Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásTéli tájolóVárosnézések

Hangolódj a karácsonyra a győri Hotel Rába City Centerrel!

1 perces olvasási idő

Kürtőskalács illata, gőzölgő forralt bor és szikrázó fényjáték vár a győri adventi vásárban, mely november 29-én, délután 17 órától nyitja meg kapuit. Merülj el a karácsonyi forgatagban és foglalj szobát a barokk belváros patinás szállodájába: a Hotel Rába City Centerbe!

Hangolódj a karácsonyra a győri Hotel Rába City Centerrel!
A karácsonyi vásár fényeit a szobánk ablakából is megcsodálhatjuk

Belvárosi nyüzsgés Győrben

A háromcsillagos Hotel Rába City Center klasszikus épülete a kisalföldi megyeszékhely egyik legjobb helyen fekvő szálláshelye, mely a város szívében, az adventi vásár közepén található. A hotel tágas, jól felszerelt szobáival remek választás lehet a családosoknak, de azoknak is bátran ajánljuk, akik szeretnék egy kicsit átérezni a karácsonyi hangulatot vagy romantikus sétára indulnának a nyüzsgő belvárosban. 

Hangolódj a karácsonyra a győri Hotel Rába City Centerrel!
Adventi vásár a Széchenyi téren

Csavaros klasszikusok és menő bisztróételek

A Hotel Rába City Center aljában található, különleges hangulatú Belga Étterem és Sörözőben kulináris élvezetekben lehet részed: az étlapon a klasszikus fogásokba is igyekeznek rafinériát csempészni, míg a bisztró kínálatból club szendvicset és csirkeburgert is választhatsz. A legkisebbek sem maradnak éhen: a gyerkőcöknek külön leves, főétel és desszertkínálattal készülnek a szakácsok. A téli szezonban ráadásul szezonális specialitásokkal igyekszik tovább fokozni az étterem az ünnepi hangulatot. Az ízletes ételeket pedig remek italokkal öblítheted le: zamatos borok és sörkülönlegességek sorakoznak a pultban.

Hangolódj a karácsonyra a győri Hotel Rába City Centerrel!
Házias, mégis modern ételkínálattal várnak a szálloda éttermében

Családosok álma

Az épület 6 emeletén 134 szoba, 21 lakosztály és 4 rendezvényterem is osztozik – a már említett étterem mellett. Pároknak a standard és a standard plus szobákat ajánljuk, míg a gyerekekkel érkezőknek a tágasabb superior családi szobát és a két, valamint három hálószobás lakosztályokat javasoljuk. Fontos kiemelni, hogy a szálláshely baba- és gyermekbarát is, így 6 éves kor alatt ingyenesen szállhatnak meg a lurkók, a legkisebbeknek (0-24 hónapos korig) pedig asztali etetőszéket, bébiétel melegítési lehetőséget és kiságyat is fel tudnak ajánlani szükség esetén.

Wellness kicsiknek és nagyoknak

A folyók városában természetesen  wellness örömökben is részed lehet. A Hotel Rába City Centerhez közel, a Rába Quelle Gyógy-, Élmény- és Termálfürdő egész napos kikapcsolódást ígér a felnőtteknek és a gyerekeknek is: szaunakerttel, vízi csúszdával, gyógy- és élménymedencékkel várnak. A téli hidegben a kültéri medencék meleg vize párával ölel körül úszás közben, így a csillagos ég alatt gyönyörködhetsz az eléd táruló történelmi épületekben.

Kiválóan megközelíthető

Bármilyen közlekedési eszközzel érkeznél a Hotel Rába City Centerbe, nem kell  aggódnod: a buszpályaudvar és a vasútállomás is pár perces sétára található, autódat pedig a szálloda kültéri parkolójában, fedett garázsában vagy a 200 méterre található Jókai úti parkolóházban is hagyhatod. A mélygarázsban a parkolási díj: 5 EUR/nap, a parkolóházban pedig 200 Ft/óra a tarifa.

Panoráma az erkélyről a gyönyörű belvárosi látképpel

Búcsúztasd Győrben az óévet! Szilveszter a barokk város szívében 2019. december 29. -2020. január 3-ig (min. 2 éj)

Amennyiben min. 2 éjszakára foglalsz szállást gazdag büféreggelivel és 3 fogásos vacsorával várnak, az ár pedig tartalmazza a szilveszteri gálavacsorát is zenés-táncos mulatsággal. A program során 5 fogásos exkluzív vacsorával, üdvözlőitallal és éjféli büfével készülnek a szervezők, miközben Korda György és Balázs Klári lép fel. Az est hangulatát a Repeta Gang is fokozza. A szálloda szolgáltatásai közé tartozik még a szauna és fitness terem is.

A szállás linkjét itt találod >>

Hangolódj a karácsonyra a győri Hotel Rába City Centerrel!

Angyalséta a belvárosban

Decemberben különleges Angyalsétákat tartanak Győrben, melyek során bepillantást nyerhetsz több barokk épület és templom titkaiba, miközben angyali történeteket hallgathatsz.

Jegyárak: A program részvételi díja 2.800 Forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 2.300 Forint.

Angyalséta a belvárosban

Dátumok: 

  • december 7., szombat 9.30-12 óra
  • december 15., vasárnap 15-17.30 óra
  •  december 21., szombat 9.30-12 óra

Spórolj velünk! Ha a szallas.hu-n keresztül foglalod le a szállást, akkor egy további 20%-os kedvezménnyel is megjutalmazunk, melyet felhasználhatsz a győri városnéző séták során!

A tematikus városnézés linkjét ITT találod.

Mit érdemes megnézni Győrben? 

Tovább a Hotel Rába City Center oldalára >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%