olvasást, relaxálást, netán alvást, hiszen a hotelben és a wellness részlegen is kizárólag 12 éven felül vendégek tartózkodhatnak.

Úszás után jólesik a szauna!

Az úszás és szauna után kihagyhatatlan élmény a masszázs! A magasan képzett gyógymasszőr egyedi, személyre szabott masszázsokat, kezeléseket kínál, míg a thai masszőr valódi, autentikus kezelésekkel lazítja el a vendégeket.

Exkluzív gasztronómia élmények, Boutique Buffet ellátás

A L’aura Étterem bőséges svédasztal kínálatában hideg előételek, saláták, levesek, sajtok és desszertek várják a vendégeket a büféasztalon.

A meleg főételek a la minute készülnek.

A meleg főételek a la minute készülnek, így garantálva az ételek frissességét. A gondosan elkészített specialitások mellé balatoni borválogatás és díjnyertes pálinkák közül válogathatunk.

Hogyan vélekednek azok a vendégek, akik már jártak a hotelben? Értékelések a szallas.hu oldaláról:

„Nagyon kedves és figyelmes személyzet, különleges és finom ételek, nagy és kényelmes szoba, kellemes wellness. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a hotel minden munkatársának!!”

„Amikor beléptünk, kellemes illat fogadott (ez állandó), tiszta volt minden, modern és igényes a berendezés. A wellness részleg egy csoda, megéri az árát. A személyzet profi, gyors, kedves és segítőkész. Az ételek finomak, frissek. Tegnap jöttünk el, de már mennénk vissza. Köszönjük”

„Udvarias, segítőkész személyzet. A SÉF egyszerűen fantasztikus. Köszönet a különleges gasztronómiai élményekért.”

Neked ajánljuk!

Szeretnéd Te is megtapasztalni, milyen a zavartalan pihenés egy felnőtt szállodában? A balatonfüredi Aura Hotel****-ben már 13 775 Ft / fő / éjtől Tied lehet az élmény!

További részletek és foglalás >>>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%