Romantikus búvóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Romantikus menedék: Magnólia Vendégház

1 perces olvasási idő

Idilli, tóparti házikó, kényelmes, hívogató szobák és piknikre csábító kert – ez áll a nagykanizsai Magnólia Vendégház névjegyén. Keressétek fel ezt a mesebeli kuckót és romantikázzatok egy igazán hangulatos szálláshelyen, ami a ti szíveteket is első látásra megdobogtatja majd!

Magnólia Vendégház – Varázslatos, zöld környezet

A Dunántúlon, a Zalai-dombság festői vidékén, Nagykanizsán bújik meg az egyik legbájosabb szálláshely, a Magnólia Vendégház. Az erdő oltalmazó ölelése, és a csodaszép kilátás a csónakázó tóra egyaránt garantálja a tökéletes feltöltődés élményét. A hófehérbe öltözött házikót barátságos kerítés szegélyezi, így a nap bármely pillanatában elidőzhettek a tornácon és élvezhetitek a természet közelségét.

Magnólia vendégház
A hófehérbe öltözött házat barátságos kerítés szegélyezi

Kényelmes és ízléses szobácskák

A mesebeli házikóban összesen 7 szoba kapott helyet, melyek mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, illetve az összes lakrészhez tartozik egy tiszta, zuhanyzóval vagy káddal ellátott fürdőszoba is – ahol még törülközők is lapulnak. Az ízléses, minden kényelemmel ellátott szobákban meleg fogadtatás vár rátok, ahol síkképernyős televíziót is találtok. Sokaknak biztosan eszébe jut, hogy a természet közelsége miatt hasznos lenne egy szúnyogháló – nos, örömmel jelentjük: ez sem akadály, ugyanis a rovarok elleni védekezésre is gondoltak a kedves és segítőkész házigazdák. 

Ráadásul a kiváló fűtésrendszernek és a légkondicionálónak hála, a vendéglátók télen-nyáron garantálják, hogy kellemes meleg vagy hűsítő fuvallat emelje tovább az idelátogatók komfortérzetét.

Megnézem a szabad időpontokat >>

Jól felszerelt konyha és tágas nappali

Az étkezésekhez jól felszerelt, vintage hangulatú konyha szolgáltatja a helyszínt, ahol sütni és főzni is tudtok majd. De az sem lehet akadály, hogy a kávéfőző segítségével bármikor elkortyolgassatok egy csésze forró és finom kávét.

Az pedig nem is lehet kérdés, hogy a hangulatos, földszinti nappali sem fog csalódást okozni, ahol pasztell színek, valamint hívogató kanapék is helyet kaptak. Hagyjatok mindenre időt, és lassuljatok le egy kicsit!

Romantikus menedék: Magnólia Vendégház
Pihenésre csábít a nappali

Ejtőzés a tündérkertben

A mesebeli házikóhoz igazi tündérkert tartozik, ahol végre kedvetekre olvasgathattok, pihenhettek vagy piknikezhettek. Vackoljatok be a függőhintába vagy heveredjetek le a fűre telepített kis kuckóba – mindezt pár lépésre a csodaszép Csónakázó-tó mellett, ami körül kiépített bicikli- és sétaút is húzódik. Így kerékpárral és gyalogosan is bármikor felfedezhetitek a vidéket. Ráadásul akár vízre is szállhattok, ugyanis csónak és vízibicikli bérlésre is lesz lehetőségetek a parton. A pecások kedvenc szenvedélyüknek hódolhatnak, miközben a gyerkőcök felderítik a korszerű játszóteret. Ha pedig egy kis természetjárásra vágytok, akkor ne habozzatok, mert remek túraútvonalakat találtok a környéken. 

Romantikus menedék: Magnólia Vendégház
A mesebeli házikóhoz igazi tündérkert tartozi

TIPP: Az állatbarátoknak jó hír, hogy amennyiben ezt a szálláshelyet választják, nem kell lemondaniuk arról sem, hogy együtt vakációzhassanak kedvencükkel, ugyanis felár ellenében, kutya és macska is bevihető a Magnólia Vendégházba.

Mindentől távol, de mégis közel

Éljétek át a különleges békét, amit ez a barátságos kuckó nyújtani tud nektek, és ha már Nagykanizsán jártok, akkor ismerjétek meg jobban a helyi kikapcsolódási lehetőségeket is! Látogassátok meg az ország egyik legmagasabb kilátóját, az állandó kiállításnak otthont adó Kiskastély – Művészetek Házát, vagy adrenalinért a Csónakázó-tóhoz közel eső mountain-bike parkot, egy kis wellnessért pedig a 13 km-re fekvő Zalakarosi Fürdőt is megéri célba venni!

Lépjetek be a harmónia világába és ajándékozzátok meg magatokat a tökéletes kikapcsolódás élményével a Magnólia Vendégházban! Tovább a szálláshely oldalára >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%