Wellness + HotelekBudapest és környékeŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásTéli tájolóToplisták

Pihenj kötöttségek nélkül! Last minute wellness Budapest környékén, előrefizetés nélkül

1 perces olvasási idő

Egy 2 napos wellness bármikor könnyedén összehozható, de azért mindig ott lebeg az a kényelmetlen gondolat, hogy mi van, ha közbe jön valami, és le kell mondani a foglalást? Pontosan ezért jó ötlet a last minute wellness, előre fizetés nélkül! Így nyugodt szívvel, kötöttségek nélkül foglalhattok. Stresszmentes wellness Budapest környékén – ezt a 7 szállást melegen ajánljuk!

Pihenj kötöttségek nélkül! Last minute wellness Budapest környékén, előre fizetés nélkül

Last minute wellness előre fizetés nélkül, Budapest környékén:

A természet lágy ölén: Kőrózsa Panzió Kemence

A Börzsöny mélyén, fantasztikus helyen bújik meg a panzió: pár lépésre csobog a Kemence-patak, és a ház előtt robog el a kemencei kisvasút is. Egyöntetű vélemény szerint isteni a szállás étterme, a szobák patyolattiszták, és last minute wellness gyanánt lazíthattok a finn szaunában, infra szaunában, vagy jacuzziban.

Ha kirándulni szeretnétek a közelben, akkor adunk néhány tippet:

Vidéki wellness Budapest környékén: Bagolyvár Vendégház Inárcs  

Inárcs egy kis falu körülbelül fél óra autóútra Budapesttől, ahol igazi vidéki nyugalom vár. Egy 2 napos wellness keretében felavathatjátok a trópusi hangulatú beltéri élménymedencét, gyerekmedencét és a szaunákat. Ami még különösen vonzóvá teszi a vendégházat, az a gyönyörű kert, halastóval. Itt sincs előre fizetés, de még lemondási díj sem. Hangulatos elvonuláshoz kiváló célpont!

Rejtett kincs Pest megyében: DorEsz Wellness Panzió Újhartyán

Íme, egy exkluzív berendezésű, ám családias hangulatú szállás, ha a terv egy kellemes wellness Pest megye környékén! Van beltéri élménymedence, szauna, gőzkabin és sólámpás relax szoba is. A szobákhoz saját terasz jár, a büféreggeli bőséges, a környék pedig csendes, nyugodt. Itt tényleg leereszthettek a városi nyüzsgés után.

Last minute wellness négycsillagos minőségben: Hotel Aquarell Cegléd ****

Wellness előre fizetés nélkül, négycsillagos színvonalon, Budapest környékén? Bingó. Az Alföld kapujában vár a Hotel Aquarell, ahol a félpanzió már benne van az árban, a wellness részlegen pedig az élménymedence és a különféle szolgáltatások mellett még gyógymedence is van. Ha ez nem lenne elég, a ceglédi Aquapark egy kőhajításnyira található, ahol ráadásul minden pénteken és szombaton éjszakai fürdőzést rendeznek!

Wellness a Városliget mellett: Szőnyi Garden Hotel Pest Budapest ***

A hotel elhelyezkedés roppant praktikus, mert a zuglói zöldövezet nyugalma és a Városliget látnivalói  is a közelben vannak. Így ha Budapesten pihennétek, de mégsem a zajos belváros kellős közepén, ez remek választás! Lazítsatok a jacuzziban, sókamrában, relax szobában, vagy izzadjatok a 3 féle szauna valamelyikében.

A hévízi termálvíz gyógyhatása, Budapest mellett: Termál Hotel Vesta Tápiószecső ****

Új építésű wellness hotel egy órára Budapesttől, ahol a hévízihez hasonló gyógyhatású termálvíz előnyeit élvezhetitek! A wellness részleg mellett további programok is várnak ott helyben, például lehet sütögetni és egy horgásztó is van. Ha teljes kikapcsolódásra vágytok, választhatjátok az all inclusive ellátást is. Ideális hely kisgyerekes családoknak is.

Wellness és hegyvidéki nyugalom: Hotel Anna Mátrafüred ***superior  

Igaz ugyan, hogy Mátra, de még ez is elérhető egy óra alatt a fővárostól, és bizony bőven megéri ezt választani! Mediterrán stílus és Olaszországra hajazó életérzés fogad a szállodában, a környezet pedig verhetetlen: erdővel és hegyekkel ölelt, csendes vidék. A medence és jacuzzi mellett különféle szaunákban ejtőzhettek, vagy túrázhattok a jó levegőn. Reggelis vagy akár félpanziós ellátást is kérhettek.

Wellness előre fizetés nélkül, Budapest környékén és Pest megye régiójában – ezzel csakis jól járhattok! Válogassatok bátran, a listán kedvetekre állíthatjátok a szűrőket. 

Ha az egész országra kiterjesztve keresgélnétek, itt tehetitek meg >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%