BarátokkalBudapest és környékeŐszi élményszüretProgramok hétvégére

Sörbusztól a sörfürdőig – avagy a legjobb programok sörrajongóknak

1 perces olvasási idő

Igazi sörutazásra hívunk, összegyűjtöttük nektek a legjobb budapesti sörös programokat – van itt minden a sörbusztól a sörfürdőig, ami szem-szájnak ingere. Sosem késő felfedezni ezeket, ha sörrajongók vagytok!

Sörbuszos városnézés Budapesten: eBeerBus

Felejthetetlen party városnézés Budapesten, jéghideg csapolt sörrel a fedélzeten! Fedezzétek fel a város nevezetességeit, ahogy még sosem láttátok a teljesen elektromos és környezetbarát Beerbus túrán! 

Sörbusztól a sörfürdőig - avagy a legjobb programok sörrajongóknak

Az egyedi buszon a sörcsapból jéghideg láger folyik, a pezsgő hangulatról a buborékokon túl a kedvenc saját zenéitek és a mindig vidám hostok gondoskodnak. 

A sörbusz 4-15 fős társaságok számára vehető igénybe előre egyeztetett időpontban hétköznapokon és hétvégéken egyaránt! A SörBusz túra a Hősök teréről indul, megcsodálhatjátok Andrássy utat, az Oktogont, Deák Ferenc teret, Parlamentet majd  90 perc és jó néhány pohár sör után a Városligetbe érkezik vissza.

Az eBeerBus szuper élmény baráti összejövetelekhez, születésnapok és névnapok ünnepléséhez és az egyik legjobb legénybúcsú helyszín Budapesten! 

SörBusz túra árak és foglalás »

Budapest legnagyobb sörkóstolója: Belvárosi Sörfesztivál 2021

Tudjátok mi passzol egy fergeteges hangulatú piknikhez Budapesten? Bizony: egy jó hideg sör! Nincs más dolgotok, mint kilátogatni a Szabadság térre, 2021. augusztus 31 és szeptember 5. között, ahol 6 napon keresztül a legjobb sörfőzdék több, mint 250 különleges folyékony kenyere verseng majd a kegyeitekért. Spékeljétek meg az élményeket változatos sörkorcsolyákkal vagy street food ételekkel is, piknikezzetek a fűben és koccintsatok a legfinomabb kézműves vagy tradicionális sörökkel az utolsó nyári napsugarak ölelésében!

A rendezvényre ingyenes a belépés, de a fogyasztáshoz mindenkinek vásárolnia kell fesztiválpoharat. 

Árak, nyitvatartás és további információ a programról »

Kult-túra sörrajongóknak: Dreher Sörmúzeum – Budapest

Látogassatok a nemrégiben megújult, kőbányai Dreher Sörmúzeumba, ahol izgalmas tárlatvezetéssel és sörkóstolóval várják a múzeumba az érdeklődő látogatókat. Az ikonikus Dreher gyár történetét bemutató kiállításon találkozhattok az egykori pesti serfőző céh különböző emlékeivel és ország legelső dobozos sörével is!  A söripar történetét digitális és interaktív tartalmakkal tették még élvezetesebbé. 

A fél órás múzeumi túrát sörkóstolóval zárhatják a 18. életévüket betöltött látogatók. 

A múzeum látogatása előzetes regisztrációhoz kötött. 

További információ és belépőjegy árak ITT » 

Sörbusztól a sörfürdőig - avagy a legjobb programok sörrajongóknak
Dreher Sörmúzeum

Ha nyakig merülnél a habokban: Thermal BeerSpa

Ha imádod a pezsgőfürdőt, de valamilyen különleges wellness élményre vágysz, a sörfürdőzést ki kell próbálnod!

A BeerSpaban a testi-lelki megújulás szellemében termálvizes sörfürdőben brügölhetsz, de ez még nem minden! A skandináv hangulatú fadézsák mellett sörcsap is található, amelyből a 45 perces fürdőzés alatt korlátlan mennyiségű kézműves cseh sört csapolhatsz.

A dézsákba 36 fokos friss termálvizet töltenek és egy kancsónyit a sör alapanyagaiból (komló, árpa, maláta, sörélesztő keveréke), így a víz nem sörszagú, inkább kellemes gyógynövényes aromával segít az ellazulásban. A kezelés során speciális sörsót is használnak, a habfürdős hatásról pedig a sörhabos felöntéssel gondoskodnak – ettől lesz a sörfürdőzés igazán relaxáló és bőrregeneráló kezelés.

Miért jó mindez? A komlót a népi gyógyászatban nyugtató-altató hatásúnak tartották, a fürdővízbe pedig olyan nagy koncentrátumban kerül, hogy abból száz liter sört lehetne főzni. Az árpa megszépíti és regenerálja a bőrt, akárcsak a sörélesztő – ami mellesleg jó hatással van az izmokra és az idegrendszerre is – tökéletes felfrissülés és megelőzés a stresszre! 

Amennyiben sörfürdőzni szeretnél, a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda területén van erre lehetőséged. A BeerSpa a Gyógyfürdő Czigler szárnyában található, Széchenyi fürdőbelépő nélkül megközelíthető az aulán keresztül. 

További információ és BeerSpa árak ITT » 

Sörbusztól a sörfürdőig - avagy a legjobb programok sörrajongóknak
Széchenyi Fürdő

Szállást keresel a sörös programok mellé? Itt tudsz nézelődni és akár azonnal foglalni >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%