9.6
Wellness + Hotelek

Édenkert a soproni Tűztorony „árnyékában”‒ csodás kilátással az Alpokaljára

1 perces olvasási idő

Képzeld el, hogy végre nem kell sietned sehová, és a ráérősen elfogyasztott, mennyei reggeli után egyenesen a napfényben fürdő medencébe vagy a masszírozó pezsgőfürdőbe vezet az utad! A wellness kalandok közben ráadásul tündérszép panoráma ölel körül az Alpokalja igéző hegyeivel és Sopron történelmi belvárosával. Jól hangzik? Akkor engedj a kísértésnek, és tervezd meg a nyári nyaralást a Hotel Sopronba****!

Macskaköves, zegzugos utcák, telis-tele mesélő történelmi épületekkel – ezek az apró részletek határozzák meg Sopron utánozhatatlan, romantikus hangulatát. A múltról suttogó kapualjak, a színesre meszelt házikók és a kulturális kincsek között barangolva olyan csodákra bukkanhatsz, mint az 58 méter magas Tűztorony, a Macskakő Gyerekmúzeum vagy a pompás tárlatokat, éttermeket rejtő Fő tér. 

Sopron történelmi belvárosát azonban egy karnyújtásnyira fekvő, különleges szálláshelyről, madártávlatból is megcsodálhatod. Pillants be a könnyen megközelíthető, kutyabarát Hotel Sopronba****, mely ellenállhatatlan vakációt kínál a felfedezőút mellé!

Mintha az édenkertbe csöppennél a Hotel Sopronban

Zöld sövények, napozásra csábító ágyak és illatos pázsit veszi körül a csillogó kültéri medencét, miközben az étteremből halk zene szűrődik ki. A hűsítő vízben elmerülve hát- és nyakmasszírozók dolgozzák ki a stresszt a fáradt izmaidból. Ám magadhoz vehetsz egy frissítő koktélt is, hogy azzal együtt kuckózz be a ringatózó fészekfotelek egyikébe! 

Édenkert a soproni Tűztorony „árnyékában”‒ csodás kilátással az Alpokaljára - Hotel Sopron
Kültéri medence

A patinás szálloda szó szerint a nyugalom szigetére repít, ahol a gyerekeknek is bőven akad kikapcsolódási lehetőség. A csemeték nem csupán csobbanhatnak, hanem játszótéren, trambulinon vagy a homokozóban is levezethetik a felesleges energiáikat. Viszont, ha aggódsz, hogy sok időt töltenek a napon, akkor beterelheted őket a Tündérkert Gyermekjátszóba is egy kis beltéri mókázásra.

Tipp! Sötétedés után a szelíd fényekkel bevont medence partja újra megtelik élettel. Hiszen a balzsamos nyári estéken kevés jobb dolog van annál, mint egy finom étel vagy ital mellett élvezni a lenyűgöző kilátást. Hagyd, hogy elbűvöljenek a ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró mesés, könnyed fogásai, melyek között külön gyerekmenü is akad!

Lazítás az ég és a víz találkozásánál

Akkor sem kell aggódni, ha az időjárás nem kedvez a szabadtéri kikapcsolódásnak, mert a Hotel Sopron**** erre is felkészült. A tetőtérben kialakított Sky Wellnessben könnyedén a fellegekben érezheted magad a kényeztető, 10 fős jakuzzi jóvoltából. A lebilincselő panoráma pedig már csak hab lesz a tortán!

Édenkert a soproni Tűztorony „árnyékában”‒ csodás kilátással az Alpokaljára - Hotel Sopron

A forró kalandokra hívó wellness szolgáltatások között gőzkabint, valamint sófalakkal ötvözött infraszaunát is találsz. Ejtőzz az elegáns pihenőtér kényelmes ágyain vagy mozgasd át magad a fitneszteremben! Ha van kedved, akkor tedd teljessé a testi-lelki feltöltődést egy 45 perces mézes masszázzsal!

Meghitt nyugalom a mesés szobákban

A négycsillagos, barátságos Hotel Sopronban könnyű lesz magad otthon érezni, de annál nehezebb lesz távozni. A légkondicionált Premium View szobák modern, fiatalos berendezése, kiváló felszereltsége garantálja a tökéletes pihenést. A kapszulás kávéfőzővel elkészített feketét pedig a balkonra is magaddal viheted, hogy így élvezd ki a Tűztorony festői látványát

Édenkert a soproni Tűztorony „árnyékában”‒ csodás kilátással az Alpokaljára - Hotel Sopron
Ptremium view szoba

A klimatizált, összenyitható kétágyas családi szobákban és tágas lakosztályokban az egész família kényelmesen elfér. A több fürdőszobának köszönhetően pedig a városnézések előtti készülődések is zökkenőmentesek lesznek. 

Tipp! A soproni Harrer Csokoládémanufaktúrán túl érdemes felfedezni az őscápát rejtő Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházat, a Fertődi Esterházy-kastélyt, illetve Ausztria csábító vidámparkját, a St. Margarethenben található  Familyparkot is!   

Ajándékozd meg magad és szeretteidet egy élményekben gazdag, csodás nyári nyaralással a Hotel Sopronban****

Soproni nyár: 5+1 kihagyhatatlan nyári program a városban >>

(Képek: Szallas.hu, Hotel Sopron)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.6
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Panoráma

9.6

Kulináris kalandok

9.3

Gyermekbarát szolgáltatások

Előnyök

  • +Üvegpanorámás Sky Wellness
  • +Közeli látnivalók
  • +Könnyen megközelíthető

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha tériszonyod van és a wellness sem a kedvenced
Megnézem