Tavaszi zsongásCsaládi kiruccanás

Az 5 legjobb márciusi kulturális program

1 perces olvasási idő

Ha a kulturális programokat kedvelitek, és odáig vagytok a képzőművészetért, irodalomért és történelemért mindenképpen olvassatok tovább, mert megmutatjuk, hová érdemes ellátogatni márciusban.

Balatoni Múzeum – Keszthely

Bár a strandolással még várnotok kell, de a kultúrában tavasszal is megmártózhattok Keszthelyen, a Balatoni Múzeumban. Fedezzétek fel a magyar tenger élővilágát, múltját és a hajózás történetét. Az új római és középkori kőtár megmutatja nektek, hogy Nosztalgiázzatok a “Boldog békeidők” fürdőit megismerve vagy idézzetek fel egy igazi 1980-as évekbeli nyaralást.

A legjobb keszthelyi szálláshelyek ide kattintva>>
Még több információ és a Balatoni Múzeum kedvezménye ide kattintva>>>

Laczkó Dezső Múzeum – Veszprém

Tovább kalandozva a Balaton mentén megismerkedhettek Veszprém megye történetével is a Laczkó Dezső Múzeumban. Képzőművészek, történelmi alakok elevenednek meg az ide látogatók előtt, de az irodalmat kedvelők sem fognak unatkozni, hiszen a különleges kéziratok biztosan titeket is ámulatba ejtenek.

A legjobb veszprémi szálláshelyek ide kattintva>>
Még több információ és a Laczkó Dezső Múzeum kedvezménye ide kattintva>>>

Szent István Király Múzeum – Székesfehérvár

A változatos tárlatok kedvelőinek ideális helyszín Székesfehérvár. A Szent István Király Múzeumban mindenki megtalálja a kedvére valót. A régészeti leletek ugyanúgy fellelhetőek itt, mint a Játékmúzeum, a Patikamúzeum, de a festményekért rajongók sem fognak unatkozni. Élvezzétek a jó időt Gorsium Régészeti Parkban sétálva. 🙂

A legjobb székesfehérvári szálláshelyek ide kattintva>>
Még több információ és a Szent István Király Múzeum kedvezménye ide kattintva>>>

Magyar Nemzeti Múzeum Esztergom Vármúzeuma – Esztergom

A királyok városa után a történelem szerelmeseinek érdemes Esztergomba is ellátogatni. A Várhegyről elénk táruló gyönyörű panoráma után kihagyhatatlan program a Vármúzeumnak otthont adó Királyi Palota megtekintése. Királyok és érsekek nyomán tudhattok meg még többet a város és az ország történetéről, de az egyszerű középkori ember életébe is bepillantást nyerhettek.

A legjobb esztergomi szálláshelyek ide kattintva>>
Még több információ és a Vármúzeum kedvezménye ide kattintva>>>

Magyar Természettudományi Múzeum – Budapest

Ha inkább a természettudományokat kedvelitek, a Magyar Természettudományi Múzeumban van a helyetek. Utazzatok vissza a jégkorszakba és ismerjétek meg az akkor élt fajok sokaságát, élőhelyeit. Kalandozzatok a korallzátonyok világában és hagyjátok, hogy elkápráztassanak a világító ásványok vagy a Föld legrégibb kőzete.

A legjobb budapesti szálláshelyek ide kattintva>>
Még több információ és a Magyar Természettudományi Múzeum kedvezménye ide kattintva>>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%