Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Elbűvölő vendégház szívvel-lélekkel Boldogkőváralján

1 perces olvasási idő

Igazi különlegesség a Zemplénben

Három gimis barátnő, Viki, Dóra és Móni elhatározta, hogy létrehoznak egy olyan vendégházat, ahol ők is szívesen megszállnának. A festői Boldogkőváraljába teljesen beleszerettek, és egy romos házikó helyén, annak elhelyezkedését és alapformáját megtartva kezdtek építkezni.

Modern tornácos vendégház

Nagyon fontosnak tartották, hogy a legjobb alapanyagokat használják fel és nem kötöttek kompromisszumot a minőség rovására. Így jött létre a Mandalaház három csodaszép lakrésze, és egy olyan vendégház, ahol a fő cél, hogy minél többet adhassanak a vendégeknek.

Tágas konyha

 

A kertben – a környéken egyedülálló módon – igazi kalandjátszóteret hoztak létre, de senkit nem hagynak program nélkül. Házon belül is szerveznek programokat – pl baracklekvárfőzést  ahíres gönci barackból – de fontosnak tartják, hogy a vendégek a környéket is megismerjék, ezért részletes programajánlót adnak nekik.

 

A legjobb kalandjátszótér a környéken

A gyerekek otthon érzik magukat

 

A logójukat Kamuti Edit mandalatervező grafikus készítette, ezek a motivumok jelennek meg a szobák falain, textíliáin is. Egyébként nem feltétlenül spirituális indítattásból választották a mandalát, hanem azért, mert kifejezi hármójuk különbözőségét, ami egy egészet alkot. A lényeg, hogy a szobák csodaszépek lettek. Ez és a hatalmas vendégszeretet is hozzájárult ahhoz, hogy a vendégház 2016-ban az év szállása lett.

 

A házban három lakrész van, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. A tágas és világos Napvarázsban négy vendég fér el kényelmesen.

Igazi Napvarázs

Külön ide készített Mandala

A Napvarázs társalgója

 

A kétszemélyes Kikelet szoba a Napvarázzsal közös előtérből nyílik, de teljesen önálló, külön fürdővel. Ez a szoba akadálymentes.

Kikelet

 

Fissesség

 

Akadálymentes fürdőszoba

 

A harmadik szoba, a Harmatcsepp egy teljesen önálló lakrész, külön bejárattal, 2 vendégnek, meghitt elvonuláshoz. A házat egyben is kivehetitek egy nyolcfős társasággal, de a szobák külön is teljes intimitást adnak egy romantikus hétvégére.

Harmatcsepp

 

A fürdőszoba is egyedi

 

Az igazi hab a tortán, vagyis az a helyi alapanyagokból készült isteni reggeli kolbásszal, tojással, friss zöldségekkel, gyümölccsel, lekvárral.

Kész a reggeli

 

 

További részletek, foglalás itt


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%