Site icon Szallas.hu Blog

Celeb spotting – Ezeket a helyeket kedvelik a magyar hírességek Horvátországban


A horvát tengerpart népszerűsége töretlen a magyarok körében, hiszen ha nem is a legolcsóbb, de az egyik legkönnyebben elérhető célpont azok számára, akik autóval vágnak neki a külföldi vakációnak. Az utóbbi években azonban már számos világsztár és hazai híresség is szívesen süttette a hasát Horvátországban. Talán hihetetlennek tűnhet, de olyan sztárok is gyakran megfordulnak itt, mint Sir Anthony Hopkins, John Malkovich, Tom Cruise vagy éppen a Beckham család, de a magyar celebek sem vetik meg a horvát tengerpartot.

Induljon hát a celeb spotting, már mutatjuk is, melyek a hírességek kedvenc helyei Horvátországban!

Külföldi sztárok Horvátországban

Sir Anthony Hopkins nyaralója Horvátországban

A híres színész, Anthony Hopkins sosem titkolta, mennyire szereti Horvátországot, ahol különösen az Isztriai-félsziget nyűgözte le. Olyannyira, hogy egy ingatlant is vásárolt itt, melynek pontos helye nem nyilvános, de több forrás is említést tesz róla, hogy valahol, a tengerparttól kissé távolabb eső Groznjan környékén található.

Groznjan

Ha ti is szívesen felfedeznétek a környéket, akár Groznjan városában is foglalhattok szállást ebben a hangulatos nyaralóházban, vagy válogassatok Isztria legszebb tengerparti szálláshelyei közül:

A horvát gyökerekkel rendelkező John Malkovich kedvenc nyaralóhelyei Horvátországban

John Malkovich apai nagyszülei horvátok voltak, így a színész második otthonaként is tekint Horvátországra. Gyakran pihen itt családjával, így aki szemfüles, bárhol összefuthat vele, de leginkább a két kedvenc szigetén van erre a legtöbb esély. Ezek pedig nem mások, mint Vis-sziget és Hvar-sziget, melyeken a szallas.hu is több szuper szálláslehetőséget kínál:

Dubrovnik és Split, a külföldi hírességek kedvelt üdülővárosai Horvátországban

Ha a tengerparti pihenés mellett egy kis városnézés is szóba jöhet, akkor Dubrovnik vagy Split tökéletes választás lesz. Nem gondolják ezt másként a külföldi hírességek sem. Az elmúlt években Dubrovnikban vakációzott például Demi Moore, Jon Bon Jovi, Tom Cruise, Giorgio Armani, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, vagy éppen a Kurt Russel és Goldie Hawn páros is.

Dubrovnik óvárosa

Split talán kissé lemaradt Dubrovnikkal szemben, de azért itt is esélyes, hogy belebotlunk egy világsztárba, ha nyitott szemel járunk. Emilia Clarke színésznő több hírességgel karöltve a Trónok harca forgatásakor járt mindkét városban, de egy nyilatkozatában mégis Splitet emelte ki favoritként. Salma Hayek és Owen Wilson is összekötötték a kellemeset a hasznossal, és bár eredetileg egy forgatás miatt érkeztek Splitbe néhány éve, de azért a hírességek pihenésre is időt szakítottak Horvátországban.


Dubrovnik kihagyhatatlan látnivalói:

Városnézés Splitben:

Ezeket a helyeket kedvelik a magyar hírességek Horvátországban

Szabó Zsófi Rovinjban pihent

Tavaly nyáron Szabó Zsófi Rovinjban töltött egy hetet kisfiával, ami az Isztriai-félsziget egyik legjelentősebb turisztikai célpontja. Rovinjt nem csak a gyönyörű strandjai miatt kedvelik a turisták, óvárosának köszönhetően egy igazi ékszerdoboz.

Három tuti apartman Rovinjban:

Iszak Eszter is szívesen időzik Horvátországban

Iszak Eszter szívesen pihen Horvátországban és a nyaralás pillanatait gyakran meg is osztja Instagramján.

Ha szívesen felkeresnéd te is Eszti 2020-as vakációjának helyszínét, válogass a Medulinban található szállásajánlataink közül >>

Bolond nyár a Krk-szigeten Szandival?

Szandi 2019-ben egy klipforgatás kedvéért utazott Horvátországba, itt vették fel a Bolond nyár című dal klipjének paradicsomi jeleneteit. Krk szigete minden bizonnyal mély benyomást tett az énekesnőre, hiszen Instagram-oldalának tanúsága szerint még ennyi idő távlatából is szívesen gondol vissza a helyre. Ki tudja, idén talán ismét fel is keresi egy családi vakáció alkalmával.

Strand Baskában a Krk-szigeten

Ha te is éppen ide tervezed a nyaralást, ezt a 7 helyet feltétlenül vedd fel a bakancslistádra:


Szállások Krk szigetén >>

Kiszel Tünde 2021-es favoritja: Zadar

2021-ben Kiszel Tünde lányával és nővérével töltötte vakációját a Horvátországban, Dalmácia fővárosában. Zadar kétségtelenül tökéletes választás volt, hiszen Magyarországról is könnyen elérhető, van néhány igazán remek strandja, és az óvárosa is kihagyhatatlan.

Zadar

Utazási tippjeink, szállásajánlataink és a legjobb helyek a városban:

Ha 2022-ben Horvátországba tervezitek a nyári vakációt, járjatok nyitott szemmel, mert minden esély megvan rá, hogy valamelyik magyar, vagy akár világhírű sztárral együtt strandoljatok!

(Képek: shutterstock, instagram)


Exit mobile version