Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekRomantikus kikapcsolódás

Hotel Piroska Bükfürdő **** – Vidd magaddal a családot is!

1 perces olvasási idő

Egy családias, barátságos és minden igényt kielégítő szálláshelyet keresel a nyaraláshoz, ahol végre átadhatod magad a felhőtlen kikapcsolódás élményének? Akkor nem kell tovább keresgélned, mert a Bükön található wellness szálloda, a Hotel Piroska**** , amit neked találták ki! Fedezd fel az izgalmas wellness világot és a hagyd, hogy magukkal ragadjanak az élmények!

Hotel Piroska ****, wellness

Ahol az Alpokalja és a Kisalföld összefonódik, ott találod meg hazánk egyik legvonzóbb turistacélpontját, a gyógyvízéről messze földön híres Büköt, ha pedig nyaralásról van szó, akkor miért ne választanád a város egyetlen négycsillagos szállodáját a vakáció színhelyének? A Hotel Piroska **** kitűnő választás.

Hotel Piroska ****, szoba

Az ízlésesen megálmodott szobákban öröm lesz minden eltöltött pillanat, mert a hálóhelyiségek nem csupán jól felszereltek, hanem igazán kényelmesek is – kialakításuknál ügyeltek rá, hogy antiallergének és állatbarátok legyenek. A gyerkőccel érkezőknek jó szolgálatot tesznek az összenyitható szobák, melyek kifejezetten a családok igényeire vannak szabva és külön fürdőszobával is rendelkeznek, így végre a szülőknek is lesz lehetősége a kettesben töltött időre. 

Egy hamisítatlan gyermekbarát szálláshely

A Hotel Piroskában**** biztosan nem fognak az unalomtól nyafogni a gyerkőcök, mert a flipperrel, billiárddal, csocsóval és megannyi más élményelemmel ellátott játszószobában mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet. A Tulipán teremben pedig az egész család átadhatja magát az önfeledt mókázásnak az x-boxnak, krétafalnak és a ping-pongnak köszönhetően.

Hotel Piroska ****, családbarát wellness

Szép időben a szabad ég alatt várja a lurkókat az izgalmas játszótér a hatalmas trambulinnal, az óriás sakkal és a kalandra csábító mászókával, de kérésre gyermekbiciklit és kismotort is tudnak biztosítani a hotelben. Az igazi vízi csibék szívét mégis a hangulatos gyermek wellness-részleg rabolja el leginkább.

Hotel Piroska ****, családbarát wellness

Wellness élmények a tökéletes kikapcsolódásért, Hotel Piroska ****

Természetesen nem csupán a lurkók lelhetik örömüket a feng shui elvei szerint épült wellness oázisban, hanem a felnőttek is. Élvezd az izmokat ellazító nyakzuhanyt és a csiklandozó masszázsfúvókákat a kellemes hőmérsékletű élménymedencében, nyári hőségben pedig barnítsd a vállaidat a kültéri medence falának támaszkodva a hűsítő hullámok között

Hotel Piroska ****, wellness

Az egészség és a tökéletes testi-lelki feltöltődés jegyében érdemes felderíteni a változatos szauna kínálatot is, ahol nem csupán a gyakorlott hőfürdőzők, hanem a kezdők is meglelhetik a számukra leginkább megfelelő szaunaélményt. Teszteld le az érzékekre ható, aromaterápiás török gőzfürdőt és utána nyújtózz el a változatos színekben játszó tepidáriumban!

Hotel Piroska ****

Az sem probléma, ha az egész napos vízi kalandok során megszomjazol vagy csupán egy kis édességre vágysz, mert a wellness részlegben ízletes frissítőket, kávékat és hűsítő jégkrémet is be tudsz szerezni.

Terülj, terülj asztalkám!

Egy jó nyaraláshoz az is hozzátartozik, hogy a hasunkat is kényeztessük egy kicsit, amire a szálláshely kiváló, vintage stílusú éttermében lehetőség nyílik. A fogások a hazai gasztrokedvenceket tükrözik vissza a házias ízvilággal megfűszerezve. Az étlapon szereplő helyi termelőktől begyűjtött nyalánkságokat pedig nem érdemes kihagyni.

svédasztal
Svédasztal

Szerencsére az étteremben maximálisan odafigyelnek az ételérzékenységgel küzdőkre és a diétázók igényeire, így rugalmasan teljesítik az extra kéréseket is. A legkisebbeknek pedig gyermeksarokkal és speciális büfével kedveskednek.

Válaszd a Hotel Piroskát **** és legyen részed egy felejthetetlen nyaralásban, ahol ezer élmény vár rád!

A szállás linkjét itt is megtalálod: HOTEL PIROSKA **** további információk

TOP 10 vidéki wellness hotel Magyarországon – Friss lista!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%