BalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásWellness + Hotelek

Darabosék Top 5 balatoni szállodája a nyárra – Nem csak kávéfőzővel!

1 perces olvasási idő
darabos

Azzal kapcsolatban általában megoszlanak a vélemények, hogy a Balaton északi vagy déli partja nyújt-e pihentetőbb kikapcsolódást. De abban talán mindenki egyetért, hogy a Balaton az egyik legkiválóbb úti cél a nyári hónapokban. Következzenek azok a balatoni szállások, amelyekre még Darabosék is azonnal igent mondanának – vasalóval és vasaló nélkül is!

Milyen típusú utazó vagy? Személyiségteszt nyaraláshoz >>

Darabosék Top 5 balatoni szállodája a nyárra

Darabosék Top 5 balatoni szállodája a nyárra

Balaton Colors Beach Hotel Siófok

A Balaton Colors Beach Hotel az újhelyi strand mellett található, és számos szolgáltatással teszi színesebbé a vendégei itt tartózkodását. Az 50 fős hotelben bőséges reggeli, és kényelmes szobák várják a vendégeket, a beltéri uszoda, a gyerekmedence, a jacuzzi, a finn és aroma szauna pedig még különlegesebbé teszi a kikapcsolódást Siófok egyik legszebb részén. 

Az ingyenesen használható sporteszközöknek köszönhetően az egész család megtalálja majd azt az elfoglaltságot, amely élményt nyújt számára. A kerékpár, gumicsónak, ping-pong asztal, és vízi eszközök mellett biliárd, csocsó, darts, és xbox szolgálja a vendégek kényelmét. A Balaton fővárosában egy-egy könnyű séta alkalmával érdemes felfedezni a Víztornyot, a Petőfi sétányt és a hajóállomást.

My Lake Hotel Zamárdi

Darabosék egyik kedvence, a My Lake Hotel a Balaton partján fekszik, 23 szobával és saját partszakasszal várja a vendégeket Zamárdiban. A szobákban és apartmanokban ingyenes a wifi használat, a változatos reggeliknek köszönhetően pedig remekül kezdődik a nap, akár strandolás, akár egy siófoki városnézés szerepel a programban. 

A szálláshely remek választás pároknak, családoknak és baráti társaságoknak, annál is inkább, mert a hotel kertjében napozóstég, jakuzzi és kültéri medence teszi kellemesebbé a nyaralást. A kertben sütögetésre, és bográcsozásra is van lehetőség, esténként pedig hatalmas beszélgetések színtere lehet a park. Mindenképpen érdemes kipróbálni! 

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok

A siófoki SunGarden Hotel színes és izgalmas szolgáltatásokkal várja vendégeit a Balaton közelében. Itt minden korosztály tökéletes kikapcsolódásra számíthat, a gyönyörű környezetnek köszönhetően nem nehéz magunk mögött hagyni a szürke hétköznapokat. 

A szálloda mindössze 150 méterre található a Balaton-parttól, amely a legmelegebb nyári napokon is egy könnyű sétának felel meg. A wellness kínálat mellett már csak a gasztronómiai élmények tehetik még különlegesebbé a hotel szolgáltatásait, nem beszélve a modern berendezésről és a harmonikus légkörről. 

A szálláshely kutyabarát, a házi kedvenceket is szívesen látják! 

Hotel Magnólia Balatonszepezd

Az északi-parton található Hotel Magnólia Balatonszepezd egyik legjobb bababarát szállása, amely a strandtól csak 300 méterre helyezkedik el. A „Szepezdi levegő” jótékonyan segíti majd a kikapcsolódást és a feltöltődést, a kutyabarát hotel pedig ingyenes wifivel, és balatoni panorámás napozóterasszal lopja be magát a szívünkbe. 

Balatonszepezd környékén hatalmas túrákat lehet tenni, a kirándulások alkalmával remek célpont lehet a Festetics-kastély Keszthelyen, Szigliget vára, Tihany, vagy akár a Fülöp-hegyi Millenniumi kilátó Révfülöpön. Aki borozni szeretne, annak természetesen Badacsonyba is muszáj ellátogatnia, ezután pedig nagy élmény lesz gyönyörködni a naplementésben a hotel teraszán. 

Laroba Wellness Hotel Alsóörs

Egy kényeztető wellness hétvégéhez, vagy többnapos nyaraláshoz az egyik legjobb alsóörsi szállás a családbarát Laroba Wellness Hotel. A szobák mindegyike légkondicionált, az étterem büféasztalos, A’la Carte vagy menü választásos étkezéseket biztosít. A kávézóban olasz kávékülönlegességek, a bárban pedig kellemes koktélok és pálinkák segítik a kikapcsolódást. A wifi és a parkolás is ingyenes.

A szálloda wellness kínálata is lenyűgöző. Élménymedence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, merülőmedence, sókamra, többféle masszázs, és sópezsgőfürdő várja a vendégeket. Ha úgy készülünk, hogy Alsóörsön pihentető élményekben lesz részünk, hát az biztos, hogy ebben a hotelben úgy is lesz!

Kiknek ajánljuk a balatoni pihenést?

  • Akik strandolásra vágynak
  • Akik szívesen megismernék a balatoni borokat
  • Akik családdal, gyerekekkel keresnek szállást
  • Akik kedvelik a túrázást, és a kilátókat
  • Akik a természetes vizeket és a wellness élményeket is szeretik

A Balaton az egyik legjobb választás a meleg nyári napokra, foglaljátok le a legjobb szállásokat még ma! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%