Családi kiruccanásÉrdemes megnézni

A panorámás Kiskörei kilátó a Tisza legújabb csodája

1 perces olvasási idő

A Tisza-tó nyári újdonsága a MAHART báziskikötője mellett épült új, 19 m magas kilátó és az azt körülölelő négy lábasház. Ha ti is sokszor meglátogatjátok a Tisza-tavat, most ne hagyjátok ki a frissen elkészült kilátót, ahol gyönyörű panorámaként jelenik meg előttetek a tó vidéke. A Kiskörei kilátó a hét minden napján 09.00- 19.00 óráig, ingyenesen látogatható, így érdemes megnézni!

Kiemelkedően népszerű desztináció a Tisza-tó és környéke. Most extra programmal és kilátással bővült a tó körüli lehetőségek skálája a Kiskörei kilátóval, mely két összefordított, fából készült hajótestet ábrázol, és nem utolsó sorban tájékozódási pontként is szolgál a kerékpárosoknak és hajósoknak. A kilátó melletti négy lábasház mindegyike fontos szerepet tölt majd be a hajózás és a Tisza-tavi turizmus életében. A nyaralóhajózás vendégfogadó irodája, a vízirendőrök irodája, közösségi vizesblokkok és egy étterem is helyet kap a cölöpökön álló házakban. Szuper lehetőségek várnak a Tisza-tónál egy pihentető nyaraláshoz.

A panorámás Kiskörei kilátó a Tisza legújabb csodája
Megnyitott a Kiskörei kilátó

Hoztunk négy olyan szálláshelyet is, amik nem fognak csalódást okozni, ha néhány napot aktív pihenéssel töltenétek a Tisza-tó körül.

1. Fehérnyár Vendégház Tiszaderzs

A tökéletes nyaralás helyszíne barátaiddal! A Fehérnyár Vendégház egy 12 fős szálláshely, ahol saját infraszaunával, medencével és jacuzzival élvezhetitek a nyaralást. A szálláshelyen grillezésre és szalonnasütésre is van lehetőség, de ha éppen nincs kedvetek sütni, 500 m távolságra található a legközelebbi étterem. Beszélgessetek a jacuzziban, ejtőzzetek a teraszon és játsszatok az udvaron. A lényeg, hogy ez a nyaralás a csodás élményekről szóljon!

TIPP: Kerékpárbérlés adott a közelben, így meg tudjátok látogatni a Kiskörei kilátót, ami a nyitásig ingyenesen látogatható!

2. Tisza Balneum Hotel Tiszafüred

Ha egy igazi wellness hétvégére vágytok, akkor érdemes ellátogatni Tiszafüredre a Tisza Balneum Hotelbe. A szállodában komplett wellness részleg, különleges fogások és szórakoztató programok várnak. Az étteremben megkóstolhatjátok a helyi specialitásokat, magyaros fogásokat, de speciális étrendekkel is készülnek a vendégek igényei szerint. A wellness részlegen medencék, szaunák, gőzfürdő és napozóterasz gondoskodik a nyugodt pihenésről. A közelben található a Tisza-tavi Ökocentrum, mely interaktív formában mutatja be a tó növény-és állatvilágát.

3. Zserbó Apartman Poroszló

A Zserbó Apartman tökéletes választás egy nyári elvonulásra. Stílusos környezettel és barátságos légkörrel várja az idelátogatókat. Baráti társasággal és családdal is a legjobb választás lehet a szálláshely nyolc fős apartmanja. Grillezzetek és játszatok a hatalmas fedett teraszon vagy élvezzétek a játék izgalmát a mini focipályán a kertben. Izgalmas élmények várnak a Zserbó Apartmanban!

4. Riviéra Vendégház Abádszalók

A Riviéra Vendégházban mindent megtaláltok, ami egy Tisza-tavi pihenés alapkelléke lehet. Szabadtéri főzési lehetőség, pihenés és játszótér gondoskodik a gondtalan szabadságról. A szálláshely közelében lehetőség van kirándulásra, vízibiciklizésre és fürdésre. Ha pedig aktív pihenésről van szó, kerékpárkölcsönzés is adott a közelben, hogy körül tekerjétek a tavat. Ne hagyjátok ki a Kiskörei kilátót sem, ami egy rövid autóútra található, de kerékpárral is megközelíthető. Csodálatos panoráma tárul majd elétek!

Reméljük, hogy ellátogattok a Kiskörei kilátóhoz és részetek lesz a panorámás kilátásban! További Tisza-tavi programokért kattints ide >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%