BalcsiBarátokkalCsaládi kiruccanásNyári vakációVízparti szállások

Balatoni kempingezés – modern köntösben

1 perces olvasási idő

Ki mondta, hogy a kempingezés kiment a divatból? Zamárdi legnyugodtabb részén, közvetlen a vízparton lévő Mirabella Camping modern mobilházakban, saját partszakasszal várja vendégeit. Vízpart, nevetés, finom ételek, modern szállás, nyugodt környezet, igazi balatoni strandhangulat vár mindenkit a szántódi révtől 800 méterre. Kipróbálnátok?

A retró az új menő

A kempingezés soha nem megy ki a divatból, főleg ha újragondoljuk vagy újragomboljuk. A Mirabella Campingben ugyanis minden igényt kielégítő, teljes körűen felszerelt mobilházakkal várják a vendégeket. Fiatalos, lendületes, nagyon pörgős közeg fogad mindenkit – közvetlenül a vízparton.

Olyan, mintha saját „tengerpartunk” lenne, hiszen ahogy kilépünk a mobilházakból, közvetlenül a Balaton látványa fogad minket. A zavartalan fürdőzés is garantált a kemping saját balatoni strandján. Egyedül a kemping többi lakójával kell osztozni a parton. Szinte csak pár lépés választ el a teljes balatoni élmény átélésétől, miközben a mobilházak minden szolgáltatását nyugodtan élvezhetjük.

Szállás

Többféle mobilházból választhatunk, attól függően, hogy romantikus hétvégére érkezünk, vagy baráti, vagy családi társasággal akarjuk kipihenni a hétköznapok fáradalmait.

A Star mobilház a kedvencetek lesz, hiszen ez a bájos kis skandináv jellegű mobilház közvetlenül a vízpartra néző saját terasszal és modern felszereltségével fantasztikus lesz a romantikus pihenésre. Már a mobilházak elnevezése is sugallja, hogy egy nagyon modern helyre érkezünk. A Merkur házban 4 fős baráti társasággal, a Sun Coolban baráti társasággal és az Eurocomfortban egész családdal együtt jól érezhetjük magunkat. A mobilházak fürdőszobái és szobái összkomforttal nyűgöznek le mindenkit, a konyharészéből pedig semmi sem hiányzik ahhoz, hogy jókat főzzünk és együnk. Sajnos a háziállatok a mobilházakba nem vihetők, de ez ne vegye el senki kedvét a kempingezéstől.

Viszont, ha mindenképp szeretnétek magatokkal hozni házi kedvenceteket is, akkor a legjobb választás lesz a különböző méretű, parcellázott lakókocsi és sátorhelyek bérlése. Itt kedvetekre válogathattok a 60 és 100 négyzetméter közötti, parcellázott területek közül, amelyet mindig tisztán adnak át az új vendégek számára és ahol a lakókocsik vagy sátrak mellett az autóval is könnyen és biztonságosan parkolhattok. Természetes az áramellátás és a tisztálkodási lehetőség a kemping területén biztosított mindenki számára, aki ezt a formáját választja a nyaralásnak, pihenésnek.

Vendéglátás

Nagy könnyebbség, hogy a kempinget el sem kell hagynunk, ha szükségünk lenne élelmiszer vagy standfelszerelés vásárlására. A szolgáltatók arra is gondoltak, hogy pihenésünk mentes legyen minden plusz kilométer megtételéről.

A kemping területén ugyanis minden megtalálható, ami egy önfeledt nyaraláshoz kell: 2 büfé, egy étterem és egy ABC áll a rendelkezésre, ahol a gyerekeken át az ételintoleranciában szenvedőkön keresztül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb menüt.

Szabadidő

A szabad strand azoknak is kedvez, akik a fürdőzés élményét szeretik megspékelni valami izgalommal. Ennek érdekében lehetőség van vízi eszközök (pl.: vízibicikli) bérlésére is, a strand melletti élménymedencénknél pedig kényelmes napágyakban lehet pihenni és napozni. A korszerű vizesblokkok mellett gyerekfürdető, mozgáskorlátozott fürdő, ipari mosó- és szárítógépek illetve bérelhető fürdőszoba, játszótér, sportpálya is várja a nyaralókat.

Ha mégis elhagynánk a kempinget néhány órára, remek kerékpár utak futnak körbe a Balatonon. Ehhez a kempingben lehet kerékpárt bérelni, amihez igény esetén babaülés is jár, illetve gyermekbiciklik is elérhetők. Az esti szórakozásról július 17-től, minden kedd este kertmozi gondoskodik.

Animáció és gyerekprogramok

A szülők számára a mennyországot jelenti, ha olyan helyen pihenhet a család, ahol biztonságban tudhatja gyermekét, miközben az játszik.

Ennek érdekében animátorok foglalkoznak a gyerekekkel június 15-től, a hét összes napján reggeltől estig. Izgalmas programokkal, játékokkal várják a kicsiket és nagyokat is egyaránt. Az animációs szolgáltatás teljesen ingyenes, de van lehetőség gyerekfelügyeletre is, melyet szakképzett óvónő végez.

Nyitva tartás

Hasznos információ, ha a kempingből csillagtúrákat akartok tenni, az alábbi nyitva tartást kell figyelembe venni:

  • Portaszolgálat április 27. – szeptember 30. között 0-24 óráig, ez alatt az időszak alatt gyalogos forgalom lehetséges
  • A kapu este 23 és reggel 6 óra között zárva tart, ezalatt a járművel való közlekedés csak különösen indokolt esetben lehetséges

Ugye nektek is megjött a kedvetek ahhoz, hogy újra éljétek gyerekkorunk balatoni, kempinges élményét – modern körülmények között? Ha igen, irány a zamárdi Mirabella Camping!

Szállásfoglalás és további információk ⇒


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%