BalcsiCsaládi kiruccanásÍzkalandŐszi élményszüretProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Kihagyhatatlan balatonfüredi programok az utószezonra

1 perces olvasási idő

Bár naptár szerint már kezdődik az ősz, de szerencsére az időjárás még kedvez a last minute programoknak. Ha a Balatonnál töltenétek az utolsó napokat, mindenképpen érdemes ellátogatni Balatonfüredre is, mi pedig összegyűjtöttük nektek kedvezmények programjainkat.

A legjobb balatonfüredi szálláshelyeket ide kattintva találjátok>>

Jókai Mór Emlékház

A Jókai Mór egykori villájában berendezett emlékház az egykori nyarak hangulatát, emlékeit idézi. Látogassatok el ti is Az aranyember keletkezésének helyszínére, az eredeti hagyatékban megőrzött bútorok, és dísztárgyak közé, ahol bepillantást nyerhettek a füredi nyarak mindennapjaiba és az író koráról, művészetéről is bővebben tájékozódhattok.

Még több információ és a Jókai Mór Emlékház kedvezménye ide kattintva

Vitorlázeum

Aki mindig is szerette volna kipróbálni a vitorlázás élményét, mindenképpen látogasson el a Vitrolázeumba. Ez nem csupán egy hagyományos múzeum, a szimulátor, az interaktív kiállítás, valamint az ügyességi és készségfejlesztő játékok hűen mutatják be a népszerű balatoni sportot és történetét. Ezt a múzeumot a gyerekek is kedvelni fogják.

Még több információ és a Vitorlázeum kedvezménye ide kattintva

Extrém Kalandpark

Adrenalin és gyönyörű kilátás – ez jellemzi az Extrém Kalandparkot. A 18 méteres kültéri mászófal a legnagyobb az országban, emellett pedig kötélpálya teszi próbára a család minden tagjának ügyességét. Emeletes akadálypálya és izgalmas csúszópálya is a rendelkezésetekre áll, ha további kalandokra vágynátok.

Még több információ és az Extrém Kalandpark kedvezménye ide kattintva

Borcsa Étterem

Egy élményekben gazdag nap tökéletes lezárása elkölteni egy vacsorát a Borcsa Étteremben. Az étterem hangulatát a Balatonra nyíló kilátás és a Tagore sétányról beszűrődő zene biztosítja. A finom ételek mellett érdemes megkóstolni a balatoni borvidék termelőinek borait az este zárásaként.

Még több információ és a Borcsa Étterem kedvezménye ide kattintva

 

Még több balatonfüredi program >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%