9.9

Corvin Hotel Gyula – teljesen megújulva vár Magyarország legromantikusabb szállodája!

1 perces olvasási idő

Mint tudjuk, az egyik legromantikusabb élmény az utazás. Az utazás során együtt átélt kalandokban, minőségi kikapcsolódásban és izgalmas felfedezésekben lesz részed. Ráadásul most egy olyan szállodát mutatunk be neked, amit teljes egészében a szerelemre hangoltak. A Corvin Hotel Gyula 2021-ben megújult, és a szerelem tematikája mentén csábít egy olyan kikapcsolódásra, ahol minden álmod valóra válik! Fedezd fel hogyan alakították ki a bensőséges és intim hangulatot árasztó légkört és tudd meg, hogyan foglalhatsz most az ország legromantikusabb szállodájába bevezető áron!

Corvin Hotel Gyula - teljesen megújulva vár Magyarország legromantikusabb szállodája!
Szobák romantikára hangolva

A tematikus felnőttbarát szálloda, ahol a romantika a főszereplő – hogyan újult meg a Corvin Hotel?

A 2021-es megújulás során a Corvin Hotel teljes mértékben elkötelezte magát a romantika és a meghitt együttlét irányába. Ezért természetesen a felnőttbarát működés mellett döntöttek, így a zavartalan és nyugodt hangulat garantált az egész épületben. A megújult gasztronómiai szolgáltatások mellett a szálloda minden helyisége a szerelem tematikáját hordozza magában. A felújított közös terek, a gyönyörű és randihangulatot árasztó szobák, a kényelmes és hatalmas ágyak… minden apró részlet olyan, mint a romantikus filmek kellékei.

Corvin Hotel Gyula - teljesen megújulva vár Magyarország legromantikusabb szállodája!
Romantikus filmbe illő részletek

Ez a hely arra született, hogy elmélyítsétek kapcsolatotokat, hogy jobban megismerjétek egymást, és a lehető leghangulatosabb miliőben éljétek meg minden titkos vágyatokat.

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>

Megújult tematikus szobák szerelemre hangolva

A Corvin Hotel egyik legnagyobb szenzációja a megújult, tematikus szobái. Ami közös bennük, hogy olyan hangulatot teremtenek, ahol minden szerelmespár azonnal ki tud szakadni a szürke hétköznapokból. A többféle tematikára épült szobák igyekeznek minden igényt kielégíteni, így ki tudod választani a számotokra éppen megfelelőt. 

A meghitt szobától kezdve, az igazán forró hangulatot teremtő szobáig itt mindent megtalálsz. Össze sem lehet hasonlítani ezt a hangulatot az otthonival!

A szobák természetesen teljesen felszereltek, de ha tovább szeretnétek fokozni a hangulatot, bekészítést is kérhettek. A bekészítés lehet egy üveg jéghideg pezsgő, egy rózsaszirmokkal meghintett ágy, de további lehetőségek is vannak, ha egy bevállalósabb kiruccanást terveztek.

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>

A kényeztetés, amire mindig is vágytál: privát wellness a meghitt pillanatokért

Abszolút közönségkedvenc szolgáltatás a Corvin Hotel privát wellness részlege. A szolgáltatást éjjel-nappal, 0-tól 24 óráig igénybe veheted. A kiválasztott időpontban csak a tiétek az egész wellness, senki sem fog zavarni, kéretlen pillantásokat tenni. Pezsgőzzetek a jakuzziban, próbáljátok ki a masszázságyat! Szaunázzatok úgy, hogy közben nem érzitek feszélyezve magatokat, hiszen itt egyedül vagytok, nem fog megzavarni senki.

Corvin Hotel Gyula - teljesen megújulva vár Magyarország legromantikusabb szállodája!
Corvin Hotel Gyula

A tökéletes romantikus csomag, avagy hogyan fedezzétek fel Gyulát a szerelem útján?

A Corvin Hotelbe nem csak a romantikus hangulata miatt érdemes ellátogatni. Ez a szálloda tökéletes kiindulópont ahhoz, hogy felfedezd Gyulát, a szerelmesek egyik kedvenc városát. Ráadásul ha fokoznád az izgalmakat egy romantikus kalanddal, akkor választhatsz egy fantasztikus csomagot is, mellyel a szerelem útján fedezhetitek fel a várost.

Corvin Hotel Gyula - teljesen megújulva vár Magyarország legromantikusabb szállodája!
Gyulai esték

A “Szerelmes barangolás Gyulán” elnevezésű ajánlat egy városnézésbe foglalt romantikus séta, mely a legkedvesebb úton mutatja be Gyula nevezetességeit. A 10 megállóból álló séta útvonalát a szerelemtérkép mutatja, melyet végigkövetve kedves meglepetésekben és hatalmas élményekben lesz részed. Nem szeretnénk előre lelőni az állomásokat, ezért csak a végcélt áruljuk el. A szerelmes barangolás a gyulai Lakat emlékhelynél ér véget, ahol egy ajándék gravírozott lakattal állíthattok örök emléket ennek a romantikus élménynek. 

MEGNÉZEM A CSOMAG RÉSZLETEIT >>

Miért érdemes a Corvin Hotelt választani és hogyan foglalhatsz most kedvezményes áron?

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Corvin Hotel egy igazán egyedi és hiánypótló megújuláson ment keresztül az idei évben. A tematikus szálloda olyan hangulatot teremt, amire sok szerelmespár vágyik, ami sokkal izgalmasabb az otthoninál. Ez a miliő segít elmélyíteni a legjobban működő kapcsolatokat is, és segít akkor is, ha a hétköznapokon sokszor nincs elég időtök egymásra. Ráadásul most bevezető áron lehet foglalni, hogy minél több pár megtapasztalhassa a felhőtlen romantika élményét. Bárhogy is legyen, egy dolog biztos: egy Corvin Hotelben töltött hétvége után szinte biztosan szerelmesebben térsz majd haza. Ezt pedig ki ne szeretné?

Corvin Hotel Gyula - teljesen megújulva vár Magyarország legromantikusabb szállodája!
Felhőtlen romantika vár Gyulán

Fedezzétek fel Gyula városát, romantikázzatok igazi szerelmes környezetben Magyarország legromantikusabb szállodájában, most bevezető áron!

(Fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
33%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
33%
Nem tetszik
Nem tetszik
33%

Szálláshely értékelése

9.9
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Környezet

10.0

Elhelyezkedés

9.5

Wellness

10.0

Tisztaság

Előnyök

  • +Izgalmas, romantikus hangulat
  • +Diszkréció
  • +Privát wellness

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem szeretnéd egy romantikus élménnyel lenyűgözni a párod
Megnézem