BalcsiBarátokkalCsaládi kiruccanásNyári vakációVidéki vendégség

Eszter Ház Balatonkeresztúr – Modern és tágas, ahol a nagycsalád is kényelmesen elfér

2 perces olvasási idő

Olyan balatoni házat kerestek, ahol az egész család apraja-nagyja kényelmesen elfér, és teljesen felújított környezetben pihenhet? Megtaláltátok: tiétek lehet az egész Eszter Ház, ez a kétszintes, kifogástalanul modern és tiszta szállás, medencével és trambulinnal a kertben. A gyerkőcök is imádni fogják, pláne, hogy a helyi strandok is szuperek.

Eszter Ház Balatonkeresztúr – Modern és tágas, ahol a nagycsalád is kényelmesen elfér

Kinek érdemes az Eszter Házban foglalnia, és miért?

Főleg azoknak, akik nagyobb társasággal érkeznek, legyen az egy többgyerekes család vagy egy baráti társaság! A ház 8 személyes, de nem ám pótágyakkal bezsúfolva: a 4 külön hálószobában mind a nyolcan kényelmesen elférnek majd. Ezenfelül, ha nem szerettek úgy elutazni hazulról, hogy a fél háztartást és a gyerekek összes cókmókját vinni kell, akkor is megfelelő választás lesz ez a szállás. Az Eszter Ház felszereltsége ugyanis kiváló, ugyanúgy megtaláltok benne szinte mindent, mint otthon.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Eszter Ház Balatonkeresztúr – Modern és tágas, ahol a nagycsalád is kényelmesen elfér
Napozóágyak és trambulin az udvaron

És persze egész egyszerűen azoknak is ajánlott, akik a csendesebb balatoni településeket preferálják!

Eszter Ház – Modern, ízléses lakás, amit alig akartok majd elhagyni

Tudjátok, vannak azok a szállások, amiket tényleg csak arra használ az ember, hogy este legyen hol aludnia, de egyébként nem különösebben szívesen tartózkodik ott. Ez nem ilyen! Kicsit olyan, mintha egy lakberendezési magazint imitálna a berendezés.

Eszter Ház Balatonkeresztúr – Modern és tágas, ahol a nagycsalád is kényelmesen elfér
A nappali

Az ingyenes használatú klímával felszerelt ház kétszintes, az emeleten napozóterasszal. A 4 hálószoba mindegyikében 2 személy fér el, vannak franciaágyak és különálló ágyas szobák is. A szobák stílusa különbözik, a színes dizájnútól a letisztult fehérig, kellemes dekorációval feldobva.

A földszinti konyha egy modern amerikai apartmanra hajaz, hiszen hatalmas konyhaszigettel rendelkezik, bárszékei is vannak, és egybenyílik a szintén roppant ízléses, tágas, világos nappalival. 

Eszter Ház Balatonkeresztúr – Modern és tágas, ahol a nagycsalád is kényelmesen elfér
Hatalmas, mindennel felszerelt konyha

Ha nagycsalád vagytok, ti is biztosan ismeritek azt a frusztrációt, ami a túl kevés fürdőszobával jár együtt. Itt azonban nem kell majd sorban állni: 2 fürdőszoba van, 2 külön wc-vel, így végre nem lesz konfliktus abból, hogy ki-meddig piperészkedik. Azt mondanunk sem kell, hogy a fürdőszoba is rendkívül modern és tiszta.

Eszter Ház Balatonkeresztúr – Modern és tágas, ahol a nagycsalád is kényelmesen elfér
A két fürdőszoba egyike

A kert örömei: trambulintól a medencéig

Amilyen kellemes érzés bent tartózkodni, annyira jó lesz a kertben is relaxálni. Heverésszetek a napozóágyakon, miközben a gyerekek belefeledkeznek a mini játszótér nyújtotta kalandokba. Már most garantáljuk, hogy a kicsik kedvence a nagy trambulin lesz – sőt, talán a ti kedvencetek is…

Játszótér

Egy kis szabadtéri medence is helyet kapott a kertben, ami épp elég arra, hogy egy forró napon megmártózzatok, lehűtsétek magatokat, vagy a gyerekek pancsoljanak egy jót. Körülbelül 90-100 centi mély, 25-30 fokos vízhőmérséklettel.

Eszter Ház Balatonkeresztúr – Modern és tágas, ahol a nagycsalád is kényelmesen elfér
A körülbelül 1 méter mélységű kis kerti medence

Ha pedig leszállt az este, nincs is jobb program, mint beizzítani a kerti grillezőt, szimatolni a sülő hús illatát, hallgatni a tücsköket, netán kinyitni egy pohár bort és élvezni a nyugalmat.

Egy abszolút gyerek- és bababarát szállás

Amellett, hogy a játszótér, a trambulin és a medence sok élményt kínál a gyerekeknek, a biztonságukra is figyeltek: a lépcső fel- és lejárata biztonsági gyerekhálóval rendelkezik. Van gyerekágynemű, fürdetőkád, asztali etetőszék, hordozható kiságy és bébiétel melegítés lehetőség. Ráadásul 2 éves korig a babák számára ingyenes a szállás! Egy szó mint száz, ha egészen pici gyerekkel jöttök, akkor is nyugodtak lehettek, nem kell felcihelődni az összes otthoni gyerekholmival.

A legjobb strandok Balatonkeresztúron és a közelben

Vitorlás utcai szabadstrand, Balatonkeresztúr

Valljuk be, sokunknak a Balaton együtt jár egyfajta nosztalgiával, retró érzéssel: nos, ennek a strandnak van egy kis ilyen retró hangulata. Egy kilométer hosszú partszakasszal rendelkezik, és mellette halad el a balatoni kerékpárút nyomvonala. A strand partja gondozott füves, árnyékot adó fákkal, és itt-ott nádakkal ölelt stégek nyúlnak a vízbe. A kilátás az északi part tanúhegyeire valami csodás! A sekély víz és a fövenyes part miatt nagyon szeretik a kisgyerekesek is. 

Balatonkeresztúri szabadstrand

Balatonmáriafürdő központi, fizetős strand

Balatonmáriafürdő mindössze 2 km Balatonkeresztúrtól, és egészen változatos strandjai vannak. A szabadstrandjai mellett kiemelnénk a fizetős központi strandot, ahol teljesen megújult környezetben, magas színvonalú szolgáltatások közt strandolhattok. A part füves, a víz fokozatosan mélyül. Van WC, zuhanyzó, öltöző, játszótér, sportpálya, szabadtéri színpad, de akár kölcsönözhettek vízibiciklit és napozóágyat is, vagy befizethetitek a gyereket az ugrálóasztalra is. Az autót a strand árnyas parkolójában hagyhatjátok. 

Programötletek a környéken

Négy Évszak Játszóház, Balatonkeresztúr – színes, kreatív, interaktív

Az egyik legklasszabb játszóház a Balaton mentén, amire még a szülők is irigykednek. Mind a 4 évszak külön termet kapott, a központi szobában pedig egy kalózhajós csúszda várja az apró kalandorokat. Látszik, hogy a játszóház csak pár éve nyílt, igazi modern technológiával fokozzák az élményt, például falra vetített és mozgásvezérelt játékkal, multitouch asztallal, kapcsolókkal irányítható vasúti terepasztallal. No persze a hangulatos kuckók és hagyományos kirakó játékok sem maradnak el. 

3-12 éves kor közt fogadják a gyerekeket. Indulás előtt érdemes az aktuális nyitvatartásról érdeklődni! Belépő: gyermek 500 Ft/óra, kísérő 200 Ft/óra

Bokros hegy, Balatonkeresztúr – elő a túracipőt!

A Balatonra nyíló magaslati panoráma egy olyan dolog, amit soha nem lehet megunni! Sokfelé részünk lehet benne, és nem is feltétlen kell az olyan népszerű helyekig menni, mint például a boglári kilátó. Ilyen panorámás helyszín a Bokros-hegy is Balatonkeresztúron. A kilátás csak hab a tortán, mert az odavezetőút önmagában is szuper program: az ösvény számos botanikai érdekességet rejt, például ritka virágfajokat.  A túraútról 2 útvonalon is vissza lehet jutni a településre. Kerékpárral, kocsival, de legfőképpen gyalog érdemes teljesíteni.

Bokros-hegy, Balatonkeresztúr

Balatonmáriafürdő hajóállomás – hajózzatok a Balatonon!

Ha Balaton és hajó, akkor valószínűleg egyből a vitorlákra gondolunk, amik már-már a balatoni tájkép részét képezik. Pedig a balatoni hajókirándulásoknak is van ám hagyománya! A balatonmáriafürdői hajóállomás a forgalmasabb kikötők közé tartozik; 23 személyhajó és 4 komp közlekedik menetrend szerint. Hajózzatok el valahova: egyrészt az út önmagában élmény, másrészt olyan klassz településekre juthattok át hajóval, mint például Szigliget, ahol a szigligeti vár kihagyhatatlan látnivalót nyújt mindenki számára. Pihentessétek kicsit az autót, és irány a hajó!

Akár Szigligetre is kirándulhatunk hajóval, ahol a szigligeti vár található

További helyek, ahova kedvezménykupont kaptok, ha az Eszter Házban foglaltok szállást! A teljesség igénye nélkül:

  • Festetics-kastély, Keszthely: 20 %
  • Tavirózsa Kalandpark, Keszthely: 10 %
  • Zalakarosi-fürdő: 10 %
  • Fenyvespusztai Állatsimogató, Balatonmagyaród: 16 %
  • Csillagvár Múzeum, Balatonszentgyörgy: 20 %
  • Balatonboglár Hajóállomási hajózás: 15 %
  • Libás strand, Keszthely: 20 %

Végezetül pedig egy vendégértékelés, kedvcsinálónak:

„Szép és tiszta a ház és az udvar is. Nagyon jól felszerelt, minden megvan benne, amire csak szükség lehet. Tágas, kényelmes! Kisgyereknek is biztonságos. A tulajdonosok végtelen kedvesek, rugalmasak és segítőkészek!!! Ha Balatonra megyünk csak itt fogunk megszállni!” – család kisgyerekkel, 8 nap alapján

Fogjátok az egész családot, vagy trombitáljátok össze a baráti társaságot, és foglaljatok az Eszter Ház szálláshelyre! Kényelem, teljes felszereltség, ízléses környezet – nem nyúlhattok vele mellé! Itt tudtok foglalni >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%