Tippek utazáshozCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokTéli tájoló

Közeleg az év legnagyobb szállás akciója! November 23. Black Friday!

1 perces olvasási idő

Black Friday, vagyis Fekete Péntek. Idén november 23-ára esik az „év legsötétebb” napja, amikor is a legnagyobb akciókkal vásárolhatunk műszaki cikkeket, könyveket, és egyéb ajándékokat karácsonyra. Sőt, ha a tárgyak helyett inkább élménnyel lepnéd meg a szeretteidet, a szallasguru.hu oldalán most soha nem látott kedvezményekkel vásárolhatsz utazást és wellness hétvégét!

Mit jelent a Black Fiday?

Az Egyesült Államokban 1966 óta a hálaadást követő pénteket nevezik Black Fridaynak, ott hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelenti ez a nap. Nálunk az utóbbi néhány évben terjedt el a fogalom, ezen a napon az üzletek óriási akciókkal és kedvezményekkel várják a vásárlókat.

Miért fekete a „fekete péntek”?

Az elnevezésre több magyarázat is létezik. Amerikában a vásárolni induló tömegek a dugókkal képesek megbénítani egy város forgalmát, a boltok előtt tülekedő emberek között pedig egy gombostűt sem lehet leejteni. Egy másik elmélet szerint a könyvelők, ha egy cég veszteségesből nyereséges lesz, akkor a piros tinta helyett már feketét használnak. Így az év vége felé közeledve a legtöbb kiskereskedőnél már feketék lesznek a számok (vagyis megjelenik a profit).

Tárgyak helyett vásárolj élményt!

Szerencsére nekünk nem muszáj sorban állni és órákat tölteni egy-egy üzletben, hanem már online is vásárolhatunk karácsonyi ajándékot, pl. utazást. Ki ne örülne a karácsonyfa alatt egy wellness hétvégének? Vagy egy ajándékutalványnak, amit aztán tetszőleges utazásra, pihenésre lehet beváltani?

A szallasguru.hu idén is hatalmas akciókkal és soha nem látott kedvezményekkel készül a Black Fridayre, érdemes körülnézni az oldalon és lecsapni a hihetetlen árakra!

Hogyan lehetsz VIP? Értesülj a többiek előtt az év legnagyobb szállás akciójáról! Iratkozz fel a a Black Friday hírlevelére és még az akció előtt megkapod emailben a legjobb ajánlatokat.

TIPP: Ha OTP SZÉP kártyával vásárolsz, 3000 Ft extra kedvezményben részesülsz!

Ne feledd! November 23-án ismét Black Friday a szallasguru oldalán. Ha türelmetlen vagy és nem győzöd kivárni, mely hotelekbe szólnak idén a legnagyobb kedvezmények, iratkozz fel a hírlevélre és előzd be a tömegeket!

⇒ www.szallasguru.hu/blackfriday

 

Black Friday akciók 2020 >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%