HorvátországCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokKülföldi kalandokNyári vakáció

Már te is nagyon vágysz a tengerpartra? – tervezd meg most a horvát nyaralásodat kedvezményesen

2 perces olvasási idő

Közeli strand, nyugodt, felszabadult életérzés, egy jó koktél és finom ételek – bár március közepe van, sokan álmodozunk már arról, hogy milyen jó lesz majd ezeket megélni a horvát nyaraláson. Hoztunk most néhány olyan szállást, ami segít abban, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk az álomnyaraláshoz. A következő 15 szálláshely amellett, hogy minden kényelmi igényünket kielégítheti, most még 5 és 20% közötti kedvezményt is kínál, ha március 21-ig foglalunk. 

Érdekes tény, hogy több kutatás alapján is már az utazás tervezgetése boldogabbá tesz bennünket. Talán mindannyian ismerjük a boldog várakozás és tervezgetés érzését. Ezt a jó érzést fokozhatja, ha ez egy-két hónappal a szabadság előtt történik és olyan személlyel együtt tesszük, akiben nagyon megbízunk. 

Megmutatjuk nektek, hogy szállásszakértőink melyik horvát úticélokat és szállásokat ajánlják

Ahol a horvát nyaraláson mediterrán életérzés és romantikus wellness vár: 

Hotel Pinija Petrčane**** 

A négycsillagos hotel Zadar mellett, a mediterrán hangulatú Petrčane-ben található. A félsziget gyönyörű tájjal és nyugalommal vár.  A faluban  emellett  rengeteg  kávézó, étterem és bolt sorakozik. A környező olajfaültetvényeken keresztül számos út vezet, ahol kedvünkre válogathatunk a túra- és kerékpárútvonalakból.

A hotelben találunk kültéri és beltéri medencét, romantikus wellness ajánlatokat, különböző masszázs kezeléseket, éttermet. Ha egy finom italra vágynánk, akkor a hotel bárja is vár bennünket. 

Az örökmozgóknak fitness teremmel, minigolf pályával, csoportos edzésekkel, és bérelhető biciklikkel kedveznek. . 

Hotel Pagus Pag****

Tökéletes kényelem és kikapcsolódás egy romantikus horvát szigeten – ha ilyen élményt keresünk, akkor a Hotel Pagus Pag kiváló választás lehet. A vendégeket az éttermük teraszáról lélegzetelállító kilátással várják, ahol egy romantikus vacsora mellett gyönyörködhetünk a tengerparti naplementében.

 A szálloda wellness és spa részlege pedig több mint 1200 négyzetméteren kínálja a szolgáltatásait. Találunk itt finn szaunát, whirlpoolt, szoláriumot, emellett a bőrünket különböző masszázsokkal és kozmetikai kezelésekkel is kényeztethetjük.

Az óvárost mindössze öt perc, tengerparton megtett sétával elérhetjük, ahol a legkülönbözőbb kávézók, éttermek és bárok várnak minket. 

Hotel Hedera Rabac****

A négycsillagos hotelt az Isztriai félsziget keleti oldalán, Rabac városában találjuk. A szállás Horvátország egyik legszebb öblében fekszik, ami ideális helyszín lehet családok, barátok és párok számára is. 

A szállodában kültéri úszómedence, fűtött belső medence, wellness és fitness részleg, emelett teniszpálya is vár bennünket. A városközpontot mindössze 800 m-re találjuk, ahol minőségi éttermek várnak minket helyi fogásokkal.

Hotel Faraon Trpanj***

A szálloda 115 szobával várja a kikapcsolódni vágyókat. Ha a házi kedvenceinket is vinnénk, itt ennek sincs akadálya. A szálloda alig egy perc sétára helyezkedik el a tengerparttól, a teraszáról hűs tengeri szellő és gyönyörű kilátás mellett ehetjük és ihatjuk a jobbnál jobb horvát borokat és mediterrán ételkülönlegességeket.

Ha kirándulni is szeretnénk a nyaralás alatt, akkor mindenképpen nézzük meg a közeli borvidéket és olivaültetvényeket! Ha azonban inkább láblógatásra vágyunk, akkor a hotel wellness szolgáltatásait is érdemes kipróbálnunk. 

Hotel Dražica Krk***

Ha itt szállunk meg, akkor ébredés után rögtön a tengerpartot csodálhatjuk, hiszen közvetlenül a víz mellett épült. Amíg a felnőttek a kültéri medencékben hüssölnek egy finom itallal a kezükben, addig a szálláshely a gyerekek boldogságát egy vízicsúszdával biztosítja. 

A hotelben fitneszközpont, teniszpálya, minigolf pálya és masszázsszalon is a kényelmünket szolgálja. 

Apartmanok, ahol biztosan örömteli és kényelmes lesz a horvát nyaralás:

Pansion Tota Starigrad  

A panzió saját éttermében ízletes mediteran ételeket kínál. Ha jóllaktunk, akkor már csak száz métert kell megtennünk, hogy a homokos strandon barnuljunk. 

Apartman Harmonia Bibinje 

A Kavicsos strand alig 50 méterre található a szálláshelytől. Ha a kutyánkat vagy cicánkat vinnénk magunkkal, itt annak sincs akadálya. Az apartmanokat egyaránt ajánljuk nagycsaládosoknak és baráti társaságoknak is. 

Apartmani Marušić Lopar

Az apartman igazi fellegvár a kisgyerekes családok számára. A szállásadó játszótérrel, hordozható kisággyal, asztali etetőszékkel, gyerekfellépővel, trambulinnal, fürdetőkáddal várja a kicsiket. A szállás a házi kedvenceinket is szívesen fogadja, és a kényelmesebb megérkezést saját, ingyenes parkoló biztosítja. A Homokos strandot alig 500 méterre találjuk. 

Apartmani Stella Umag 

Ettől a szállástól alig 50 méterre találjuk a tengerpartot. A kiskendvenceinket is szívesen fogadják, minket pedig a saját éttermükben készített finom fogásokkal várnak. 

Apartmani Buovac Dramalj

Ha tágas szobákra, gyönyörű virágoskertre és olyan teraszra vágysz, ahonnan minden reggel a tengerpart látványa mellett szürcsölheted a kávét, akkor ez egy tökéletes választás lehet számodra. 

Apartmani Zaric Krk

A szállás a kicsiket trambulinnal, bébiétel-melegítési lehetőséggel és kisággyal, a nagyokat ingyenes parkolóhellyel és kültéri medencével várja. 

Apartment Alen Vir

Itt is szívesen fogadják a kutyusokat és a cicákat, akikkel együtt üldögéltünk az erkélyünkön és a teraszokon

Apartman Draga Metajna

A közvetlenül a parton épült szálláshely ingyenes parkolást, tágas teraszokat és grillezési lehetőséget is biztosít számunkra. 

Apartman Anamaria Zadar 

Alig 400 méterre két strandot is találunk ettől a szállástól, de ha már reggel szeretnénk napfényben fürödni, azt a szobánkhoz tartozó erkélyről is megtehetjük. 

Apartments Cvita Trogir 

A vízpartot alig két perc sétára találjuk. Emellett az apartmanban tágas fürdőszoba, kényelmes szobák és virágokkal díszített erkély és kert vár. 

Ha még több horvát tengerparti szállás közül szeretnél böngészni, akkor a Szallas.hu oldalán megteheted. Megnézem >> 

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%