Romantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásToplisták

Erdei házikók a romantikus pihenéshez

1 perces olvasási idő
erdei házikók romantikus pihenéshez

Lépjetek ki a valóságból néhány napra kedvesetekkel, és utazzatok el felfedezni azokat a varázslatos, titkos helyeket, ahol végre minőségi időt tölthettek el együtt! Van a tarsolyunkban 10 romantikus, erdei szállás, melyek az év minden időszakában hangulatosak lesznek: rönkházak, bájos kuckók, erdei házikók és wellness kalandok – pazar panorámával kísérve… Mind csak rátok vár!

Erdei házikók a romantikus pihenéshez

1. Bájos kis kuckó: Gesztenyés Vendégház, Nagymaros

A vadregényes Dunakanyar vidéke ősszel is ezer kalandot tartogat – a tökéletes pihenéshez pedig egy igazán meghitt kis kuckót mutatunk nektek. A 2 szobás Gesztenyés Vendégház igényes és jól felszerelt környezetet biztosít majd nektek a feltöltődéshez. A fedett, kültéri medence mellett pedig ülőalkalmatosságokat is találtok, így kedvetekre időzhettek el a szabad ég alatt is.

2. Mesebeli faház: Barna Faház, Tarnaszentmária

Hangulatos erdei faház rejtőzik Egertől nem messze, Tarnaszentmárián, melyért megéri útra kelni. Szép időben ejtőzhettek a függőágyban vagy sütögethettek a kertben, amikor pedig hűvösre fordul az idő, akkor a cserépkályha mellett egy forró teával, jó könyvvel is lazíthattok. Ideális hely arra, hogy párotokkal együtt végre egymásra hangolódhassatok.

3. Szuper vendégszeretet: Fagus Panzió, Bakonybél

A Bakony csodálatos vidéke ősszel mutatja meg az egyik legszebb arcát. Foglaljatok szállást a Fagus Panzióba, ahol tágas, komfortos és erkélyes apartmanok várják, hogy beköltözzetek. Túrázzatok a természetben, frissüljetek fel a szaunában, és éljétek át a gondtalan kikapcsolódás örömét a nemrég felújított lakrészekben!

4. A nyugalom szigete: Kerekerdő Varázs Vendégház, Parád

Ébredjetek madárcsicsergésre, borozgassatok a csinos tornácon, és hajtsátok álomra a fejeteket a Parádon megbújó Kerekerdő Varázs Vendégházban! A bájos faház hegyek és erdők gyűrűjében fekszik, ahol harapni valóan friss a levegő és senki nem háborgat titeket. Ha szeretnétek kedvenceiteket is magatokkal vinni, akkor ne habozzatok, mer felár ellenében kutyát és cicát is fogadnak az erdei lakban!

5. Különleges wellness-élmény: Panoráma Villa, Szarvaskő

Egy kis wellness is jól jönne a szabi alatt? Akkor nézzétek meg közelebbről a Panoráma Villát, Szarvaskőn! Itt a pompás teraszon elhelyezkedő jakuzziból gyönyörködhettek majd a festői tájban! A 3 szoba mindegyike tiszta, rendezett és kényelmes – csak rátok vár!

6. Aludjatok rönkházban! Boróka-Villa, Velem

Szívesen töltötök időt a természetben, de még nem aludtatok rönkházban? Nos, akkor itt az ideje, hogy ezt a Kőszegi-hegység lábánál pótoljátok be! Fedezzétek fel a természetet, hódoljatok a szabadtéri sütés-főzésnek és hagyatkozzatok bátran a segítőkész vendéglátókra!

7. Rusztikus kalandok: Galamboki Rönk Vendégház, Galambok

Zalakarostól karnyújtásnyira találjátok Galambokot, ahol rusztikus, 70 négyzetméteres rönkházban pihenhetitek ki a mindennapok fáradalmait. A tóparti, jól felszerelt, komfortos házikó mindent megtaláltok, ami kellhet. A terasz pedig elképesztő kilátást ígér!

8. Földi paradicsom: Hilltop Hideout, Szentendre

Tökéletes. Ez az egy szó jut eszünkbe erről a szálláshelyről. Élvezzétek a Dunakanyarra nyíló fantasztikus panorámát a függőágyból. Nézzétek a napkeltét vagy napnyugtát egy pohár bor társaságában vagy hűvös időben gyújtsatok be a kandallóba és hagyjátok, hogy a hely szelleme átjárja a szíveteket!

9. Ezt látni kell! Puckó Vendégház, Perőcsény

A Börzsöny meseszép vonulatain épült a Puckó Vendégház, ahol stílusos és kényelmes berendezés fogad titeket – a vidéki vendégszeretettel fűszerezve. Az otthon kényelme, a táj csodái és a környéken rejlő kirándulóhelyek teszik igazán különlegessé ezt a szálláshelyet. Menjetek el, és nézzétek meg, hogy miről beszélünk!

10. Stílusos szálláshely: Terasz Vendégház, Zebegény

Sikkes, elegáns és kiválóan felszerelt kis kuckót mutatunk nektek Zebegényben, ahol a terasz mellett lusta patak csörgedezik. Ez a Terasz Vendégház. Gyönyörű berendezés, jól felszerelt helyiségek és kerti sütögetési lehetőség is rendelkezésetekre áll, ha erre a szálláshelyre adjátok a voksotokat.

A romantikus erdei házikók listájának itt nincs vége! Válogass kedvedre a szallas.hu ajánlatai között és foglald le kedvenc vendégházad! >>

Még több erdei házikó a természet ölelésében:

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
56%
Imádom
Imádom
22%
Vicces
Vicces
11%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
11%