9.8
BalcsiBalatoni élményekBarátokkalRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Fűszerezzétek meg a nyaralást a szigligeti Kardamom Studio Apartmannal!

1 perces olvasási idő

Olyan helyre vágytok, ahol gyönyörű, nyugodt környezetben töltődhettek fel, miközben a vidéki romantika teljesen magával ragad benneteket? Akkor legyetek a vendégei a felnőttbarát, szigligeti Kardamom Studio Apartmannak! Rejtőzzetek el a világ elől az itt megbújó, szívvel-lélekkel készült lakásokban, és fedezzétek fel a Balaton-felvidék mesés kincseit, amik egyből a kerítésen túl várnak rátok. 

A mediterrán hangulatú Balaton-felvidék egyik legszebb települése a lebilincselő látnivalóiról, történelmi emlékeiről, kiváló éttermeiről, pincéiről és élményprogramjairól híres Szigliget. A takaros nád- és cseréptetős házikók között haladva, könnyen rátalálhattok a fő út mentén fekvő Kardamom Studio Apartmanra, ami a közel ezer éves Avasi templomrom szomszédságában csábít a jól megérdemelt pihenésre. 

Tapasztaljátok meg a prémium feltöltődés és az utánozhatatlan vendégszeretet élményét ezen a varázslatos szálláshelyen, mely a Balaton északi partjától csupán egy kellemes sétára fekszik! 

Fűszerezzétek meg a nyaralást a szigligeti Kardamom Studio Apartmannal!
Egy hely, ahol megérint a vidéki romantika: Kardamom Studio Apartman

Stílusos kikapcsolódás prémium környezetben

A szív fűszere – így emlegetik a világ egyik legdrágább fűszernövényét, melyről a Kardamom Studio Apartmant elnevezték. A névválasztás pedig nem véletlen. A gazdag értékekkel felújított, eredetileg 1920-ban épített parasztház minden porcikája különleges odafigyelésről suttog. 

A szépen gondozott udvarról nyíló 5 különálló, letisztult és modern apartman mindegyike a nevéhez illő, külön színvilágba, valamint hangulatba öltözött. Közös tulajdonságuk azonban, hogy saját konyhával, étkezővel, fürdőszobával rendelkeznek. 

A szobákra egyszerre jellemző a bohém játékosság és a minimalista napfényes terek, amik az otthon kényelmét nyújtják. A helyiségek mindegyike a nagyobb komfortérzet érdekében légkondicionálóval felszerelt

Kitűnő felszereltség és pezsgő közösségi tér

A kedves és figyelmes házigazdák jóvoltából az apartmanokban mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet. A puha párnák és illatos takarók között szabadon sziesztázhattok tévénézés vagy internetezés közben. A jól felszerelt konyhában ugyanakkor a reggeli kávét, teát, pirítóst is elkészíthetitek. Ha pedig szívesen ücsörögnétek a szabad ég alatt, akkor válasszatok azokból a szobákból, melyekhez erkély vagy terasz is tartozik!

A társasági élet és a borkóstolók szuper színhelye a félig nyitott, félig zárt Kardamom Vinotéka. Ebben a fesztelen közösségi térben a régió méltán híres boraiba és pezsgőibe kortyolhattok bele, miközben a fali térkép elétek tárja a környék izgalmas felfedeznivalóit is. Lássuk, melyek ezek!


Kalandos vártúra és a Balaton ízei

Miután megnéztétek a háztól pár lépésre található Avasi templomromot, barangoljátok be a község többi mesés úti célját is, melyek közül kiemelkedik a közel 240 méteren magasodó Szigligeti vár, ahol interaktív kiállítások és lélegzetelállító panoráma fogad majd benneteket!  Ne hagyjátok ki a nádsapkás Szigligeti Galériát se! A természetjárók pedig bátran keressék fel a 6 km hosszú Kamon-kő Tanösvényt!

Kinek ajánljuk a felnőttbarát Kardamom Studio Apartmant?

Romantikára, csendes feltöltődésre is remek választás a Kardamom Studio Apartman, mely csak 14 éves kor felett fogad vendégeket. Így itt biztosan gyerekzsivajtól mentesen élvezhetitek napközben a madárcsicsergést, este pedig a tücskök koncertjét. Természetesen, nagyobb társaságok számára akár az egész ház bérlésére is lehetőség nyílik. 

Adjátok át magatokat a pillanatnak, és foglaljatok szállást még ma a Kardamom Studio Apartmanba, ahol maximális feltöltődésben lehet részetek – egy valóban különleges helyen!

Fedezzétek fel a Balaton-felvidék kincseit a közelben >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.8
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Vendégszeretet

9.8

Ételek a vendéglátó család saját éttermében

9.7

Csendes, de mégis a látnivalók közelében elhelyezkedő szállás

Előnyök

  • +Felnőttbarát szálláshely, ahol garantált a nyugodt pihenés
  • +Közeli látnivalók
  • +Barátságos, kényelmes berendezés

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha inkábbb gyerekkel utaznál.
Megnézem >>