Tippek utazáshoz

Tölts fel fotót a házi kedvencedről és nyerj wellness hétvégét!

1 perces olvasási idő

Gyakran eszedbe jut, hogy akár szépségversenyen is indulhatna a cicád? A szomszédok véleménye szerint is a Te kutyád a legvagányabb eb az utcában? Ne rejtsd el a világ elöl házi kedvenceidet, most itt a lehetőség, hogy mindenki megismerje őket!

2018. szeptember 17. és október 3. között a szallas.hu oldalán Házikedvenc fotópályázat indul, amelynek során több mint 400.000 Ft értékű nyeremény talál gazdára.

Mi a teendő?

1.Tölts fel egy fotót házi kedvencedről egy rövid leírás (emlék, élmény stb.) kíséretében.

2. Gyűjts szavazatokat a fotódra! 

3. Nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

Nyeremények

Fődíj: Vásárlási utalvány neked és kedvencednek!

A legtöbb érvényes szavazatot összegyűjtő, házi kedvencéről képet feltöltő játékos 100.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyer, melyet a nyertes a Petissimo webáruházában tud levásárolni 2018.12.31-ig!

2. hely: Álompihenés egy szeretteddel és a kedvenceddel!

A második legtöbb érvényes szavazatot összegyűjtő, házi kedvencéről képet feltöltő játékos 2 éj / 2 fő részére szóló wellness utalványt nyer a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****+superior-ba, félpanziós ellátással, ahová a házi kedvencét is szeretettel várják!

3. hely: fantasztikus kikapcsolódás Tokajban!

A harmadik legtöbb érvényes szavazatot összegyűjtő, házi kedvencéről képet feltöltő játékos 2 éj / 2 fő részére szólós pihenést nyer a Hotel Kelep Tokaj***-ba, ráadásul házi kedvencét sem kell otthon hagynia!

Fotózás a kedvenceddel:

Az összes szabályos nevező között házi kedvenc fotózást sorsolunk ki, hogy a lehető legjobb képek kerüljenek ki otthon a polcra!

A szavazók is nyerhetnek:

A játék végén a szavazók között kisorsolunk egy utalványt: 3 nap (2 éjszaka) pihenés, 2 fő + 1 házi kedvenc részére a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa****-ba, all inclusive ellátással!

Támogasd a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolát!

A házi kedvenceiddel most nem csak nyerni, hanem jótékonykodni is lehet! Minden szavazat után 3 Ft-ot adományozunk a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának! Támogasd Te is a kedvencek és gazdáik boldogságát egy vokssal!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%