HorvátországKülföldi kalandok

Celeb spotting – Ezeket a helyeket kedvelik a magyar hírességek Horvátországban

1 perces olvasási idő

A horvát tengerpart népszerűsége töretlen a magyarok körében, hiszen ha nem is a legolcsóbb, de az egyik legkönnyebben elérhető célpont azok számára, akik autóval vágnak neki a külföldi vakációnak. Az utóbbi években azonban már számos világsztár és hazai híresség is szívesen süttette a hasát Horvátországban. Talán hihetetlennek tűnhet, de olyan sztárok is gyakran megfordulnak itt, mint Sir Anthony Hopkins, John Malkovich, Tom Cruise vagy éppen a Beckham család, de a magyar celebek sem vetik meg a horvát tengerpartot.

Induljon hát a celeb spotting, már mutatjuk is, melyek a hírességek kedvenc helyei Horvátországban!

Külföldi sztárok Horvátországban

Sir Anthony Hopkins nyaralója Horvátországban

A híres színész, Anthony Hopkins sosem titkolta, mennyire szereti Horvátországot, ahol különösen az Isztriai-félsziget nyűgözte le. Olyannyira, hogy egy ingatlant is vásárolt itt, melynek pontos helye nem nyilvános, de több forrás is említést tesz róla, hogy valahol, a tengerparttól kissé távolabb eső Groznjan környékén található.

Celeb spotting – Ezeket a helyeket kedvelik a magyar hírességek Horvátországban
Groznjan

Ha ti is szívesen felfedeznétek a környéket, akár Groznjan városában is foglalhattok szállást ebben a hangulatos nyaralóházban, vagy válogassatok Isztria legszebb tengerparti szálláshelyei közül:

A horvát gyökerekkel rendelkező John Malkovich kedvenc nyaralóhelyei Horvátországban

John Malkovich apai nagyszülei horvátok voltak, így a színész második otthonaként is tekint Horvátországra. Gyakran pihen itt családjával, így aki szemfüles, bárhol összefuthat vele, de leginkább a két kedvenc szigetén van erre a legtöbb esély. Ezek pedig nem mások, mint Vis-sziget és Hvar-sziget, melyeken a szallas.hu is több szuper szálláslehetőséget kínál:

Dubrovnik és Split, a külföldi hírességek kedvelt üdülővárosai Horvátországban

Ha a tengerparti pihenés mellett egy kis városnézés is szóba jöhet, akkor Dubrovnik vagy Split tökéletes választás lesz. Nem gondolják ezt másként a külföldi hírességek sem. Az elmúlt években Dubrovnikban vakációzott például Demi Moore, Jon Bon Jovi, Tom Cruise, Giorgio Armani, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones, vagy éppen a Kurt Russel és Goldie Hawn páros is.

Celeb spotting – Ezeket a helyeket kedvelik a magyar hírességek Horvátországban
Dubrovnik óvárosa

Split talán kissé lemaradt Dubrovnikkal szemben, de azért itt is esélyes, hogy belebotlunk egy világsztárba, ha nyitott szemel járunk. Emilia Clarke színésznő több hírességgel karöltve a Trónok harca forgatásakor járt mindkét városban, de egy nyilatkozatában mégis Splitet emelte ki favoritként. Salma Hayek és Owen Wilson is összekötötték a kellemeset a hasznossal, és bár eredetileg egy forgatás miatt érkeztek Splitbe néhány éve, de azért a hírességek pihenésre is időt szakítottak Horvátországban.


Dubrovnik kihagyhatatlan látnivalói:

Városnézés Splitben:

Ezeket a helyeket kedvelik a magyar hírességek Horvátországban

Szabó Zsófi Rovinjban pihent

Tavaly nyáron Szabó Zsófi Rovinjban töltött egy hetet kisfiával, ami az Isztriai-félsziget egyik legjelentősebb turisztikai célpontja. Rovinjt nem csak a gyönyörű strandjai miatt kedvelik a turisták, óvárosának köszönhetően egy igazi ékszerdoboz.

Három tuti apartman Rovinjban:

Iszak Eszter is szívesen időzik Horvátországban

Iszak Eszter szívesen pihen Horvátországban és a nyaralás pillanatait gyakran meg is osztja Instagramján.

Ha szívesen felkeresnéd te is Eszti 2020-as vakációjának helyszínét, válogass a Medulinban található szállásajánlataink közül >>

Bolond nyár a Krk-szigeten Szandival?

Szandi 2019-ben egy klipforgatás kedvéért utazott Horvátországba, itt vették fel a Bolond nyár című dal klipjének paradicsomi jeleneteit. Krk szigete minden bizonnyal mély benyomást tett az énekesnőre, hiszen Instagram-oldalának tanúsága szerint még ennyi idő távlatából is szívesen gondol vissza a helyre. Ki tudja, idén talán ismét fel is keresi egy családi vakáció alkalmával.

Celeb spotting – Ezeket a helyeket kedvelik a magyar hírességek Horvátországban
Strand Baskában a Krk-szigeten

Ha te is éppen ide tervezed a nyaralást, ezt a 7 helyet feltétlenül vedd fel a bakancslistádra:


Szállások Krk szigetén >>

Kiszel Tünde 2021-es favoritja: Zadar

2021-ben Kiszel Tünde lányával és nővérével töltötte vakációját a Horvátországban, Dalmácia fővárosában. Zadar kétségtelenül tökéletes választás volt, hiszen Magyarországról is könnyen elérhető, van néhány igazán remek strandja, és az óvárosa is kihagyhatatlan.

Celeb spotting – Ezeket a helyeket kedvelik a magyar hírességek Horvátországban
Zadar

Utazási tippjeink, szállásajánlataink és a legjobb helyek a városban:

Ha 2022-ben Horvátországba tervezitek a nyári vakációt, járjatok nyitott szemmel, mert minden esély megvan rá, hogy valamelyik magyar, vagy akár világhírű sztárral együtt strandoljatok!

(Képek: shutterstock, instagram)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
75%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
13%
Nem tetszik
Nem tetszik
13%