Wellness + HotelekKülföldi kalandok

Különleges hotelszobák, amelyektől eláll a lélegzeted!

1 perces olvasási idő

Amikor szálláshelyet keresek, fontos szempont az elhelyezkedés, az ár-érték arány, de ha a hotel vagy apartman emellett tud valami pluszt is nyújtani: nos, az a legjobb! Ez a plusz lehet egy ízlésesen berendezett szoba, különleges reggeli vagy pazar kilátás, a lényeg, hogy a megszokottól eltérő legyen.

A következő szállásokban több van egyszerű panorámánál, ezek a helyek egyenesen extravagánsak! Van közöttük akváriumos szoba, barlangapartman és párizsi „royal” stílus is. Hogy mi a közös bennük? Mindegyik szálláshely foglalható a szallas.hu oldalán 😉

⇒ Hotel H2O Manila****, Fülöp-szigetek

Igazán „vizes” hotelt építettek a Fülöp-szigeteken, hiszen a Hotel H2O Manila amellett, hogy vízparton fekszik, még a szobáiban is élvezhető az óceáni hangulat. A hatalmas akváriumoknak köszönhetően úgy érezhetjük magunkat, mintha vízben lennénk, ezek után ki vágyik a szabad levegőre?

Szállásfoglalás >>

⇒ Villa Royale Paris, Franciaország

Azt nem tudom, hogy a francia királyok is ilyen díszletek között éltek-e, mindenesetre a Villa Royale Paris egy múzeumnak is beillene az aranyozott csapteleppel, a kárpitozott bútorokkal és a vörös baldachinnal. Ti kipróbálnátok az uralkodói létet egy éjszakára?

Szállásfoglalás >>

⇒ Kapadokya Ihlara Konaklari & caves Güzelyurt *****, Törökország

A törökországi Kappadókia a különleges formájú, ún. „tündérkémények” révén lett ismert. Itt található a híres föld alatti város és sziklatemplomok, ahol az első keresztények bújtak meg évszázadokkal ezelőtt. Ez az ötcsillagos hotel is ilyen barlangban lett kialakítva és ahogy a képeken is látszik, túl sok természetes fény nem jut be a szobákba. De talán éppen ettől misztikus

Szállásfoglalás >>

 

És Te melyik szobában aludnál szívesen?


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%