9.7

Vigyázz, kész, Balaton! – Ezért telitalálat a privát strandos Hotel Club Tihany

1 perces olvasási idő

Ha eddig csak az tántorított el egy tihanyi nyaralástól, hogy nem találtad meg a tökéletes szállást, akkor szuper hírem van a számodra. Hadd mutassam be neked a frissen megújult Club Tihanyt! Egy négycsillagos üdülőparadicsomot saját partszakasszal, ahol a izgő-mozgó gyerekektől kezdve a pihenésre vágyó felnőttekig mindenki megtalálja a számításait.

Pörgesd fel a szürke hétköznapokat és pattanj fel a balatoni nyár életérzésre, mert ezen a panorámás szálláshelyen szóba se jöhet az unalom!

Miért a Club Tihany?

Hétvégi kiruccanáson töröd a fejed? Netán már a családi nyaraláshoz gyűjtöd az ihletet? Bármelyik is legyen a válasz, a Hotel Club Tihany**** szolgáltatásaival nem nyúlhatsz mellé! Nézzük, milyen érvek szólnak a Balaton-felvidék legnagyobb üdülőközpontja mellett.

#1 Megigéző balatoni panoráma és saját strand

Most egy pillanatra engedd el magad, és képzeld el a következő helyzetet. Nyár van, egy pihe-puha ágyban nyújtózkodsz, aztán gondolsz egyet, felkapod a fürdőrucit és pár perccel később már a Balaton hűs hullámai ölelnek körbe. És tudod, mi a legjobb? Még drága strandbelépőt sem kellett fizetni!

Vigyázz, kész, Balaton! – Ezért telitalálat a privát strandos Hotel Club Tihany
Panorámás strand

Ha tetszik az ötlet, akkor a Club Tihany tuti levesz majd a lábadról. A szálloda ugyanis közvetlenül a vízparton fekszik és tartozik hozzá egy igen mutatós, 500 méteres, privát partszakasz is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a pazar kilátást egy 13 hektáros őspark keretezi.

#2 Garantált wow-hatás: a Hotel Club Tihany teljesen megújult

A Club Tihany életében 2022. a megújulás éve. A négycsillagos üdülő komoly ráncfelvarráson esett át az utóbbi időszakban, így április 8-tól megszépült közös terek, modernizált szobák és vadiúj wellness-, spa- és beauty szolgáltatások koronázzák meg az itt töltött pihenést. 

Ezt tudtad? 160 elbűvölő, vízparti bungalow áll a rendelkezésedre, ha egy lépéssel közelebb szeretnéd érezni magad a természethez.

Vigyázz, kész, Balaton! – Ezért telitalálat a privát strandos Hotel Club Tihany
Hangulatos faházikó

Emellett a gasztronómia is szintet lépett: az étteremben és a büféasztalon már szélesített választék csábítja az ételérzékenységben szenvedőket, valamint a vegetáriánusokat

Ugye, hogy vétek lenne kihagyni ezt az élményt? Itt az idő betervezni egy könnyed tavaszi kikapcsolódást, hogy az elsők között tesztelhesd az újdonságokat!

#3 Szuper család- és gyerekbarát programok

Ha te szoktad megszervezni a családi nyaralást, akkor jól tudod, mennyire nehéz összehozni egy zökkenőmentes utat. Olyat, ahol korosztálytól függetlenül mindenki jól érezheti magát. A Hotel Club Tihany szerencsére leveszi a válladról ezt a terhet: hihetetlenül klassz a programkínálat, a család apraja-nagyja megtalálja majd köztük a kedvenc időtöltését.

Íme egy kis ízelítő

  • Változatos gyerekanimációs programok
  • Gyermekmegőrző
  • Vízisportok (vitorlás, szörf, SUP, kajak)
  • Felnőtt animáció, ismerkedős és táncos estek
  • Sport programok (bringatúra, Nordic Walking, röplabda, tenisz, stb.)
  • Gyermek pancsoló, csúszdák
  • Játszótér

#4 Neked is jár a kényeztetés: wellness üdülés a Balatonnál

Szép és jó dolog az aktív pihenés, de van, hogy a vágyott testi-lelki feltöltődést csak a wellness szolgáltatások tudják elhozni. Még jó, hogy a Hotel Club Tihany ezen a téren is a maximumot nyújtja! 

Vigyázz, kész, Balaton! – Ezért telitalálat a privát strandos Hotel Club Tihany
Élménymedence

Az üdülő wellness és spa világa 1200 m2-es, amelyet a szállóvendégek ingyenesen vehetnek birtokba. Kényeztető kezelések, masszázs, szauna és jakuzzi verseng a figyelmedért, ráadásul egy élményelemekkel gazdagított medencében is ellazulhatsz, ha úgy tartja kedved.

#5 Kalandra fel! Tárt karokkal várnak Tihany látnivalói

Tihany minden kétséget kizáróan Magyarország egyik legfényesebb ékköve. Egy bakancslistás kirándulóhely, ahol elkápráztat a természet. Ahol szinte lépten-nyomon  történelmi kincsek rejtőznek. Egy település, ami egész évben ütős éttermi élményekkel hívogat. Neked csupán annyi a dolgod, hogy időt szakíts a felfedezésére.

Kihagyhatatlan tihanyi látványosságok

A legjobb gasztrohelyek Tihanyban

Mostmár minden a kezedben van ahhoz, hogy részese lehess egy tökéletes tihanyi üdülésnek. Ne hagyd, hogy csak ábránd maradjon a Balaton-parti álompihenés!

(Képek: Szallas, hu, shutterstock, maiutazas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
88%
Imádom
Imádom
13%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.7
Szállásszakértőnk véleménye és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.7

Változatos gyerekanimációs programok

9.5

Vegetáriánus fogások a hotel éttermében

10.0

Kilátás

Előnyök

  • +Csodálatos látnivalókat találsz a közelben
  • +Könnyen odatalálsz, bármivel is érkezel
  • +Minden igényt kielégítő wellness részleg vár

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha inkább eldugottabb szállást keresel.