Járd be játszva az országot! Letölthető memória játék kicsiknek és nagyoknak

Szallas.blog.hu 2021-01-22
szallas.blog.hu

Mi a legjobb program este 8 után? Hát egy kis játék. Itt az ideje az otthon kényelméből, játszva felfedezni Magyarország legnépszerűbb tájait! Letölthető memória játékunkban a 2020-as év, 20 legnépszerűbb turisztikai települését gyűjtöttük össze egy pakliba. Akár egyedül, akár a családdal közösen vágtok bele, a szórakozás nem marad el.

Járd be játszva az országot! Letölthető memória játék kicsiknek és nagyoknak

Miért éppen memória játék?

Játszva fejleszti a figyelmet, a felfedezés élményével mutatja be Magyarország legnépszerűbb településeit, ahol akár már Ti is jártatok. Ha pedig még nem, tökéletes kiindulópont lehet a következő úti cél megtervezéséhez.  Kattints a letöltés gombra és már meg is jelenik a játék. Nincs más dolgod, mint kinyomtatni és a jelöléseknek megfelelően kivágni a négyzeteket. Így összesen, 40 db kártyával tudtok nekivágni a mókának.

Járd be játszva az országot! Letölthető memória játék kicsiknek és nagyoknak
Barangoljátok be játszva Magyarország legnépszerűbb településeit!

A kártyákat egymás mellé, lefordítva helyezzétek el, majd felváltva minden játékos 2-2 lapot fordíthat fel. Ha valamelyikőtök párt talál, azt megtarthatja magának, annak a településnek már ő a királya! Az újabb fordítás joga pedig természetesen a királyt illeti. A győzelemhez, mind a 20 település párját meg kell találnotok. Aki a legtöbb települést gyűjti, az lesz Magyarország legújabb királya vagy királynője!

Tipp: A győztest illeti a következő úti cél kiválasztása! 😊

Ha felfedeztétek a legnépszerűbb településeket, ne felejtsétek el megosztani, hogy melyiket választjátok a következő kiruccanás alkalmával és betagelni rajta a @szallashu oldalt.

xoxo,

Piros Kalapos Lány

Programtippek365 Facebook csoport